• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi

tebrik ederim.

riske girmişsin.ama kilolu kalmakta heran bir risk degilmi.aslında hayatın her alanı risk.bence birazda cesur davranıp.gözunu karartmış.mutlu sona ulaşmışsın.ama benim tavsiyem.bunu yaşı 30 lu ve ileri yaştakilerin denememesi.yaşla birlikte tehlike artıyor.ölümcül bir durumla karşılaşıla bilinir....

tesekkurlerr:34: aynenn olee wala risk herseyın ıcınde..:61: eet yası ılerlemıs olan bayanlarr daha dıkkalı olmalı. bnm yaptğm vucuduma şoktu bı yandan..aman haplarla falan zayıflamaya kalkmasın da kımsee :14:

bir ayda 20 kilo vermenin sebebi su kaybıdır, yoksa öyle hızlı kilo verilmez. diyeti bıraktığın an aynı hızda geri alırsın diye düşünüyorum

arkadaşı gerçekten tebrik ediyorum ve umarım 50 kiloya da düşer fakat bu kilodn sonra vermk biraz daha zorlaşıyor yani o ilk 20 kilo kadar hızlı vermezsin fakat elinde sonunda verirsin.bende 1,2 ay içerisinde 10 kilo verdim şu an 55 kiloyeum ama hedefim 50 bnmde ama ben hayatımdn sadece ıvır zıvrı ve kola vs. şeyleri çıkardım gecee yemeklerini bırktım ve harektliydim verdim herkes yapabilir sadece isteyin

bir ayda 20 kilo vermenin sebebi su kaybıdır, yoksa öyle hızlı kilo verilmez. diyeti bıraktığın an aynı hızda geri alırsın diye düşünüyorum

:47: ayyy allahımmm delırmemek elde deıl yaaa. arakadasım tum msjları okumadın sen heraldee? o kıloları verelı 3 sene bıttıı.:34:ben verdğme gore verılıo dımııı allahın mucızesı dııılm bn!!!:47: oturdğduğunuz yerden atıp tutmayın lutfen ya..:41: ne zorum varr yanıı yalan mı olıcem burdaişim gucm yok cunkuu olee sallıormm :47: bn bnm gbı dusunen bayanlara yrdmcı olmak ıcın yazdım buraya.. BUNU BEN BASARDIM sızın yaptğnızz kıskanclığaa gırıo kusura bkmayın daa...burası ınternett ortamıı ısteyen ıtedığı yalanı solerrr ama doğru olanii ınkar etmk szee dusmezzz saygılı olun ltfenn :40:

arkadaşı gerçekten tebrik ediyorum ve umarım 50 kiloya da düşer fakat bu kilodn sonra vermk biraz daha zorlaşıyor yani o ilk 20 kilo kadar hızlı vermezsin fakat elinde sonunda verirsin.bende 1,2 ay içerisinde 10 kilo verdim şu an 55 kiloyeum ama hedefim 50 bnmde ama ben hayatımdn sadece ıvır zıvrı ve kola vs. şeyleri çıkardım gecee yemeklerini bırktım ve harektliydim verdim herkes yapabilir sadece isteyin

tesekkr ederm arkadasm... işi bılıosunn sen anlıosun tabı yaptıklarımı,yazdklarımı flnn ;))) aynen katılıorm sana ısteyen yapar sdece isteyen ve ınanan bayanlar... ;) şişmanlıkk ne demekk en iii şişmnlar bılırr,zamanındaa bendee cok tattım o durumu.. o yuzdenn allahh tum şişman bayanların yardmcıı olsunn inşallahh.. azim ve irade wersin....

