• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hic mutlu olamadım napacagimi bilmiyorum

İste o yüzden kumar oynama bundan sonra.
Sağlam at adımlarını.
Muhtaç olduğunu ben bile hissediyorum buradan, adam tabi hisseder.
Tıpış tıpış gelecek diye düşünmüş ki gitmişsin.
Ona rağmen açmamış kapıyı demek ki gözden çıkarmış seni.
Haklisiniz gözden çıkarılacak kadar olmuşum onun acisindan

Peki benim ne suçum vardı? Benimde hakkım değilmiydi mutlu bir evlilik seven bir koca bebek sahibi niçin hiçbiri olmadi

Ben senden daha ağır şeyler yaşadım anlatamadıklarım onlar. Ama diyorum ki hatam vardı benim. Sen niye artık yüzleşmiyorsun. Demek ki hakkın değilmiş henüz. Ya da hakedecek bir şey yapmamışsın. Ben mutluyum çünkü hak ettim. Çünkü çok sevdim. Gurbette okurken harçlıklarımı biriktirir 14 saat otobüsle ona giderdim akşama kadar görür gelirdim. O da bana gelirdi. Onun gururunu incittiler ben üzüldüm ağladım. Altı sene sürdü ilişkimiz. Benim kirpiğim düşse onun canı yanardı. E bu adam bana şimdi o dediğin kıymeti veriyor. Dün kızdırdı beni. Ben de küstüm. Dünden beri çabalıyor.

Sen önce o mutlu ilişkin için acıyla piş. Kendini bul. Çok savunmasız ve muhtaç bir halin var. Eşim beni kovamaz. Kovarsa gideceğimi bilir. Vurursa mahkemelik oluruz bilir. Ben ailesini de tanıdım evlenmeden önce. Şimdi eşim evi süpürmese annesi kızar. Kalk yardım et diye.
Bebeğimiz var. Mutluyuz. Çünkü kıymet biliyoruz. Ve bil ki o mutlu aileler önce bedeller ödedi bir şekilde. Hak etti yani mutluluğu. Ya da en azından sevdiler. Belki bir gece sırf aşklarından uykusuz kalmaları yetti bedel adına. Bilemezsin. Bir laf varya beni eleştirmeden önce benim ayakkabılarımı giy ve yürüdüğüm yoldan yürü diye. Sen de önce bizim yaşadıklarımızı yaşa. Bizim gibi acı çek. Bizim gibi sev. Fedakarlık yapın(ama aşktan) sonra benim suçum ne diyebilirsin. Senin suçun ortada. Evlenmiş olmak için evlenmek. Kurban psikolojisinden çık. Onun suçu var ama benim de suçum var diyebilmelisin. Kendi suçunu görmezsen iki seneye kalmaz aynı hatayı yine yaparsın.

Zoruda bu ya herkese iyisi çıkar banaysa😣

Sana kötüsü çıkmış ama sana kötü o kişi. Bir başkasıyla kimyalar uyacak ve çok mutlu olacak. Sen de bir başkasıyla uyumlu olduğunda çok mutlu olacaksın. Siz birbirinize göre değilsiniz. Sen aşkına değil evliliğe sahip çıktın. Evlilik umrumda değil benim. Sevdiğim adam yanımda olsun. Şey moduna giriyorum “siz hepiniz biz ikimiz” 😃

Neler yasamışsınız Allah sabır versin esenlik versin ama şimdi mutluymuşsunuz orası önemli Allah bozmasın şimdiki eşinizle nasıl tanıştınız yasınız kac? Kışın sonu bahar olmuş umarım ben ve benim gibiler içinde öyle olur :)

Biz facebookta tanıştık. Şimdi yaşlar 29-31 teşekkür ederim iyi dileklerin için 💐

Sadece biraz güzel ve olumlu birseyler duymak içinburada sizinle paylaştım yasadiklarimi

Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi deyildik . Dünyası ailesi arkadaşları ve telefonuydu. Bir kaç defa konuştum böyle resmi soğuk durma diye bana ben herkese karşı böyle yim yapım böyle dedi dedim ben senin karinim benim huyum bu dedi . Baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı sözler buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye sözlerde insana verilmesi gereken değerlerdi verilmesse insan soğur diodu sözde sırf bu yüzden beni annemlere getirdi taktiklarini aldı evin anahtari ni aldı elimden bana boşanma davası açmaya kalktı kabul edilmedi henuz 3 aylik evli oldugumuz icin sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi annemle olmadın halbuki sürekli ya onlar bizde yabiz ordayız boş vakitlerini ya Annesi gil in orda yada arkadaşlarıyla gecirirdi birgün çıkıp elele yeni evliler gibi gezmedik gözümde kaldı 😕 aileside çok müdahale etti bize en ufak tartışmada kışın gelip yanınızda kalacaz siz duzelmiyorsunuz esim tartisinca bana cocuksun bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi 23 yasindayim ona göre çocuk olabilirim kendisi 32 yaşındaydı en son bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi bir insan nasıl sürekli gülerek gezer kabul etmedim neyime güvenerek kabul edeyim . 2 ay oldu neredeyse ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. Çok zor durumdayim çok çaresizim bunun içinmi evlendim o gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin yanında kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum babamlarda baskı yapıyor sürekli yanlız bir yere gidemiyorum yanlız birakmiolar mutlu olmak için güzel yuvam olsun diye çocuklarim olsun diye evlendim böyle oldu neden hiç cabalamiyor etrafımızda o kadar çok bosanmak istemeyen karısını bırakmak istemeyen insan varken bana neden esim sahip çıkmıyor neden aramiyor niçin birşeyleri düzeltmek istemiyor çok yorgunum bedenende ruhende enkaz altında kalmış gibiyim annem sürekli başıma kalkıyor hemen bir sözle gelmeyecektir diyor 😣keşke gelmeseydim

