Öncelikle seni tebrik ederim canim
bu nasil bir tesadüftürki benim kuzenimde ayni senin gibi sadece ögle 1de yemegini yemis sabah ve aksam yok, ve bu sekilde o da 1 ayda tam 20 kilo verdi (hatta 20den fazlasinida diyer aylarda verdi) yaklasik 3-4 sene oldu ve hala kilosunu koruyor, onu ilk gördügümde (aramizda 600km var) yani senede anca 2-3 kez görürüm kendisini, sok olmustum sanki onun yerine bir baskasiydikilo insani cok deyistiriyo....
bende insallah bu yöntemi denicem ama nasil? diyelim biryere davetliyim nasil yapacam? mesela bu cuma arkadasin oglunun dogumgünü var ee aksam saat 17de yemek yenilir, sence cumartesiyimi beklesem yoksa yarindan baslayip cumada saat 17de yesem olurmu?? ne dersin??
cnm bnce hıc bekleme hemen basla cunku bu davetlet gezmeler yemekler bıtmeyeck hadı sımdı bekledın atlattın pekı bı dahakıne napıcaksın sende kendıne bırgun koy mesela bn programımı su sekılde yaptım esım pazarları evde o yusden pazarda bnm odul gunum abartmadan yıyorum kı calısıyoruz gezmeyede genelde cumrtsılerı hafta sonu gıdılıyo cumrtesıde ben norml bu dıyetımı yapırum sabah yemıyorum ama aksamı esım gelınce bırlkte yedık mesela az olmak kaydıyla sende hafta sonlarını bu sekılde gecırebılırsn sadece esımle hafta sonu yemegı yıyblmek ıcın cumrtsılerıde sadec aksam yıyorm ama o da gec saatte olmamak sartıyla
dogru söylüyorsun zaten hep davet misafirlikler sayesinde diyetlerim hep bozuldu
bugün basliyorum bende ama ne yesem
mesela ben atiyorum hem döner pesinede cikolata yesem olurmu acaba?? yoksa sadece 1 cesitmi yemem lazim??
gerci benim kuzenim cani ne istediyse onu yemis ayni anda sen nasil besleniyorsun??
cnm bende oyle ben sadece ekmegı cok abarttıgım ıcın yemeklerın yanında yemıyorum cnm ama mesela ogun ekmek arası bısey yıceksen o zmaan ekmegı yıyorm mecbur kendımı bu sekılde ayarladım ama onun dısında yemek yaptıysak kı yanında makarna oluo pılav oluyo yemıyorum o zmaan yanı ustunede bı cıkolata ye bısey olmaz onmlı olan aksam yemek yememen canım ama abartma derım emegını dusun ac kaldıgını dusun aksam ları ıcın ben devamlı gıremıyorum face acık hep ısyerınden ıstersen sen ekle benı faceden dhaa detaylı konusurz ısmım dılek balkesen
öncelikle konu sahibini tebrik ederim verdiği kilolardan ötürü. Ancak kilo verme yönetmi için tebrik edemeyeceğim. Sadece herkesi bilinçlendirmek amacıyla yazıyorum.
1 öğün ve bolca spor ile verilen kiloların kanserojen olduğunu belki birçok TV programında çıkan doktorlardan duymuşsunuzdur.
Haftada 1 kilo normal olan. Ayda ortalama 4-5 kilo dur verilmesi gereken .
Heleki tek öğün beslenme ileride şeker hastalığına %90 davetiye çıkartır. Kan şekerinizin dengesi ile fena oynamışsınız.
Lütfen bu kilo verme yöntemini örnek almayın...
konu sahibi kilo vermiş ne güzel, ben de veririm demeyin. 1 öğün yemek yemek, birçoğunuzu aksine şişmanlatır.
Lütfen Diyetisyen ve Doktorları okuyup izleyin...
Öncelikle seni tebrik ederim canim
bu nasil bir tesadüftürki benim kuzenimde ayni senin gibi sadece ögle 1de yemegini yemis sabah ve aksam yok, ve bu sekilde o da 1 ayda tam 20 kilo verdi (hatta 20den fazlasinida diyer aylarda verdi) yaklasik 3-4 sene oldu ve hala kilosunu koruyor, onu ilk gördügümde (aramizda 600km var) yani senede anca 2-3 kez görürüm kendisini, sok olmustum sanki onun yerine bir baskasiydikilo insani cok deyistiriyo....
bende insallah bu yöntemi denicem ama nasil? diyelim biryere davetliyim nasil yapacam? mesela bu cuma arkadasin oglunun dogumgünü var ee aksam saat 17de yemek yenilir, sence cumartesiyimi beklesem yoksa yarindan baslayip cumada saat 17de yesem olurmu?? ne dersin??
öncelikle konu sahibini tebrik ederim verdiği kilolardan ötürü. Ancak kilo verme yönetmi için tebrik edemeyeceğim. Sadece herkesi bilinçlendirmek amacıyla yazıyorum.
1 öğün ve bolca spor ile verilen kiloların kanserojen olduğunu belki birçok TV programında çıkan doktorlardan duymuşsunuzdur.
Haftada 1 kilo normal olan. Ayda ortalama 4-5 kilo dur verilmesi gereken .
Heleki tek öğün beslenme ileride şeker hastalığına %90 davetiye çıkartır. Kan şekerinizin dengesi ile fena oynamışsınız.
Lütfen bu kilo verme yöntemini örnek almayın...
konu sahibi kilo vermiş ne güzel, ben de veririm demeyin. 1 öğün yemek yemek, birçoğunuzu aksine şişmanlatır.
Lütfen Diyetisyen ve Doktorları okuyup izleyin...
ne denebilir ki!!ilk ay 20 kilo!!azmin beraberinde zaferi getirmiş.. müthişsin!
merhaba, tebrik ederim kardeş. bişey soracağım. öğlen yemek yeyip akşam acıkmıyor musun? spor yaparken bitkin olmuyor musun?
imrendim inanki:)
sahi hiç su içmiyormuydun hiç bassetmemişsinde
umutlandım neler yaptınız paylaşırsanız memnun olurum .tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?