ahh SAĞOLUNN,özür dılerım kızlarr cevabım gecıktı :61: HEMEN ANLATAYIMM...ben bırz sabırsızmm ole 1 ayda 3-5 kılo verdıren dıyetlerı beceremıodm :1: ki 7 yasımdan 18 yasıma kadr hep kılo problemı cektım her yolu denedm dıyetlerın hepsni denıyodum ama dıyetı harfı harfıne uygulamak zordur bılırsınız:34: veee ne zamankıı tartıda 90 rakamını gordm o zamnn hırslandmm (ayrıyeten hoslandığım ınsanın etkısı cok buyukturr onaa minnettarım =)) kızlar sabah erkenden dersnye gttiğm ıcn kahvaltı yapmıyodum aama öğle arası ne ıstrsem onu yıyodum artıkk aklınza ne gelırse pizza,pide,kebap..vs :1: aksam 4 gıbı eve geldığımde nescafe 3 ü 1 aradalar var ya onun 1 paketını 3 e bolup (1 paktte 90 kalorı var cnku =)) ole kullanıodum her aksm spora baslamadan once.Sıcak bıseylr ıcmk metabolızmayı hazrlar ve hızlandırır ,tbı kalorısızz yada benım yaptğım gbı cok az kalorılı ıceceklr tuketmelısınız... sonra evde1 saatlık bı sporm vaardı onu yapıyodum (100 kez sandalyeye ınıp cıkmak,100 kez mekik cekmek,20 dk kadar hareketlı bı dans yapmakk orneğin,oryantal gıbı=)) bu hareketlerden keyıf aldğm ıcn her aksam bıkmadan yapıyodm.hatta haftanın 4 gunu bu sporu yaptıktan sonra 1 saatlık bı yuruyuse de cıkıodum. Tum bunları her gun hıç bozmadan yaptım ve ılk 1ayda verdığım 32 kgnın 20 kg si gıttı :64: diğer 12 kgyı de bu sekılde hızla verdım... Sağlıksız bıseymıs gıbı gorunuyo,kısmen sağlıksız da..ama ınanın şişman olmak kadar sağlıksız olamazz hıcbıseyy..Ki Hıc bı sağlık sorunu yasamadım kızlar,o donem saclarım fazlaca dokuluodu sadece ama kılo vermenın sonrasında duzgun beslendığım ıcn o sorun da bıttı. Size şunu demeliyım kı bu zayıflama işinde en onemlı sey SÜREKLİLİK. yaptıığm seylerı (her aksm spor,spordan once kahve,ve sadece öğle saatinde yemk yemk gbi..) surekli yapmasaydım veremezdım,ve-ril-mi-yoo.. O yuzden sakn yılmayın:34: yaptığım her şeyi yazdım umarım acıklayııcı olmusumdur..:16:

1 ayda 20 kilo mu???:52::52::52: ciddi misiniz??? :52::52::52: süperr:) :nazar::nazar::nazar: çok tebrik ederim sizi yaa :) ahh ahh darısı bizlerin başına inşallah :) ben mekik çekemiyorum göbeğimden dolayı ama 100 defa sandalyeye inip çıkmak 20 dakika dans çok güzel bir fikir:) ve tabii yürüyüşte :) hepsini deniycem :) :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

[SUP][/SUP]
1 ayda 20 kilo mu???:52::52::52: ciddi misiniz??? :52::52::52: süperr:) :nazar::nazar::nazar: çok tebrik ederim sizi yaa :) ahh ahh darısı bizlerin başına inşallah :) ben mekik çekemiyorum göbeğimden dolayı ama 100 defa sandalyeye inip çıkmak 20 dakika dans çok güzel bir fikir:) ve tabii yürüyüşte :) hepsini deniycem :) :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

cok cok saol sekerım :) yaa metabolızmanı tanrsan ona gore kılo werebılrsın. bnmkı masallah o kdr hızlı kiii bı gunde degısebılıo kılom. kılo wermek acısından cok rahat bı bunyem war ama almaya gelınce de cok hızlı dawranıorr kendısı:40: aksamları ufack bı sey yesem hemen alıorm kılo. ama hemende werebılıorm. ole bı degsık :1:

imkansız falan diyenler bence hiç midelerini aç bırakmamış insanlar :) detoks programı yapmışsın bir nevi sen şöyleki tahminimce ilk hafta pek kilo veremedin o kilo 2.haftadan sonra verildi çünkü vücut bir makinedir seneler boyunca yersin yersin yersin şişersin sonra bir anda bi kesersin tam kesersin, vücut önce bi noluyo yahu der? kendini korumaya alır yağlarını korur hatta bu dönemde tek atılan toksindir ki buda çok iyidir. daha sonra vücut bakar ki e bu hep böyle gidiyo o zaman ' hee anladım sen zayıflamaya karar verdin az yiyorsun o yüzden kıtlık mıtlık yok ' der ve oda sana yardımcı olur yağ yakar , sporlada destekledin mi deymeyin keyfine :1: tebrikelr arkadaşım, artık az yemek ( tabii her öğünde ama az ) senin yaşam biçimin olsun. kutlarım :nazar:

