Hic mutlu olamadım napacagimi bilmiyorum

Ne kadar insafsınız konu sahibinin derdi üzüntüsü çok büyük, o durumda noktalamaya dikkat etseydiniz yok gözlerim birbirine girdi. Aman açığını hemen yazdınız başınız göğe erdi mi ?

Ne kadar insafsınız konu sahibinin derdi üzüntüsü çok büyük, o durumda noktalamaya dikkat etseydiniz yok gözlerim birbirine girdi. Aman açığını hemen yazdınız başınız göğe erdi mi ?
Yasamayan başına gelmeyen asla bu çaresizligi bilemiyor

barışırsan bu saatten sonra çekeceklerının bütün sorumlusu sen olursun
haberın olsun
Haklisiniz ilk başlarda çok caresizdim tekrar bir araya gelelim istiyor dum ama 2 ay oldu hiç birşey yapmadi bende artık soğudum fakat canım çok yanıyor tüm hayallerim yıkıldı

Maneviyat olarak yıkılmışsın bari maddiyatını kurtar.

Maddi manevi tazminat iste. Takılarını da al. Bu saatten sonra evlilik yürümez bari maddi açıdan rahatla.

Maneviyat olarak yıkılmışsın bari maddiyatını kurtar.

Maddi manevi tazminat iste. Takılarını da al. Bu saatten sonra evlilik yürümez bari maddi açıdan rahatla.
Avkat tuttum 8 aylık 9 aylik evli kalınca pek tazminat verilmiyor mus ama elimden geleni yapacam takıları zaten alırız dedi

Ama annem sürekli başıma kalkıyor hemen gelmeyecektin sinirle demistır diyor sonra suçluluk duygusu çekiyorum keşke gelmeseydim

Aynı konuyu kopyalayıp yapıştırınca ne değişiyor acaba? Önceki konularına ve kendisine yazılan mesajlara bakın isterseniz.

Aynı nedenler, aynı şartlarda aynı sonuçları doğurur.

Madem benim noktalama uyarım size göre insafsızlık ve hata, bana insafsız deme haddini nereden buluyorsunuz? Bu ne perhiz....?

Siz üzgün bir insanın yazdığı konuya böyle yorumlar yapma hakkını nerden buluyorsunuz? Iki kere açmış konuyu, açabilir yorum yapmazsınız olur biter. Empati yapma özelliğiniz zayıf belli kendinizi bu yönde yetiştirin bence daha sevimli olursunuz.

Siz bana hesap soramazsınız bu 1.
Sevimli olma gibi bir çabam yok bu 2.
Ben konu açıp yorum istemediğim sürece de yazdıklarıma karışamazsınız haddinizi bilin.

Tekrar seni seven biri çıkar evlenirsin yaşın ne başın ne. Hiç korkma. O pişman olsa sen dönme. Böyle ömür mü geçer. Seni seven biri mutlaka çıkar karşına. Ben bir sürü bekar evlenmek isteyipte evlenemeyen erkek görüyorum çevremde. Artık kimse umursamıyor ilk evlilikmiş ikinciymiş. Nedir bu manasız çaresizlik hissi 23 yaşındasın. Duyanda 40-50 sanır.

İnanın yaşım 23 ama daha yaşlı ve yorgun hissediyorum üzülüyorum keskelerim var pismanliklarim var umutsuzlugüm hayal kırıklığım var kendimi çok çaresiz yanlız hissediyorum bir boşlukta gibiyim çok zorlu bir surecteyim birgün böyle 9 ay evli kalıp bosanacagim aklım A gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…