Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hilary'nin Başarı Öyküsü 32 Kilo Verdi
- Konu Sahibi hilary25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?buarada benden sonra,benım yontemımle bu basarıyı **kokos35** arkdsm yakalıycak bayanlar..
ınanlmaz kararlı,azımlı yaptklarmı uyguluo we karsılıgını coktan almaya basladı,bılınclı bı seklde kurtuluo kılolarından. allahm nazarlardan korusun senı tatlım tam gaz dewam
canımsın..cok tesekkur ederım senını sayende artık herkes farketmeye basladı bu zamana kadar verdıgım toplam kılo 7 cuömartesı tekrar tartılıcam ve sonucu yazıcam
canımsın..cok tesekkur ederım senını sayende artık herkes farketmeye basladı bu zamana kadar verdıgım toplam kılo 7 cuömartesı tekrar tartılıcam ve sonucu yazıcam
maşallah güzel gidiyorsun keşke bende dayanabilsem 6 kilo versem yeticek takipteyim seni sonucunu merakla bekliyorum
bende pazartesi başladım hemen hemen buna benzeyen bi uygulama diyim 87 ile başladım bugün 4. günüm ve 83,5 olmuşum
ama ben daha öncede 2 bucuk ayda 23 kilo vermiştim yani alıştım dietlere
ama antidepresan kullanıyorum 4 senedir ve bütün dengemi mafetti hamilelik harici hiç kilolu olmadım ama ilaçlar
beni bu hale getirdi herkese ALLAH yardım etsin bu kilo çok kötü birşey
hilary25 senide tebrik ediyorum çok güzel bişey 90 kilolardan bu kilolara düşmek
ama antidepresan kullanıyorum 4 senedir ve bütün dengemi mafetti hamilelik harici hiç kilolu olmadım ama ilaçlar
hilary25 senide tebrik ediyorum çok güzel bişey 90 kilolardan bu kilolara düşmek
- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
oncelıkle sızı canı gonulden tebrık edıyor ve bukadar onemlı bıseyı basarmıs oldugunuzdan dolayı gereksız elestırı yerıne taktırı hak ettıgınıze ınanıyorum. kılolu olmayan kılonun nasıl bısı nasıl kotu hayatı zorlastıran bısı oldugunu bılmeyen anlayamaz elbette. sırf aksam yememek ve 2 saat spor bıle ayda 20 kılo verılebılecegının kanıtı bence. bende 90 kılo ıle baslayıp ve sızın gıbı yıllarca kılo sorunu yasamıs bırıyım 4,5 ayda 20 kılo verdım ve adeta yenıden dogdum. saglıgını pıskolojısını hayata bakısını degıstırıyor ınsanın zayıflamak . bence yapamayanlar yapacak ıradesı olmayanlar ımkansız olamaz vs seklınde yorum yapacagına tebrık etmelıler. saglıklı yada saglıksz sızın saglıgınızı sızden ıyı kımse dusunemez herhalde dımı
- 1 Temmuz 2010
- 26
- 1
- 86
- 33
tebrik ediyorum sizleri kızlar kısa zamanda harika bi iş başarmışsınız. ben de pazartesi gününden itibaren diyete başlayacağım. 20 kilo kadar vermem lazım. aslında dukan yapmayı düşünüyordum. acaba sizin yönteminizle dukan ı karıştırsak daha mı güzel olur yoksa iyi diyette etkisini yitirir mi ? mesela sabah kalkınca yoğurt ve yulaf kepeği yesem. öğlen de dukana uyacak şekilde proteinli bişeyler ( haşlanmış tavuk yumurta gibi) ne dersiniz olur mu ki ? dukan da ne kadar yersen o kadar zayıflarsın diyenler var ama bu bana biraz abes geliyor :26: fikir verin bana lüttfeennnn :2:
bende pazartesi başladım hemen hemen buna benzeyen bi uygulama diyim 87 ile başladım bugün 4. günüm ve 83,5 olmuşum
tesekkrler eet allah herkese saglık wersın herseyden once,sonrasnda azimle brlıkte ole bi gıdıo ki kılolar.. ılac kullandgn ıcın doktora da gorun oyle yap dıyetı bence canım cnku bıraz agır bı usul benımkısı ılacla bırlıkte yan etkısı falan olmasın.. ama ii wermıssın 4 gunde tebrkler