imkansız falan diyenler bence hiç midelerini aç bırakmamış insanlar :) detoks programı yapmışsın bir nevi sen şöyleki tahminimce ilk hafta pek kilo veremedin o kilo 2.haftadan sonra verildi çünkü vücut bir makinedir seneler boyunca yersin yersin yersin şişersin sonra bir anda bi kesersin tam kesersin, vücut önce bi noluyo yahu der? kendini korumaya alır yağlarını korur hatta bu dönemde tek atılan toksindir ki buda çok iyidir. daha sonra vücut bakar ki e bu hep böyle gidiyo o zaman ' hee anladım sen zayıflamaya karar verdin az yiyorsun o yüzden kıtlık mıtlık yok ' der ve oda sana yardımcı olur yağ yakar , sporlada destekledin mi deymeyin keyfine :1: tebrikelr arkadaşım, artık az yemek ( tabii her öğünde ama az ) senin yaşam biçimin olsun. kutlarım :nazar:

tam bi doktor ağzıyla acıkladın cnm tesekkrler.:34: aynen ole oldu. bunyeyle de alakalı ama boğazz faktoru daha onemlı tabıkıı :)) allah kımseye weremıycegı kıloları aldrmasınn ;)) cok tskkrlerr...

seni gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sağlıksız falan diyenlere de hiç aldırma herkes kendi bünyesini tanıyıp ona göre davranır kim ne karışır ki sonuçta sen yapmışsın ve başarıya ulaşmışsın :46: bende aynı sen gibiyim ya çok rahat çabuk kilo veriyorum ama kaçırdımmıda hemen alıyorum cok kısa bi sürede 10 kilo verdim ama şimdi veremiyorum takıldım kaldım inşallah şimdi seni gördüm hırslandım tekrar:D bende fotoğraflarını görmeyi çok isterim ya

Tebrik ediyorum güzelim. Kısa zamanda bu büyük başarı. Arada baya zaman geçmiş. Şuan 58 kilomusun ? yoksa 50kiloya indin mi ? Doğru anladıysam sen günde 1 öğün yiyerek zayıfladın ? yani kahvaltı ve akşam yemeği iptal ? peki şuan nasıl besleniyorsun ?

seni gerçekten canı gönülden tebrik ediyorum sağlıksız falan diyenlere de hiç aldırma herkes kendi bünyesini tanıyıp ona göre davranır kim ne karışır ki sonuçta sen yapmışsın ve başarıya ulaşmışsın :46: bende aynı sen gibiyim ya çok rahat çabuk kilo veriyorum ama kaçırdımmıda hemen alıyorum cok kısa bi sürede 10 kilo verdim ama şimdi veremiyorum takıldım kaldım inşallah şimdi seni gördüm hırslandım tekrar:D bende fotoğraflarını görmeyi çok isterim ya

saglıksız ws bılmem ne dıyenlrın nıyetlerını bılırum zaten caımcımm kıskanıolar ıstee cekemıolarr yoksa nedr yanı ne bılmıssın sen saglıgı doktormusun dıyetsyen mı?? ancee kılıf takmaya calıssınlr hh. :))
nyss ii dıleklern ıcn coook tsekkrler tatlım. demek sende benm gıbısın,metabolızman hızlı:) aslında avantaj yanı bızım ıcın kılo werırken cok zorlanmıoruz.. bende weremıorm suan yaww bı ınemedm 50 yee :) mıllet dalga gecıo artıkk 90 dan ındın bı anda,58 den ınemıosun 50 ye diye :) amaa wermek gerek yaz gelıor malumm :)) söz konusu güzellikse gerısı teferruat dımı :PP
fotolarm gercekk facebook adresmde war canım ozel msjla ısmını soyısmını belrtrsen eklerım senı;)

Tebrik ediyorum güzelim. Kısa zamanda bu büyük başarı. Arada baya zaman geçmiş. Şuan 58 kilomusun ? yoksa 50kiloya indin mi ? Doğru anladıysam sen günde 1 öğün yiyerek zayıfladın ? yani kahvaltı ve akşam yemeği iptal ? peki şuan nasıl besleniyorsun ?

