- 8 Haziran 2019
- 336
- 91
- 13
- 28
- Konu Sahibi Kldgyrdndvm
-
Lisedensonra devam etmedim görücü usulü oldu baktım düzgün öyle hoppa tip deyil kabul ettim hayatımın yanlış ı oldu23 yaşındasın
Derdin neydi koca adamla evlendin?
Ne kadar insafsınız konu sahibinin derdi üzüntüsü çok büyük, o durumda noktalamaya dikkat etseydiniz yok gözlerim birbirine girdi. Aman açığını hemen yazdınız başınız göğe erdi mi ?Önceki konunuzun aynısını yazmışsınız. Bari bu kez yazım ve noktalamaya dikkat etseydiniz. Bir gelişme mi var diye okudum, gözlerim birbirine girdi.
Size o kadar tavsiye verildi, sizi insan yerine bile koymayan bir adam yanlışlıkla çağrı atsa koşa koşa gidersiniz. Ne diye sorup duruyorsunuz ki aynı şeyleri?
Yasamayan başına gelmeyen asla bu çaresizligi bilemiyorNe kadar insafsınız konu sahibinin derdi üzüntüsü çok büyük, o durumda noktalamaya dikkat etseydiniz yok gözlerim birbirine girdi. Aman açığını hemen yazdınız başınız göğe erdi mi ?
Haklisiniz ilk başlarda çok caresizdim tekrar bir araya gelelim istiyor dum ama 2 ay oldu hiç birşey yapmadi bende artık soğudum fakat canım çok yanıyor tüm hayallerim yıkıldıbarışırsan bu saatten sonra çekeceklerının bütün sorumlusu sen olursun
haberın olsun
Haklisiniz bundan bana koca olmaz inşallah bir an önce ferahliga çıkarım sadece bunu istiyorumevet haklısın ama rabbim senın karşına çok daha iyiylerini çıkarır inşallahhh,
bundan sana koca olmaz
Avkat tuttum 8 aylık 9 aylik evli kalınca pek tazminat verilmiyor mus ama elimden geleni yapacam takıları zaten alırız dediManeviyat olarak yıkılmışsın bari maddiyatını kurtar.
Maddi manevi tazminat iste. Takılarını da al. Bu saatten sonra evlilik yürümez bari maddi açıdan rahatla.
Evet 23 yasindayim ama kendimi daha yaşlı yorgun sevilmeyen değer görmeyen asırlık agac gibi hissediyorumsanki daha öncesinden vardı bu konu.
23 yaşındasın hayatın baharında.önüne bak.
Ne kadar insafsınız konu sahibinin derdi üzüntüsü çok büyük, o durumda noktalamaya dikkat etseydiniz yok gözlerim birbirine girdi. Aman açığını hemen yazdınız başınız göğe erdi mi ?
Siz üzgün bir insanın yazdığı konuya böyle yorumlar yapma hakkını nerden buluyorsunuz? Iki kere açmış konuyu, açabilir yorum yapmazsınız olur biter. Empati yapma özelliğiniz zayıf belli kendinizi bu yönde yetiştirin bence daha sevimli olursunuz.Aynı konuyu kopyalayıp yapıştırınca ne değişiyor acaba? Önceki konularına ve kendisine yazılan mesajlara bakın isterseniz.
Aynı nedenler, aynı şartlarda aynı sonuçları doğurur.
Madem benim noktalama uyarım size göre insafsızlık ve hata, bana insafsız deme haddini nereden buluyorsunuz? Bu ne perhiz....?
Siz üzgün bir insanın yazdığı konuya böyle yorumlar yapma hakkını nerden buluyorsunuz? Iki kere açmış konuyu, açabilir yorum yapmazsınız olur biter. Empati yapma özelliğiniz zayıf belli kendinizi bu yönde yetiştirin bence daha sevimli olursunuz.
Lütfen benim konuma yorum yapmayinizSiz bana hesap soramazsınız bu 1.
Sevimli olma gibi bir çabam yok bu 2.
Ben konu açıp yorum istemediğim sürece de yazdıklarıma karışamazsınız haddinizi bilin.
Lütfen benim konuma yorum yapmayiniz
Tekrar seni seven biri çıkar evlenirsin yaşın ne başın ne. Hiç korkma. O pişman olsa sen dönme. Böyle ömür mü geçer. Seni seven biri mutlaka çıkar karşına. Ben bir sürü bekar evlenmek isteyipte evlenemeyen erkek görüyorum çevremde. Artık kimse umursamıyor ilk evlilikmiş ikinciymiş. Nedir bu manasız çaresizlik hissi 23 yaşındasın. Duyanda 40-50 sanır.Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi deyildik . Dünyası ailesi arkadaşları ve telefonuydu. Bir kaç defa konuştum böyle resmi soğuk durma diye bana ben herkese karşı böyle yim yapım böyle dedi dedim ben senin karinim benim huyum bu dedi . Baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı sözler buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye sözlerde insana verilmesi gereken değerlerdi verilmesse insan soğur diodu sözde sırf bu yüzden beni annemlere getirdi taktiklarini aldı evin anahtari ni aldı elimden bana boşanma davası açmaya kalktı kabul edilmedi henuz 3 aylik evli oldugumuz icin sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi annemle olmadın halbuki sürekli ya onlar bizde yabiz ordayız boş vakitlerini ya Annesi gil in orda yada arkadaşlarıyla gecirirdi birgün çıkıp elele yeni evliler gibi gezmedik gözümde kaldıaileside çok müdahale etti bize en ufak tartışmada kışın gelip yanınızda kalacaz siz duzelmiyorsunuz esim tartisinca bana cocuksun bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi 23 yasindayim ona göre çocuk olabilirim kendisi 32 yaşındaydı en son bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi bir insan nasıl sürekli gülerek gezer kabul etmedim neyime güvenerek kabul edeyim . 2 ay oldu neredeyse ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. Çok zor durumdayim çok çaresizim bunun içinmi evlendim o gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin yanında kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum babamlarda baskı yapıyor sürekli yanlız bir yere gidemiyorum yanlız birakmiolar mutlu olmak için güzel yuvam olsun diye çocuklarim olsun diye evlendim böyle oldu neden hiç cabalamiyor etrafımızda o kadar çok bosanmak istemeyen karısını bırakmak istemeyen insan varken bana neden esim sahip çıkmıyor neden aramiyor niçin birşeyleri düzeltmek istemiyor çok yorgunum bedenende ruhende enkaz altında kalmış gibiyim annem sürekli başıma kalkıyor hemen bir sözle gelmeyecektir diyor keşke gelmeseydim
İnanın yaşım 23 ama daha yaşlı ve yorgun hissediyorum üzülüyorum keskelerim var pismanliklarim var umutsuzlugüm hayal kırıklığım var kendimi çok çaresiz yanlız hissediyorum bir boşlukta gibiyim çok zorlu bir surecteyim birgün böyle 9 ay evli kalıp bosanacagim aklım A gelmezdiTekrar seni seven biri çıkar evlenirsin yaşın ne başın ne. Hiç korkma. O pişman olsa sen dönme. Böyle ömür mü geçer. Seni seven biri mutlaka çıkar karşına. Ben bir sürü bekar evlenmek isteyipte evlenemeyen erkek görüyorum çevremde. Artık kimse umursamıyor ilk evlilikmiş ikinciymiş. Nedir bu manasız çaresizlik hissi 23 yaşındasın. Duyanda 40-50 sanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?