oncelıkle sızı canı gonulden tebrık edıyor ve bukadar onemlı bıseyı basarmıs oldugunuzdan dolayı gereksız elestırı yerıne taktırı hak ettıgınıze ınanıyorum. kılolu olmayan kılonun nasıl bısı nasıl kotu hayatı zorlastıran bısı oldugunu bılmeyen anlayamaz elbette. sırf aksam yememek ve 2 saat spor bıle ayda 20 kılo verılebılecegının kanıtı bence. bende 90 kılo ıle baslayıp ve sızın gıbı yıllarca kılo sorunu yasamıs bırıyım 4,5 ayda 20 kılo verdım ve adeta yenıden dogdum. saglıgını pıskolojısını hayata bakısını degıstırıyor ınsanın zayıflamak . bence yapamayanlar yapacak ıradesı olmayanlar ımkansız olamaz vs seklınde yorum yapacagına tebrık etmelıler. saglıklı yada saglıksz sızın saglıgınızı sızden ıyı kımse dusunemez herhalde dımı
cok tesekkrler :) yani artık olmus bıtmıs bıseyden sonra gereksız elestrı yapmak gızlı hayranlık oluo bu apacık haklısın dusunemıolar,ıkı dk yaa ıkı dk dusunsunler. tum gun 1 ogun yemek sadece we o da ogle saatlernde, gunde 2 saat agır sayılabılcek bı spor.. yanı boru mu bunlar ayda 20 kg gıtmıcektı de nolcaktı yanii :))
hıc mı gormuolar anlamıorum hollywood yıldzları 1 haftada 5 kg werdren dıyetlerle cok sısmanken kısack bı surede ıncecık cıkıolar ortya..onları da gectm şu kıwanc tatlıtug da kısack bı surede cok zayfladı su yeni filmi için hıc mı gormylar:))
ancak bos bos yorum yapmayı bılıoruz mıllet olarak, yapılmıs bıseyı takdr yerıne elestrmek daha kolay gelıo bazı ınsanlara. onlarada saygı duymak gerek tabı,tarz meselsı :) cook haklısın yani,yorumlarn ıcın tkrar tesekkkrler tatlım
tebrik ediyorum sizleri kızlar kısa zamanda harika bi iş başarmışsınız. ben de pazartesi gününden itibaren diyete başlayacağım. 20 kilo kadar vermem lazım. aslında dukan yapmayı düşünüyordum. acaba sizin yönteminizle dukan ı karıştırsak daha mı güzel olur yoksa iyi diyette etkisini yitirir mi ? mesela sabah kalkınca yoğurt ve yulaf kepeği yesem. öğlen de dukana uyacak şekilde proteinli bişeyler ( haşlanmış tavuk yumurta gibi) ne dersiniz olur mu ki ? dukan da ne kadar yersen o kadar zayıflarsın diyenler var ama bu bana biraz abes geliyor :26: fikir verin bana lüttfeennnn :2:
tskkrlerr :) eet denemekte fayda war tabı yulaf cok guzel bı lıf kaynagı besın degerı yuksek saglıklı bı besn. kullandgn yogurdun yarım tam yaglı olmamasna dıkkat edersen sorn olmaz bnce cnm. dukan da proteın agrlıklı dıyet we bende cok mantklı buluorum bnde karbonhıdrat agrlıklı beslenmıorum zaten gun ıcınde de proteın oranı dha fzla tutuorum.. yanı yedıgın yemekte dedıgın gıbı proteınlı gıdalar dha cok olsun tawuk,balık,et.. ne dılersen. cogu bunyeler cıdden kofte yıyerek zayflıo:) makarna,patates fln hayatta tuketmem mesela ben. beyaz ekmk yerıne tam tahıllı yda kepekli ekmek kullanıorum. gun ıcersnde mutlka yer werlmelı ama karbnhıdratın mıktarını ne kdr ındrrsek o kdr ii oluo wucut ıcın ama "ne kdr yersen o kdr werırsin"e pek ınanmıorum ben "sık sık az az yemk" olaynda da basarısız olmustum:)
metabolzmanın hızlanması lazm kılo wermk ıcın ama bunu yemek yemek yerıne yazdgm gbı sık sık sıcak,kalorısız ıceceklerle de saglıoruz
Bence hic karstrma sadece aksam yeme diyete gerek yok ki zaren oglen istedgni yiyosun biliyorm sana suan cok zor geliyo banada oyleydiw ve bu forumda okadar cok dolandimki okumadgm diyet basari hikayesi deneyimler falan filan kalmamisti taki en son hilarynin basarsni okuyana kadar bna cok uygn geldi cunku bnde oleydim bi an once gtsin istiyorum sabirsizim bu yuzden gunde iki ekmek yiyen bi insan olarak birden kesince hemde dusunsenize ekmegi gectm aksam yemek bile yok bu yuzden cok gusel gdecegne inandim cunku bndede bu boyle