cok saol canımm ;) aradan yalasıkk 4 bucuk sene gectı kılomm 58-60 arsı gıdıp gelıormm ama ınmelıyım 50 ye yaz gelıorr malum :)) yıne baslıorum o şok programıma baska turlu weremem cnkuu.. normal zamandaa sabah da yıorm oglede yıorm ıstedgmı ama aksm ufack bsy yese kılo olark donuo canım. 60 kıloyaa cıkmalarm aksamları cayın yanında yedgm cıkolatalar yuzundendr mesela:))
ama zayflmak ıstdgmde kahwaltı ypmamayı terch edıormm. bugun ole yaptm mesela. oglede yedmmm smdı bı nescafe yapcmm cok az bı mıktarlaa.. bı saat snrada yuruyuse cıkıcam gunes cıktı şükürr,yurumeyı ozledmm :)

1 ayda yirmi kiIo :53: büyük basarı tebrikIer canım eminim 1 ay sonra seni görenIer sok oImusIardır :nazar::nazar::nazar:
benim kiIo sorunum yok ama göbegim var maIum yazda geIiyor bunun icin mekik cekmeye ve yesiI caya basIadım
sagIıkIı ve fit günIer herkese :8:

saglıksız ws bılmem ne dıyenlrın nıyetlerını bılırum zaten caımcımm kıskanıolar ıstee cekemıolarr yoksa nedr yanı ne bılmıssın sen saglıgı doktormusun dıyetsyen mı?? ancee kılıf takmaya calıssınlr hh. :))
nyss ii dıleklern ıcn coook tsekkrler tatlım. demek sende benm gıbısın,metabolızman hızlı:) aslında avantaj yanı bızım ıcın kılo werırken cok zorlanmıoruz.. bende weremıorm suan yaww bı ınemedm 50 yee :) mıllet dalga gecıo artıkk 90 dan ındın bı anda,58 den ınemıosun 50 ye diye :) amaa wermek gerek yaz gelıor malumm :)) söz konusu güzellikse gerısı teferruat dımı :PP
fotolarm gercekk facebook adresmde war canım ozel msjla ısmını soyısmını belrtrsen eklerım senı;)

ayy benim mesaj sayım yeterli değil ya özel mesaj gönderemiyorum :26: sen gönderirsen eklerim cnm

1 ayda yirmi kiIo :53: büyük basarı tebrikIer canım eminim 1 ay sonra seni görenIer sok oImusIardır :nazar::nazar::nazar:
benim kiIo sorunum yok ama göbegim var maIum yazda geIiyor bunun icin mekik cekmeye ve yesiI caya basIadım
sagIıkIı ve fit günIer herkese :8:

aynrnn ole oldu sekerım:)) en cok daa bana kılo weremez gozuyle bakanlaraa cok iii kapak yapms oldm we bunun werdıgı zewkk paha bıçılemezz :))
eett yaa gobek ıcın mekık gıbısı yokk. bıde yatarken bacaklarnı kaldrabıldıgın kadar yukarı kaldrıp bellı surelrle beklrsen karın bolgen daha da super olrr:))

valla süper 90 kilodan 58
offf off bende verebilsem su kilolari
bende 87 kiloyum :S

peki senin biyerinde sarkma felan oldumu onu cok merak ediyorum zayiflayanlarda
ve seniinin simdi ki halinii cok merak ettim

valla süper 90 kilodan 58
offf off bende verebilsem su kilolari
bende 87 kiloyum :S

peki senin biyerinde sarkma felan oldumu onu cok merak ediyorum zayiflayanlarda
ve seniinin simdi ki halinii cok merak ettim

tskkrler canm. yok sarkma falan olmadı yasım genc onun da etkısı var o dedıgın 40 yas ustu baynlarda olabılyo. bıde ben sadece az yıyerek zayflamadıgım ıcın,her gun 2 saat sporla werdgm ıcın sarkma olmadı cok sukur;) ozelden facebook adresını solersen resımlerımı gorebılrsın tatlım.

vallahi tebrikler :46: acayip özendim bende 91im bir 60 olsam :26: beslenme olayını yapamam ama o sandalye sporunu sevdim bi deniycem :79:

Back