- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
ben de ona takildim yatagin neyi hazirlaniyor ki?Ben bu konuyu bi yerden hatırlıyorum yatağı hazırla cümlesinden
bilmiyom ki hiç esim öyle birsey demedi.herhalde aralarında gizemli sözcükben de ona takildim yatagin neyi hazirlaniyor ki?
Ben hayatımda olanları buraya dertlesmek fikir öneri almak için yazıyorum gülesiniz diye deyil.bilmiyom ki hiç esim öyle birsey demedi.herhalde aralarında gizemli sözcük
hihi tam üzerine bastinbilmiyom ki hiç esim öyle birsey demedi.herhalde aralarında gizemli sözcük
Evet yani yatak örtüsü nu topla gibisndnYatagi hazirla mi ?:)))
Canim bosver bak cocugun da yokmusEvet yani yatak örtüsü nu topla gibisndn
Bende düşünmek istemiyorum hemn unutmak istiyorum fakat şu süreçte zorCanim bosver bak cocugun da yokmus
Dusunme gercekten.
Siz kimsenin yazım tarzına yorum yapamazsınız bu 1.Siz bana hesap soramazsınız bu 1.
Sevimli olma gibi bir çabam yok bu 2.
Ben konu açıp yorum istemediğim sürece de yazdıklarıma karışamazsınız haddinizi bilin.
Ama boyle birini unutmak zor degil inan.Bende düşünmek istemiyorum hemn unutmak istiyorum fakat şu süreçte zor
Haklisiniz olumlu düşünerek ten bazı şeylerin tekrardan duzele bileceğine inandiriyorum kendimi . Sevgi yok saygı yok değer yok evlilik bu değilAma boyle birini unutmak zor degil inan.
Evlilik bu degil..
Saygisi yok sevgisi yok bu adam icin mi uzuluyorsun??
Siz kimsenin yazım tarzına yorum yapamazsınız bu 1.
Noktalama işaretleri kullanır kullanmaz bu sizi alakadar etmez bu 2.
Bende istediğim yoruma cevap veririm bu 3.
Siz önüne geleni eleştirir ve kırıcı yorumlar yaparsanız size haddinizi bildirirler buda 4.
kırılmışsın, duyguların incinmiş.. çok normal böyle bir durumda..Evet 23 yasindayim ama kendimi daha yaşlı yorgun sevilmeyen değer görmeyen asırlık agac gibi hissediyorum
Bende liseden sonra devam etmedim ama seneye Üniversitesi snvna girmek istiyorum evet çok haklisiniz birşeyler ile ugrasmam lazım ama inanın hicbirsey yapasim gelmiyorkırılmışsın, duyguların incinmiş.. çok normal böyle bir durumda..
eğitimin ne, bir mesleğin var mı? bir işle uğraşsan sürekli bunları düşünmeyi bırakırsın. şimdi diyeceksin ki babam dışarıda çalışmama izin vermez.. örgü ör, dikiş dik, nakış yap kuzum... bir şeyler üret.
9 ay bir yanlışı yaşamışsın. evlilik böyle bir şey değil.. şanslıymışsın ki ayrılmış gitmiş.. bırak olduğu yerde kalsın.. arkana dönüp bakma artık.. öyle bir kapın hiç olmamış.. bundan sonra ne yapacağına odaklan..
Kiz8m gelmesen ne yapacaktin. Adam da ailesi de eve almamis daha neyin kafasi. Annene de sen konus beni istemiyorsaniz soyleyin kadin siginma evine falan gideyim deyin. Bir kiziniza bakmak cok mu?zor geliyor diyin. Ben bu evde fazlalikmiyim deyin. Sonra da herseyi bosverip afedersin essek gibi ders calisip universite sinavina girip okuyun. Bir meslek edinip kendi ayaklarinin ustunde durmayi ogren. Hayat cok zor oyle bana kocam baksin ailem baksin ile olmuyor.Ama annem sürekli başıma kalkıyor hemen gelmeyecektin sinirle demistır diyor sonra suçluluk duygusu çekiyorum keşke gelmeseydim
Belli ki seni sevmiyor. Sana karşı içinde hiç bir heyecanı yaşanmıslıkları yok. Olsanda olur olmasan da. Kendine bu eziyeti neden yapıyorsun. Daha ne kadar grurunu ayaklar altına alacaksın. Ne yapmıssınki saana böyle davranıyor. Yapmayın bunı kendinize sizi önemsemeyen sevmeyen insanlar için düşürmeyin daha fazla kendinizi. Annen ne derse desin yarın kabullenir. Hep böyle gidecek değil ya. Arama af dileme neyin affı bu naptınki sen. Daha fazla yıpranmadan cor cocuga karısmadan bırak işte daha ne çabalıyorsunMerhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi deyildik . Dünyası ailesi arkadaşları ve telefonuydu. Bir kaç defa konuştum böyle resmi soğuk durma diye bana ben herkese karşı böyle yim yapım böyle dedi dedim ben senin karinim benim huyum bu dedi . Baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı sözler buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye sözlerde insana verilmesi gereken değerlerdi verilmesse insan soğur diodu sözde sırf bu yüzden beni annemlere getirdi taktiklarini aldı evin anahtari ni aldı elimden bana boşanma davası açmaya kalktı kabul edilmedi henuz 