ya hep ya hic yaaa dana gbi yiyodum kisamiyodum yada boyke ben alistim suan ve tam olarak hesaplrsak 2 haftda 7kilo verdim suan tartil iyorm cumrtsi kilomu tekrar yazicam ama inaniyorum ki ins. Bnmde bi basari hikayem olucak bundn once bi bes gun isvec dyeti yapabldm yumrta dokundgu icin birkmak zorndz kaldm o ara ac klmaya alistim biraz smdi maasallh okadar guzel gdiyo ki sadece ikki gun kizlar yaa vucut alisiyo simdi mayis ayini bkliyrm heyecanla gyecegim renkli sortun hayaliyle dayaniyuorm yiyince hep pismnlik artik huzurla yatiyorum bu kilolar icin bu kadar sikayetciyken yiyipte pisman olmaya deymiyo bu zamana kadar bile aklm nerdeymis bilmiyorm sanirim karsima hilarynin cikmasi lazimmis buyuk ilham kaynagm oldu sagolsun yardmlarinida esirgemedi ianniyorm ki iki ay sonra bnde yazicam buraya basardgimi ve biz iki kiz bu yaptgimiz diyetle kulubu sallicaz insaallhhhhhhhh
- 1 Temmuz 2010
- 26
- 1
- 86
- 33
çoook teşekkür ederim yardımlarınız için... bakalım bir süre karıştırarak devam edeyim eğer zorlanırsam dukan olayını çıkartırım aradan. evimde tartı olmadığı için bilemeyeceğim kaç kilo verdiğimi. eczaneye falan gidip tartılmaya da utanıyorum... ama dar bi pantolon aldım kendime ona sığabildiğim gün gidip tartılacağım. o zaman gelip hepinize ilan edip teşekkürlerimi sunacağım hepimize incecik sağlıklı günler...
KUZENIN BEN MIYIM ACEP NERELISIN SEKERIM ?:)) eet kılo bedenle beraber ruhsal yasantyı da cook degstrıo. eger yontemı denemkte kararlıysan zaten kuralları benımsemıssın demektr dawettı oydu buydu onemseme derım. ha gıttın ayıp olcagnı dusunuosan arkdsna sana dha az mıktarlarda serws yapmasnı rıca edersın.:) ama aksam yememek bu ısın püfü cnm onu da unutma..
yok canim kesinlikle diilsindir cünki kuzenim erkek ben karsliyim :))
yaa ben 5 gün yaptim dediyin gibi ama benim kilom fazla olmadigindan heralde sadece 1 kilo verebildim ilk günü sonra takildii, 1,56 boyunda 62 kiloyum :S
- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
cok tesekkrler :) yani artık olmus bıtmıs bıseyden sonra gereksız elestrı yapmak gızlı hayranlık oluo bu apacık haklısın dusunemıolar,ıkı dk yaa ıkı dk dusunsunler. tum gun 1 ogun yemek sadece we o da ogle saatlernde, gunde 2 saat agır sayılabılcek bı spor.. yanı boru mu bunlar ayda 20 kg gıtmıcektı de nolcaktı yanii :))
hıc mı gormuolar anlamıorum hollywood yıldzları 1 haftada 5 kg werdren dıyetlerle cok sısmanken kısack bı surede ıncecık cıkıolar ortya..onları da gectm şu kıwanc tatlıtug da kısack bı surede cok zayfladı su yeni filmi için hıc mı gormylar:))
ancak bos bos yorum yapmayı bılıoruz mıllet olarak, yapılmıs bıseyı takdr yerıne elestrmek daha kolay gelıo bazı ınsanlara. onlarada saygı duymak gerek tabı,tarz meselsı :) cook haklısın yani,yorumlarn ıcın tkrar tesekkkrler tatlım
rıca ederım mıllet olarak bırazda taktır etmeyı ogrenmelıyız bencede . bızler yanı zayıflamaya basarabılen kısıler takdır edılmelıyız ırade ve kararlılıgımızdan dolayı yapamanlar catlasınnnn
