• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi

Öncelikle seni tebrik ederim canim :46:

bu nasil bir tesadüftürki benim kuzenimde ayni senin gibi sadece ögle 1de yemegini yemis sabah ve aksam yok, ve bu sekilde o da 1 ayda tam 20 kilo verdi (hatta 20den fazlasinida diyer aylarda verdi) yaklasik 3-4 sene oldu ve hala kilosunu koruyor, onu ilk gördügümde (aramizda 600km var) yani senede anca 2-3 kez görürüm kendisini, sok olmustum sanki onun yerine bir baskasiydi :31: kilo insani cok deyistiriyo....

bende insallah bu yöntemi denicem ama nasil? diyelim biryere davetliyim nasil yapacam? mesela bu cuma arkadasin oglunun dogumgünü var ee aksam saat 17de yemek yenilir, sence cumartesiyimi beklesem yoksa yarindan baslayip cumada saat 17de yesem olurmu?? ne dersin??

Son düzenleme:

bu nasil bir tesadüftürki benim kuzenimde ayni senin gibi sadece ögle 1de yemegini yemis sabah ve aksam yok, ve bu sekilde o da 1 ayda tam 20 kilo verdi (hatta 20den fazlasinida diyer aylarda verdi) yaklasik 3-4 sene oldu ve hala kilosunu koruyor, onu ilk gördügümde (aramizda 600km var) yani senede anca 2-3 kez görürüm kendisini, sok olmustum sanki onun yerine bir baskasiydi :31: kilo insani cok deyistiriyo....

bende insallah bu yöntemi denicem ama nasil? diyelim biryere davetliyim nasil yapacam? mesela bu cuma arkadasin oglunun dogumgünü var ee aksam saat 17de yemek yenilir, sence cumartesiyimi beklesem yoksa yarindan baslayip cumada saat 17de yesem olurmu?? ne dersin??

cnm bnce hıc bekleme hemen basla cunku bu davetlet gezmeler yemekler bıtmeyeck hadı sımdı bekledın atlattın pekı bı dahakıne napıcaksın sende kendıne bırgun koy mesela bn programımı su sekılde yaptım esım pazarları evde o yusden pazarda bnm odul gunum abartmadan yıyorum kı calısıyoruz gezmeyede genelde cumrtsılerı hafta sonu gıdılıyo cumrtesıde ben norml bu dıyetımı yapırum sabah yemıyorum ama aksamı esım gelınce bırlkte yedık mesela az olmak kaydıyla sende hafta sonlarını bu sekılde gecırebılırsn sadece esımle hafta sonu yemegı yıyblmek ıcın cumrtsılerıde sadec aksam yıyorm ama o da gec saatte olmamak sartıyla

cnm bnce hıc bekleme hemen basla cunku bu davetlet gezmeler yemekler bıtmeyeck hadı sımdı bekledın atlattın pekı bı dahakıne napıcaksın sende kendıne bırgun koy mesela bn programımı su sekılde yaptım esım pazarları evde o yusden pazarda bnm odul gunum abartmadan yıyorum kı calısıyoruz gezmeyede genelde cumrtsılerı hafta sonu gıdılıyo cumrtesıde ben norml bu dıyetımı yapırum sabah yemıyorum ama aksamı esım gelınce bırlkte yedık mesela az olmak kaydıyla sende hafta sonlarını bu sekılde gecırebılırsn sadece esımle hafta sonu yemegı yıyblmek ıcın cumrtsılerıde sadec aksam yıyorm ama o da gec saatte olmamak sartıyla

dogru söylüyorsun zaten hep davet misafirlikler sayesinde diyetlerim hep bozuldu :14:

bugün basliyorum bende ama ne yesem :27:

mesela ben atiyorum hem döner pesinede cikolata yesem olurmu acaba?? yoksa sadece 1 cesitmi yemem lazim??

gerci benim kuzenim cani ne istediyse onu yemis ayni anda sen nasil besleniyorsun??