3 aylik evli oldugumuz icin sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi annemle olmadın halbuki sürekli ya onlar bizde yabiz ordayız boş vakitlerini ya Annesi gil in orda yada arkadaşlarıyla gecirirdi birgün çıkıp elele yeni evliler gibi gezmedik gözümde kaldıaileside çok müdahale etti bize en ufak tartışmada kışın gelip yanınızda kalacaz siz duzelmiyorsunuz esim tartisinca bana cocuksun bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi 23 yasindayim ona göre çocuk olabilirim kendisi 32 yaşındaydı en son bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi bir insan nasıl sürekli gülerek gezer kabul etmedim neyime güvenerek kabul edeyim . 2 ay oldu neredeyse ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. Çok zor durumdayim çok çaresizim bunun içinmi evlendim o gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin yanında kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum babamlarda baskı yapıyor sürekli yanlız bir yere gidemiyorum yanlız birakmiolar mutlu olmak için güzel yuvam olsun diye çocuklarim olsun diye evlendim böyle oldu neden hiç cabalamiyor etrafımızda o kadar çok bosanmak istemeyen karısını bırakmak istemeyen insan varken bana neden esim sahip çıkmıyor neden aramiyor niçin birşeyleri düzeltmek istemiyor çok yorgunum bedenende ruhende enkaz altında kalmış gibiyim annem sürekli başıma kalkıyor hemen bir sözle gelmeyecektir diyor keşke gelmeseydim
Suçum bir sozu ile babam in evine gelmkmis. Tamam ben geldim de konuşmaya gittiğimde babannesi ne hakla suratıma kapıyı kapar ne yüzle geldin der kocam dediğim o an hiç birşey yapmadi zoruma gidiyorniye bunları yaşadım ki diyorum zor ya allah kimseyi böyle sınamasınBelli ki seni sevmiyor. Sana karşı içinde hiç bir heyecanı yaşanmıslıkları yok. Olsanda olur olmasan da. Kendine bu eziyeti neden yapıyorsun. Daha ne kadar grurunu ayaklar altına alacaksın. Ne yapmıssınki saana böyle davranıyor. Yapmayın bunı kendinize sizi önemsemeyen sevmeyen insanlar için düşürmeyin daha fazla kendinizi. Annen ne derse desin yarın kabullenir. Hep böyle gidecek değil ya. Arama af dileme neyin affı bu naptınki sen. Daha fazla yıpranmadan cor cocuga karısmadan bırak işte daha ne çabalıyorsun
Bizimkiler oldu bitti etraf ne der şu neder en ufak uzuldugumde sen geldin gelmeseydin bir laf ile diyorlar adım dul olduya evde dahi yanlız bırakmıyor lar ne yapacağım sanki tek kalınca çok zor 23 yasinda ne sıkıntılar yaşadım allah kimseye vermesinCahil cahil işler eşin ve ailesi tam bir yobaz
Sende yetiştirme tarzından dolayı erkeğin hizmetkarı olarak görüyorsun kendini
Kim ki o ya ne sanıyor kendini
Donuna kadar al aklı başına gelsin bu tipler anca bundan anlar
Ailende adam değil anne baba ortalığı yıkar evladına destek olur üniversiteye gönderir öyle etraf ne der gelmeyecektin demez buraları okuyorum valla çok şükür ediyorum böyleleri evden kma sebebi
Çok haklısın gerçekten oturup aynı şeyleri kurmaktan yoruldum yaşadığım yer ve insanlardan beni böyle karamsarliga bagliyrlara hani ben bunu isteyerek yapmadım kim ayrılmak için evlenirki sadece üzülüyorum evlenip mutlu olanlar gibi olmadimKiz8m gelmesen ne yapacaktin. Adam da ailesi de eve almamis daha neyin kafasi. Annene de sen konus beni istemiyorsaniz soyleyin kadin siginma evine falan gideyim deyin. Bir kiziniza bakmak cok mu?zor geliyor diyin. Ben bu evde fazlalikmiyim deyin. Sonra da herseyi bosverip afedersin essek gibi ders calisip universite sinavina girip okuyun. Bir meslek edinip kendi ayaklarinin ustunde durmayi ogren. Hayat cok zor oyle bana kocam baksin ailem baksin ile olmuyor.
Nolmus dul adiniz oldu ise. Kime ne. Sanki sen mi seni istemedin. Kocan seni istemeyip evden gondermis. Keskelerle olsaydilarla bir adim ileri gidilmez. Bir an once gerceklerle yuzles. Ne yani ailenin yuzu gulmuyorsa gulmesin. Ne yaptin sanki kocani mi aldattin. Onlarin kafalarini onlerine egecek ne yaptin. Hepsini bosver kendine bak.
Bu evliligi de kotu bir tecrube olarak koy kenara. Gelecegine bak. Oturdugun yerxe dusunup dusunup kendini yiyip bitirme. Bir kitap al oku. Yeni bir orgu veya nakis modeli bulup onunla oylan. Ama ne yapacaksan bir an once basla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?