Bence hic karstrma sadece aksam yeme diyete gerek yok ki zaren oglen istedgni yiyosun biliyorm sana suan cok zor geliyo banada oyleydiw ve bu forumda okadar cok dolandimki okumadgm diyet basari hikayesi deneyimler falan filan kalmamisti taki en son hilarynin basarsni okuyana kadar bna cok uygn geldi cunku bnde oleydim bi an once gtsin istiyorum sabirsizim bu yuzden gunde iki ekmek yiyen bi insan olarak birden kesince hemde dusunsenize ekmegi gectm aksam yemek bile yok bu yuzden cok gusel gdecegne inandim cunku bndede bu boyle ya hep ya hic yaaa dana gbi yiyodum kisamiyodum yada boyke ben alistim suan ve tam olarak hesaplrsak 2 haftda 7kilo verdim suan tartil iyorm cumrtsi kilomu tekrar yazicam ama inaniyorum ki ins. Bnmde bi basari hikayem olucak bundn once bi bes gun isvec dyeti yapabldm yumrta dokundgu icin birkmak zorndz kaldm o ara ac klmaya alistim biraz smdi maasallh okadar guzel gdiyo ki sadece ikki gun kizlar yaa vucut alisiyo simdi mayis ayini bkliyrm heyecanla gyecegim renkli sortun hayaliyle dayaniyuorm yiyince hep pismnlik artik huzurla yatiyorum bu kilolar icin bu kadar sikayetciyken yiyipte pisman olmaya deymiyo bu zamana kadar bile aklm nerdeymis bilmiyorm sanirim karsima hilarynin cikmasi lazimmis buyuk ilham kaynagm oldu sagolsun yardmlarinida esirgemedi ianniyorm ki iki ay sonra bnde yazicam buraya basardgimi ve biz iki kiz bu yaptgimiz diyetle kulubu sallicaz insaallhhhhhhhh
ınsallah tatlımm benmm sana canı gonulden ınanıorum ben zaten sen ben gibi sabırsız ınsanlara uygun bı yontem bu,ayda 4 kılo wermek kesmezdı bızı :))
yok canim kesinlikle diilsindir cünki kuzenim erkek ben karsliyim :))
yaa ben 5 gün yaptim dediyin gibi ama benim kilom fazla olmadigindan heralde sadece 1 kilo verebildim ilk günü sonra takildii, 1,56 boyunda 62 kiloyum :S
hm anladm cnm erzurumluym bnde :) 5 gun yaptn we 1 kg gttı ole mi :S harfı harfıne yaptgna emınmısın canm :) aksam bı lokmayemen bıle yontemın duzenını bozar cnku 5 gunde rahat 2 kg gtmıs olması gerekrdı ama bunyenle de alakalı olabılır.. dedgn gbı cok fazlan yokmus zaten 7-8 kg wersen gayet fit olrsun
ahh SAĞOLUNN,özür dılerım kızlarr cevabım gecıktı HEMEN ANLATAYIMM...ben bırz sabırsızmm ole 1 ayda 3-5 kılo verdıren dıyetlerı beceremıodm ki 7 yasımdan 18 yasıma kadr hep kılo problemı cektım her yolu denedm dıyetlerın hepsni denıyodum ama dıyetı harfı harfıne uygulamak zordur bılırsınız veee ne zamankıı tartıda 90 rakamını gordm o zamnn hırslandmm (ayrıyeten hoslandığım ınsanın etkısı cok buyukturr onaa minnettarım =)) kızlar sabah erkenden dersnye gttiğm ıcn kahvaltı yapmıyodum aama öğle arası ne ıstrsem onu yıyodum artıkk aklınza ne gelırse pizza,pide,kebap..vs aksam 4 gıbı eve geldığımde nescafe 3 ü 1 aradalar var ya onun 1 paketını 3 e bolup (1 paktte 90 kalorı var cnku =)) ole kullanıodum her aksm spora baslamadan once.Sıcak bıseylr ıcmk metabolızmayı hazrlar ve hızlandırır ,tbı kalorısızz yada benım yaptğım gbı cok az kalorılı ıceceklr tuketmelısınız... sonra evde1 saatlık bı sporm vaardı onu yapıyodum (100 kez sandalyeye ınıp cıkmak,100 kez mekik cekmek,20 dk kadar hareketlı bı dans yapmakk orneğin,oryantal gıbı=)) bu hareketlerden keyıf aldğm ıcn her aksam bıkmadan yapıyodm.hatta haftanın 4 gunu bu sporu yaptıktan sonra 1 saatlık bı yuruyuse de cıkıodum. Tum bunları her gun hıç bozmadan yaptım ve ılk 1ayda verdığım 32 kgnın 20 kg si gıttı diğer 12 kgyı de bu sekılde hızla verdım... Sağlıksız bıseymıs gıbı gorunuyo,kısmen sağlıksız da..ama ınanın şişman olmak kadar sağlıksız olamazz hıcbıseyy..Ki Hıc bı sağlık sorunu yasamadım kızlar,o donem saclarım fazlaca dokuluodu sadece ama kılo vermenın sonrasında duzgun beslendığım ıcn o sorun da bıttı. Size şunu demeliyım kı bu zayıflama işinde en onemlı sey SÜREKLİLİK. yaptıığm seylerı (her aksm spor,spordan once kahve,ve sadece öğle saatinde yemk yemk gbi..) surekli yapmasaydım veremezdım,ve-ril-mi-yoo.. O yuzden sakn yılmayın yaptığım her şeyi yazdım umarım acıklayııcı olmusumdur..