dogru söylüyorsun zaten hep davet misafirlikler sayesinde diyetlerim hep bozuldu :14:

bugün basliyorum bende ama ne yesem :27:

mesela ben atiyorum hem döner pesinede cikolata yesem olurmu acaba?? yoksa sadece 1 cesitmi yemem lazim??

gerci benim kuzenim cani ne istediyse onu yemis ayni anda sen nasil besleniyorsun??

cnm bende oyle ben sadece ekmegı cok abarttıgım ıcın yemeklerın yanında yemıyorum cnm ama mesela ogun ekmek arası bısey yıceksen o zmaan ekmegı yıyorm mecbur kendımı bu sekılde ayarladım ama onun dısında yemek yaptıysak kı yanında makarna oluo pılav oluyo yemıyorum o zmaan yanı ustunede bı cıkolata ye bısey olmaz onmlı olan aksam yemek yememen canım ama abartma derım emegını dusun ac kaldıgını dusun aksam ları ıcın ben devamlı gıremıyorum face acık hep ısyerınden ıstersen sen ekle benı faceden dhaa detaylı konusurz ısmım dılek balkesen

cnm bende oyle ben sadece ekmegı cok abarttıgım ıcın yemeklerın yanında yemıyorum cnm ama mesela ogun ekmek arası bısey yıceksen o zmaan ekmegı yıyorm mecbur kendımı bu sekılde ayarladım ama onun dısında yemek yaptıysak kı yanında makarna oluo pılav oluyo yemıyorum o zmaan yanı ustunede bı cıkolata ye bısey olmaz onmlı olan aksam yemek yememen canım ama abartma derım emegını dusun ac kaldıgını dusun aksam ları ıcın ben devamlı gıremıyorum face acık hep ısyerınden ıstersen sen ekle benı faceden dhaa detaylı konusurz ısmım dılek balkesen

cevabin icin tesekkürler :34:

öncelikle konu sahibini tebrik ederim verdiği kilolardan ötürü. Ancak kilo verme yönetmi için tebrik edemeyeceğim. Sadece herkesi bilinçlendirmek amacıyla yazıyorum.

1 öğün ve bolca spor ile verilen kiloların kanserojen olduğunu belki birçok TV programında çıkan doktorlardan duymuşsunuzdur.

Haftada 1 kilo normal olan. Ayda ortalama 4-5 kilo dur verilmesi gereken .

Heleki tek öğün beslenme ileride şeker hastalığına %90 davetiye çıkartır. Kan şekerinizin dengesi ile fena oynamışsınız.

Lütfen bu kilo verme yöntemini örnek almayın...

konu sahibi kilo vermiş ne güzel, ben de veririm demeyin. 1 öğün yemek yemek, birçoğunuzu aksine şişmanlatır.

Lütfen Diyetisyen ve Doktorları okuyup izleyin...

öncelikle konu sahibini tebrik ederim verdiği kilolardan ötürü. Ancak kilo verme yönetmi için tebrik edemeyeceğim. Sadece herkesi bilinçlendirmek amacıyla yazıyorum.

1 öğün ve bolca spor ile verilen kiloların kanserojen olduğunu belki birçok TV programında çıkan doktorlardan duymuşsunuzdur.

Heleki tek öğün beslenme ileride şeker hastalığına %90 davetiye çıkartır. Kan şekerinizin dengesi ile fena oynamışsınız.

konu sahibi kilo vermiş ne güzel, ben de veririm demeyin. 1 öğün yemek yemek, birçoğunuzu aksine şişmanlatır.

bende aynı sekılde gunde 1 kıloya yakın verıyorum yanı neden sısmanlatsınkı oglen zaten yıyoruz zaten cogu doktor aksam yemememız gerektıgınıde soyluyor

merhaba, tebrik ederim kardeş. bişey soracağım. öğlen yemek yeyip akşam acıkmıyor musun? spor yaparken bitkin olmuyor musun?

