Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi tebrikler acayip özendim bende 91im bir 60 olsam :26: beslenme olayını yapamam ama o sandalye sporunu sevdim bi deniycem :79:
tskkrler canım. azmet yaparsın ınsallahh.. ama dıyetsız spor,sporsuz diyet pek ıse yaramayabılır aklında bulnsun
ahh SAĞOLUNN,özür dılerım kızlarr cevabım gecıktı HEMEN ANLATAYIMM...ben bırz sabırsızmm ole 1 ayda 3-5 kılo verdıren dıyetlerı beceremıodm ki 7 yasımdan 18 yasıma kadr hep kılo problemı cektım her yolu denedm dıyetlerın hepsni denıyodum ama dıyetı harfı harfıne uygulamak zordur bılırsınız veee ne zamankıı tartıda 90 rakamını gordm o zamnn hırslandmm (ayrıyeten hoslandığım ınsanın etkısı cok buyukturr onaa minnettarım =)) kızlar sabah erkenden dersnye gttiğm ıcn kahvaltı yapmıyodum aama öğle arası ne ıstrsem onu yıyodum artıkk aklınza ne gelırse pizza,pide,kebap..vs aksam 4 gıbı eve geldığımde nescafe 3 ü 1 aradalar var ya onun 1 paketını 3 e bolup (1 paktte 90 kalorı var cnku =)) ole kullanıodum her aksm spora baslamadan once.Sıcak bıseylr ıcmk metabolızmayı hazrlar ve hızlandırır ,tbı kalorısızz yada benım yaptğım gbı cok az kalorılı ıceceklr tuketmelısınız... sonra evde1 saatlık bı sporm vaardı onu yapıyodum (100 kez sandalyeye ınıp cıkmak,100 kez mekik cekmek,20 dk kadar hareketlı bı dans yapmakk orneğin,oryantal gıbı=)) bu hareketlerden keyıf aldğm ıcn her aksam bıkmadan yapıyodm.hatta haftanın 4 gunu bu sporu yaptıktan sonra 1 saatlık bı yuruyuse de cıkıodum. Tum bunları her gun hıç bozmadan yaptım ve ılk 1ayda verdığım 32 kgnın 20 kg si gıttı diğer 12 kgyı de bu sekılde hızla verdım... Sağlıksız bıseymıs gıbı gorunuyo,kısmen sağlıksız da..ama ınanın şişman olmak kadar sağlıksız olamazz hıcbıseyy..Ki Hıc bı sağlık sorunu yasamadım kızlar,o donem saclarım fazlaca dokuluodu sadece ama kılo vermenın sonrasında duzgun beslendığım ıcn o sorun da bıttı. Size şunu demeliyım kı bu zayıflama işinde en onemlı sey SÜREKLİLİK. yaptıığm seylerı (her aksm spor,spordan once kahve,ve sadece öğle saatinde yemk yemk gbi..) surekli yapmasaydım veremezdım,ve-ril-mi-yoo.. O yuzden sakn yılmayın yaptığım her şeyi yazdım umarım acıklayııcı olmusumdur..
şekerim denemediğin içi ımkansız gelıo sanaa benım bunyem kııı kılo almaya cok yatkın bunyeyle fln alaksı yok yanı artııı etrafım doktor dolu onlar snn soledğn tarzdaa hcbsyy solemedılerr cnku ac kalarak zayıflamadm tek eksı yönü kılo verdğm donemde saclarım brzz dökuluoduu o kdr o daolsun yanı boru deıll.. artı o kıloları verelı 3YIL oldu blmem bşy ıfade edıo mu sana ve hıc bı sorun yasamadm,yasasaydm örnek olsun dıee burda paylamazdımm ztn dmi.
bnm gbı kısa surede kalıcı sekıldee Kılo vermek ıstyen her bayana öneriormm yöntemımı,yeterkı azimlı olun gerısıı cooooookk kolayy
ayyyy ya okudukca hırslanıyorum ıyıkı yazmıssın sen yaa ınsaallah bu taktıkle bende verıcem kılolarımı ıcım sana acayıp kaynadı..bı verıyım su kıloları snaa bı hedıyem olucak :) mutluluk sebebım olucksın ınsaallah :)
canım sen kaç kilosun bugün bu yönteme bende başladım.akşam tartıldığımda 110 kiloydum.beraber yapalımmmı
ayyyy ya okudukca hırslanıyorum ıyıkı yazmıssın sen yaa ınsaallah bu taktıkle bende verıcem kılolarımı ıcım sana acayıp kaynadı..bı verıyım su kıloları snaa bı hedıyem olucak :) mutluluk sebebım olucksın ınsaallah :)
yapakım cnm 93 kıloyum sabah kave ıctım oglen yemegınde ekmeksız yıyecegım yemeklerden ama karnımı doyurucam aksamda kahvemı ıcıp spor yapacagım
kokoss ekmegı kesme derim canım oglede yemegın yanında 1-2 dilim mutlaka tuket,tam tahıllı ekmek olabılır mesela cok da lezzetlıdır vucudun ıcın gereklı besın ogelerını tasır kendını ekmekten kısma derim ben bak ne yazmısım gunde dolu dolu bi öğün pizza mı kebap mı ne ıstersem yedım ama 5 ten snra aslaaa tek bı lokma yok her gun spora dewm ettgn surece olur bu iş
yapakım cnm 93 kıloyum sabah kave ıctım oglen yemegınde ekmeksız yıyecegım yemeklerden ama karnımı doyurucam aksamda kahvemı ıcıp spor yapacagım
canım bende sabah birşey yemedim ğlen sandıwic ekmeğinin yarısına kokoreç yedim akşam da spor yapıcam
valla oglen yedım cnm ekmek yemedım ama bı kase mercımek corbası ıctım bı tabakta bulgur pılavı yedım aksamda kahvemı ıcıp sporumu yapıcm :)
hadi bakalım umarım bu motivasyonumuzu kaybetmeden sonuca ulaşıcaz.
kokoss ekmegı kesme derim canım oglede yemegın yanında 1-2 dilim mutlaka tuket,tam tahıllı ekmek olabılır mesela cok da lezzetlıdır vucudun ıcın gereklı besın ogelerını tasır kendını ekmekten kısma derim ben bak ne yazmısım gunde dolu dolu bi öğün pizza mı kebap mı ne ıstersem yedım ama 5 ten snra aslaaa tek bı lokma yok her gun spora dewm ettgn surece olur bu iş
canım bişey sorcam 5ten sonra meyve bile mi yemek yok :26:
canım face gün içinde fazla girmiyorum ama seni birazdan eklerim.ismim sedaınsaallah tatlım yaaaa kı kılomuz fazla ya adaha hızlı gıder dıye dusunuyorum face kullanıyosan benı ekle dılek balkesen dha kolay yazısırz
hayır tatlım meyve bile yok:) yanii sabah yada öğleden snra bı portakal bı elma tuket derım ama aksam deıl canım sonucta orta boy bı elmada 60 kalori orta boy bı portakalda 70 kalorı war sekersiz kahwe, bıtkı cayı,yda lımonlu cayy spor oncesı we sonrasıı tuketmen gerekenler..
ınsaallah tatlım yaaaa kı kılomuz fazla ya adaha hızlı gıder dıye dusunuyorum face kullanıyosan benı ekle dılek balkesen dha kolay yazısırz
canım face gün içinde fazla girmiyorum ama seni birazdan eklerim.ismim seda