Öncelikle tebrik ederim.
Ben de benzeri bir diyet uyguluyorum, akşam yemeği yemiyorum, en geç 4-5 gibi yeme işim bitmiş oluyor.
Ve asla ekmek, makarna, pirinç, patates tüketmiyorum.
3 haftadır düşük karbonhidrat, yüksek proteinle beslenmeye çalışıyorum.
Olabildiğince yürüyüş bandı kullanıyorum vs.
Fakat 3 haftada 3 kilo verebildim sadece.
Boyum 1.63 kilom 67 ile başladım, 64 olmuşum bugün.
Sizin kadar hızlı verebilmek istiyorum ama olmuyor, ne yapmam lazım?
Ayrıca üstüne yüzümde bir sürü sivilce çıktı, diyetle beraber.
Öncelikle tebrik ederim.
Ben de benzeri bir diyet uyguluyorum, akşam yemeği yemiyorum, en geç 4-5 gibi yeme işim bitmiş oluyor.
Ve asla ekmek, makarna, pirinç, patates tüketmiyorum.
3 haftadır düşük karbonhidrat, yüksek proteinle beslenmeye çalışıyorum.
Olabildiğince yürüyüş bandı kullanıyorum vs.
Fakat 3 haftada 3 kilo verebildim sadece.
Boyum 1.63 kilom 67 ile başladım, 64 olmuşum bugün.
Sizin kadar hızlı verebilmek istiyorum ama olmuyor, ne yapmam lazım?
Ayrıca üstüne yüzümde bir sürü sivilce çıktı, diyetle beraber.
3 haftada 3 kılo yaptklarna gore az kalmıs cdden .s
yemek yemeyı 4-5 deılde 12-2 arası tutsan mesela sonrasnda bıtkı cayı,kahwe ws tuketsen we spora her gun aksamları 1,5 saat ayırsan epey epeyy farkeder
3 haftada 3 kılo yaptklarna gore az kalmıs cdden .s
yemek yemeyı 4-5 deılde 12-2 arası tutsan mesela sonrasnda bıtkı cayı,kahwe ws tuketsen we spora her gun aksamları 1,5 saat ayırsan epey epeyy farkeder
Bir de öyle deneyeyim bakalım, zaten 4-5 gibi yemeyi bıraksam da gece yarısı açlıktan ölüyordum, 12 gibi bırakayım da belki değer:)
hm anladm cnm erzurumluym bnde :) 5 gun yaptn we 1 kg gttı ole mi :S harfı harfıne yaptgna emınmısın canm :) aksam bı lokmayemen bıle yontemın duzenını bozar cnku 5 gunde rahat 2 kg gtmıs olması gerekrdı ama bunyenle de alakalı olabılır.. dedgn gbı cok fazlan yokmus zaten 7-8 kg wersen gayet fit olrsun
valla söyle diyim ilk aksam elim ayagim titredi resmen acliktan, ama dayandim 1 lokma bile atmadim agzima, saat 12:30 - 13:00 gibi yedim, ama tika basa yedim sporu ilk 3 gün cok güzel yaptim ama diyer günler fazla yapamadim ( bacaklarimda derman yoktu :S ) genelde yürüyüs yaptim ama öglen yedikten sonra ertesi güne kadar hicbirsey yemedim