bende bu dıyetı uyguluyorum hılarynın yolundan devam aynen ben acıkıyorum ama oglen yedıgım ıcın cok fazla değil vce spor yaparkende bıtkın oldugum cok nadır psıkolojıme baglı :) genelde enerjık oluyorum hele ıkı gundur artık ıyıce alıstıgımdanmıdır nedır ıyıce bı enerjıgım ve tabııkıde su ıcıyusn

KUZENIN BEN MIYIM ACEP NERELISIN SEKERIM ?:)) eet kılo bedenle beraber ruhsal yasantyı da cook degstrıo. eger yontemı denemkte kararlıysan zaten kuralları benımsemıssın demektr dawettı oydu buydu onemseme derım. ha gıttın ayıp olcagnı dusunuosan arkdsna sana dha az mıktarlarda serws yapmasnı rıca edersın.:) ama aksam yememek bu ısın püfü cnm onu da unutma..

tesekkrler... onerılerın ıcın de cok saol ama ben zaten fazlasyla BİLNÇLİ SEKLDE werdm o kıloları,suursuzca deil:34: tw dekı doktorların --bazıları-- gercekten sacmalamakla beraber hangı arastrmalar dayanarak ınsanlara tawsyelerde bulndkları mechul,medyatık olma amacı gütmeyle-ınsanları cahil gorup sacma sapan otlarla ınsanlara cesitlı zararlar werıolar. ender sarac,canan karatay alanlarında ınanlmaz donanımlı ınsanlar ama ayda 4 kılo yontemı 90 kg ustu ınsanlara onerılcek bı yontem deıl!! kaldıkı ben 7 yasndan berı kılo sorunu olan bırıydm gıtmedgm doktor uyglamadgm dıyet kalmadı yıne careyı kendmde buldum coook sukur!!

ben dıyetsyen deılm ama kılo werme hakknda,ınsan metabolızması hakknda,besınlerın yararları zararları hakknda bilgimi alt eden pek nadir.. ;)

sız doktor musunuz bılmem ama ben zaten doktor kontrolune de gırıodum ki acıklamalarımda bunları belrttım zaten tekrarlamanız gereksız olmus.. kan sekeri dengemn bozldgna bn karar werdm,doktormda gereklı tahlıller sonucu bı kac ılac yazdı we duzeldı.o sadece hücre deformasyonuna ugrycagmı soledı ama en bsta o takdır ettı :) ole pratısyen dr fln deıl yalnız,alanında uzman ınsanlar..

hıcbısey kılolu olmak kdar saglıgı tehdt etmıor bunu en ii kılo skntısı ceken ınsanlar bılır!

ben 90 kgyken ufacık bı yuruyuste nefes nefese kalıodum yaa nefes nefesee. 18 yasndaydm o zmnlar we obezmısım 60-70 yasndaymısm gbı hıssedıodum ıgrenc bı ruh hali!! 1 ogun yıyp zayfladgma gore zayflanıo,burda ornek ben warım dha neler... ki sadece burdan deıl bulndgm sehrde bnden yardm alan bi suru ınsan war. we gayet duzenlı kılo werıolar,saglıga kawsmak ıcın saglıktan olmak ıcn deıl ;) tskkrler yınede yormlarnz ıcn.

kılo werlmez falan demıssınız bunlar asılsız soylemler,ama tahmn edemeycegnız kdar mucıze bı durum gbı gelmıs demkkı sıze bu da bnm hedıyem kendme we yardmcı olmak ıstedgm ınsanlara.. :34:

merhaba, tebrik ederim kardeş. bişey soracağım. öğlen yemek yeyip akşam acıkmıyor musun? spor yaparken bitkin olmuyor musun?

tesekkrler cnm.oglede kısma durumu olmadgı ıcın aksama cok cok acıkmıodum ama ılk 2-3 gun zorlanma olmustu tabı.snrasnda zaten mıde kücüldgu ıcın canın ıstemıo bsey yemek. spordan once sıcak sekersz caydı kahweydı bol tukettgm ıcın o şişriodu zaten ;)

Back