Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi

hilary senın dıyetıne bugun basladım bende ama ben sabahları midemı tutsun dıyede sade sekersız kahve ıcıyorum ama senınle daha ayrıntılı konusmak ıstıyorum bana yardımcı olurmusun

ayyyy ya okudukca hırslanıyorum ıyıkı yazmıssın sen yaa ınsaallah bu taktıkle bende verıcem kılolarımı ıcım sana acayıp kaynadı..bı verıyım su kıloları snaa bı hedıyem olucak :) mutluluk sebebım olucksın ınsaallah :)

canım sen kaç kilosun bugün bu yönteme bende başladım.akşam tartıldığımda 110 kiloydum.beraber yapalımmmı

canım benım cok tesekkrler :) ozelden msj atamıosan ben sana ulasıyım ıstersen face hesabın falan warsa? hırs yapmak cok onemlı hısr edersen basarırsın canım,ama saglıgına dıkkat ettgn surece tabi
bu arada yardmcı oldugum bı suru ınsan war ıstersen tabıkı sana da yardımcı olurum kokoscum )

yapakım cnm 93 kıloyum sabah kave ıctım oglen yemegınde ekmeksız yıyecegım yemeklerden ama karnımı doyurucam aksamda kahvemı ıcıp spor yapacagım

kokoss ekmegı kesme derim canım oglede yemegın yanında 1-2 dilim mutlaka tuket,tam tahıllı ekmek olabılır mesela cok da lezzetlıdır vucudun ıcın gereklı besın ogelerını tasır kendını ekmekten kısma derim ben bak ne yazmısım gunde dolu dolu bi öğün pizza mı kebap mı ne ıstersem yedım ama 5 ten snra aslaaa tek bı lokma yok her gun spora dewm ettgn surece olur bu iş

hersey ııcın cook tesekkur ederım cnm alıcam ekmegımıde mesaj dolmadıgı ıcın atamıyorum ben sen benı ekle lutfen faceden dilek balkesen

yapakım cnm 93 kıloyum sabah kave ıctım oglen yemegınde ekmeksız yıyecegım yemeklerden ama karnımı doyurucam aksamda kahvemı ıcıp spor yapacagım

canım bende sabah birşey yemedim ğlen sandıwic ekmeğinin yarısına kokoreç yedim akşam da spor yapıcam

canım bişey sorcam 5ten sonra meyve bile mi yemek yok :26:

canım bişey sorcam 5ten sonra meyve bile mi yemek yok :26:

hayır tatlım meyve bile yok:) yanii sabah yada öğleden snra bı portakal bı elma tuket derım ama aksam deıl canım sonucta orta boy bı elmada 60 kalori orta boy bı portakalda 70 kalorı war sekersiz kahwe, bıtkı cayı,yda lımonlu cayy spor oncesı we sonrasıı tuketmen gerekenler..

tamam çok teşekkür ederim

ınsaallah tatlım yaaaa kı kılomuz fazla ya adaha hızlı gıder dıye dusunuyorum face kullanıyosan benı ekle dılek balkesen dha kolay yazısırz

kızlaaar kesnınlıkle dogruu bu dedıgınız fazla kılosu olanın kılosu daha cabuk gıdıo o kesın yanii. ben smdı 57 kgyım 2 kg werıym dıorum 90 kgyken cok daha kolaydı yemınlee )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…