Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederim bende şöyle bir ayda 10 kilo versem süper olur ohhh valla ya imrendim.. =D
5 ay önce doğum yaptım nasıl vereceğim hiç bilmiyorum tekrar 60 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
Tebrik ederim bende şöyle bir ayda 10 kilo versem süper olur ohhh valla ya imrendim.. =D
5 ay önce doğum yaptım nasıl vereceğim hiç bilmiyorum tekrar 60 olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm
oyy verırsın sekerım yterkı ıste ve ınann
suan 58-59 cıvarıyım bnde ama mutlaka 50 ye ınmem gerek 3 senedr aynı kılodaym, bı cırpıda 32-33 kıloyu verdım deee şu 6-7 kıloyu veremıorm :52 ama bnde baslıcm bugun yarın ve o 7 kgyı de hızlı bı sekılde vercm,baska turlu vremem cnku,guzel gorunmem gereken bi vatandasa sebepp
tesekkurlerr cnm allah sana da nasip etsınnama doğum yapmıssın normal yanı rahat da verrsın ama hızlı verırsen sütün azalmaz mı hızlı vermek bıraz da ac kalmayı gerektırıo bılıosun..
süt yapan lifli gıdalar ye. emzirirken kilo vermek daha kolaylaşıyor. yediklerin süte gidiyor kilo almıyorsun veriyorsun. çünki süt sende bulunana yağlarla oluşuyor.
walla burdakı dıyet basarı oykulerınde kacının gercekten bahsettiği tartısılırr ama bnm kımseyı ınandrcak halım yokk basaramayanların cekememezlığı sadece,cok atıp tutan varsa gelsın facebook'uma
canımm bnde verdıklerımı kısa surede verdğm ıcın gerı almaktan korkmustum 2-3 kg aldığım oldu ama o kdr,dıkkat etmeye calıstımm almadm o yuzden. sende basardığna goree o aldıklarını tekrar verırsın ınsallah yontemı bılıosun naslsaa
Azar azar günde 5 öğün ye, metabolizmanı hızlandır.. 32 kilo vermişin, 6 kilodan mı korkucan
tebrikler vallahi büyük azim ve ne kadar kısa sürede vermişsiniz bence 58 kilo iyi 50 çok zayıf kemiklerin çıkar....resimlerinide koysan görsek iyi olur aslında
Süpersin tebrikler
1haftada 5kilo diyetleri yok şok diyetler haftada 5 kılo dıyetlerıne şok olmuyosunuz 1 ayda 20kıloya mı? birde o şok ifade simile leri :) aynen bende sabırsızım hemen olsun istiyorum taktık guzel kız hergun aksatmadan 1 saat hoplamış zıplamış mekıkler yuruyus bırde yanında ee o vermesın bızmı verelım:)aferım hemen yrn denemeye başlıyorum..bu irade işi ve senı tebrkl edıyorum sakın alma...sağlıksız olmasına gelınce napalımm ya napalımm veremıyoz işte buda bı yontem:)sağlıksız malıksız:))
tebrikler vallahi büyük azim ve ne kadar kısa sürede vermişsiniz bence 58 kilo iyi 50 çok zayıf kemiklerin çıkar....resimlerinide koysan görsek iyi olur aslında
çok güzel bişey başarmışsın tebrik ediyorum canım seni.ancak benim tebriğim verdiğin değil 3 senedir korumayı başardığın kiloların için. en zor olanı bu zaten.bir ayda yada bir yılda vermiş ol farketmiyo bence(senin sağlığını senden daha çok düşünebilecek değilim herhalde).mesele o azmi ve irade gücünü her zaman gösterebiliyor olman.hayatı boyunca hep kilo alıp veren biri olarak bayramdan sonra yine diyete başlayacağım.veririm ona eminim de nasıl korurum onu bilmiyorum(