- 25 Aralık 2024
- 315
- 515
- 18
- 32
- Konu Sahibi kimbudeliii
Haklısınız çok haklissizin diyorum ya çok pişmanım cahillik yaptım
Yavrum sen değil ailen cahil. Senin yaşın zaten çok küçük senin ki normal. Anan baban aklı basinda değil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısınız çok haklissizin diyorum ya çok pişmanım cahillik yaptım
Yok abla işte iki tarafta doğulu olduğu için düşünceleri farklı ayrılırsam rezil oluruz diyorlar başka birşey dusunmuyorlar aklıma geliyor diyorum kaç git ama nereye bu devirde nereye gidicem abla kira fiyatları eve birde küçük bebek nasıl olucak diyorum oturup kalıyorum bir çıkış yolu arıyorum ama yokUmarım senin de evladının da başına kötü bir şey gelmez. Arkanda kimse yok ,yaşın küçük ,mesleğin yok. Sen bu adamla kapistikca üstüne gelme olasiligi var. Büyüklerinden yardım iste. İki tarafın da aile buyuklerini topla konuş.
Ya bende büyük konuşmak istemiyorum da kız kardeşim var kızım gibi büyüttüm kızım derim geçen annemlerdeydim konusu açıldı babam dedi iyi bir kısmeti çıkarsa severse neden olmasın ya dedim iyi bir kısmet işi gücü yerinde insan 30 küsürlerdedir 22 yaşında çocuğa adamsa o gözle bakmaz yaşıtları da daha anca okulu bitirecek ona iyi kısmet denmez bu konuyu daha benim yanımda açmayın dedim kapattım ya benim içim el vermez ya 30 yaşında kazık kadar adam 18 yaşında çocuğumla konuşacak hemde afedersin hallenerek skni koparırım adamın akraba abi amca fark etmez
Yok abla işte iki tarafta doğulu olduğu için düşünceleri farklı ayrılırsam rezil oluruz diyorlar başka birşey dusunmuyorlar aklıma geliyor diyorum kaç git ama nereye bu devirde nereye gidicem abla kira fiyatları eve birde küçük bebek nasıl olucak diyorum oturup kalıyorum bir çıkış yolu arıyorum ama yok
Haklısın abla zaten öyle bir düşünce sadece aklıma geliyor sadece ama diyorum ya bu insanlada olmuyor kendi kendimi yiyip bitiriyorumSakın kaçma. Namus falan diyip öldürür de bunlar seni. Sakın hiçbir kadın erkeğe güvenip de gideyim deme. Kandirirlar seni. Şuan gene bile evin daha güvenli üzgünüm ama ben öyle düşünüyorum. Kocanın yani kaçıp gitmenden daha güvenlidir. Zaman çok pis.
Valla ben öyle bir ailede büyümedim yapılarını bilemem ama ben sadece evlen dediklerini sanmıyorum, zorla diyor kız. O kadar üzgünüm ki, 16 yaş dediğimiz ne çocuk dahaHerkes her şeyi der . Ailesi sadece konuştuğu için evlen demesi çok mantıksız. Zorla bu devirde kimse evlenemez. En ufak şikayetle devlet elinden alırdı bu kızımızı. Ve 16 yaşında tahminen evlenmiş .
Çok üzücü kendisi daha çocuk yavrum benim.Valla ben öyle bir ailede büyümedim yapılarını bilemem ama ben sadece evlen dediklerini sanmıyorum, zorla diyor kız. O kadar üzgünüm ki, 16 yaş dediğimiz ne çocuk daha
Şuan bekliyorum aklımdan geçiyor aslında kadın sığınma evine gitsem ordan sonra napicam amaValla ben öyle bir ailede büyümedim yapılarını bilemem ama ben sadece evlen dediklerini sanmıyorum, zorla diyor kız. O kadar üzgünüm ki, 16 yaş dediğimiz ne çocuk daha
Kuscam ya iğrençler18 de değil 15-16 yaşlarında. 16 da evli düşün.
Ben senin için çok korkuyorum yalan söyleyemem, aile yapılarını da hiç bilmiyorum. Yanlış bir akıl verip zarar görmeni de istemiyorum. Kadın dernekleri var, sığınma evinden önce onları bir araştırsana belki sana destek olurlar.Şuan bekliyorum aklımdan geçiyor aslında kadın sığınma evine gitsem ordan sonra napicam ama
Birkere yaptı oda vücudumda iz olmasın diye kafama kafama vurup sacimdan tutup yere fırlattı başka da yapmadı zaten o günden sonra kurtulamıyorum yani sülük gibi yapıştı bana bırakmıyordaBen senin için çok korkuyorum yalan söyleyemem, aile yapılarını da hiç bilmiyorum. Yanlış bir akıl verip zarar görmeni de istemiyorum. Kadın dernekleri var, sığınma evinden önce onları bir araştırsana belki sana destek olurlar.
Şiddet var mı evde ablacım? Eşin zarar veriyor mu sana?
Kadın dernekleri nedir tam olarak internettenmi arastiricamBen senin için çok korkuyorum yalan söyleyemem, aile yapılarını da hiç bilmiyorum. Yanlış bir akıl verip zarar görmeni de istemiyorum. Kadın dernekleri var, sığınma evinden önce onları bir araştırsana belki sana destek olurlar.
Şiddet var mı evde ablacım? Eşin zarar veriyor mu sana?
O elleri kırılır umarım, bir daha böyle bir şeye maruz kalırsan hemen darp raporu al. Kafama vurdu çıkmaz diye düşünme, hastanede yardımcı olurlar sana.Birkere yaptı oda vücudumda iz olmasın diye kafama kafama vurup sacimdan tutup yere fırlattı başka da yapmadı zaten o günden sonra kurtulamıyorum yani sülük gibi yapıştı bana bırakmıyorda
Aynen kuzum araştır, bir bak bakalım. Olmazsa iletişime geç bir konuşKadın dernekleri nedir tam olarak internettenmi arastiricam
Kesin yardım ederlermi acabaAynen kuzum araştır, bir bak bakalım. Olmazsa iletişime geç bir konuş
Sen durumunu bir anlat, sor bakalım belki bizim aklımıza gelmeyen bir yol vardır onlar biliyordurKesin yardım ederlermi acaba
Tamam abla ben ararım ama kontör yok yukleyincee ararım inşallah Rabbimin izniyle bir kapı açılır banadaSen durumunu bir anlat, sor bakalım belki bizim aklımıza gelmeyen bir yol vardır onlar biliyordur
Canım benim, umutsuzluğa düşme. Her şeyin bir çaresi var bu hayatta şimdi olmasa yarın, merak etme senTamam abla ben ararım ama kontör yok yukleyincee ararım inşallah Rabbimin izniyle bir kapı açılır banada