Merhaba arkadaşlar ben 9 aylık evliyim görücü usulü ile evlendik bir ay nişanlı kaldık evlendik bir ay çok güzeldi mutluydum ama bir aydan sonra birsoğukluk oldu pek karı Koca Gibi deyildikdışarı çıkarken eve gelince öperdim hoşgeldin derdim kendisi ne çıkarken nede gelirken eve ne bi öperdi ne sarilirdi. Soğuktu canı isteğinde yatagi hazırla derdi. Evde sohbet olmazdı karı Koca gibi deyildik . Dünyası ailesi arkadaşları ve telefonuydu. Bir kaç defa konuştum böyle resmi soğuk durma diye bana ben herkese karşı böyle yim yapım böyle dedi dedim ben senin karinim benim huyum bu dedi . Baktım olmuyor bir kaç tane anlamlı sözler buldum whatsapp tan paylaştım anlarda bana yakınlaşir diye sözlerde insana verilmesi gereken değerlerdi verilmesse insan soğur diodu sözde sırf bu yüzden beni annemlere getirdi taktiklarini aldı evin anahtari ni aldı elimden bana boşanma davası açmaya kalktı kabul edilmedi henuz 3 aylik evli oldugumuz icin sırf bu yüzden sonra aileler bizi düzelttiler tabi çok sürmeden yine bir huzursuzluk bir soğukluk en ufak tartışmada ailemle oturcaz ailemle olacaksın derdi annemle olmadın halbuki sürekli ya onlar bizde yabiz ordayız boş vakitlerini ya Annesi gil in orda yada arkadaşlarıyla gecirirdi birgün çıkıp elele yeni evliler gibi gezmedik gözümde kaldı 😕 aileside çok müdahale etti bize en ufak tartışmada kışın gelip yanınızda kalacaz siz duzelmiyorsunuz esim tartisinca bana cocuksun bayan olmayi ogren kadın gibi kadın ol derdi 23 yasindayim ona göre çocuk olabilirim kendisi 32 yaşındaydı en son bana erkek gibi evde geziyorsundedi patladım ya insan nasıl 9 aylik karisina bunu der dedim iki erkek aynı evde durmaz böyle kadinligimieleştirirsen bu evlilik yurumez bir gün giderim dedim sen bilirsin ben gidene dur demem dedi yıkıldım ertesi gün babamlarin evine geldim bir kaç gün sonra esimle konusmaya gittim bu işe bir nokta koyalım diye babannesi beni eve almadı yüzüme kapıyı kapattı esim niye geldin git dedi hiç biri sahip cikmadi bana dedim esime kimse yüzüme bakmasın ben seni seviyorum yeniden değerlendirelim dedim herkesten özür dinleyelim dedim yok dedi elimden tutmadı tekrardan babam lara geldim madem beni istemiyor beni istemeyeni bende istemiyorum açtım davayi sonra tekrar düşmeye başladm Kurulu yuva bozulmasın diye aradım davayı çekeyim dedim bana dediği babam seni istemiyor bir araya gelirsekte ailemle oturcaz ama annmlere bir kaşını çat babanlari arar kızınız bize huzur vermiyor gelin götürün derim dedi bir insan nasıl sürekli gülerek gezer kabul etmedim neyime güvenerek kabul edeyim . 2 ay oldu neredeyse ne aradılar ne sordular suçum neydi diyorum çok cabaladim olmadı kime ne Yaptım da bunlar başıma geldi diyorum. Çok zor durumdayim çok çaresizim bunun içinmi evlendim o gelinliği giyindim ki diyorum babamlarin yanında kendimi fazlalikgibi hissediyorum napacambilmiyorum babamlarda baskı yapıyor sürekli yanlız bir yere gidemiyorum yanlız birakmiolar mutlu olmak için güzel yuvam olsun diye çocuklarim olsun diye evlendim böyle oldu neden hiç cabalamiyor etrafımızda o kadar çok bosanmak istemeyen karısını bırakmak istemeyen insan varken bana neden esim sahip çıkmıyor neden aramiyor niçin birşeyleri düzeltmek istemiyor çok yorgunum bedenende ruhende enkaz altında kalmış gibiyim annem sürekli başıma kalkıyor hemen bir sözle gelmeyecektir diyor 😣keşke gelmeseydim
Yok artik hala dönmeyi mi düsunuyorsun? Dön de 6 ay içinde okuyalım haberlerde ya intihar ya cinayet haberini. Bak bacım senin hicbir suçun yok bana kalırsa evlendiğin hanzonun da suçu yok, şu anda tek suçlu sana gereken eğitimi sağlamadan,bir meslek sahibi yapmadan üstelik görücü usuluyle evlenmeye yönlendiren ailen. Bi de bosanma aşamasında bile sahip çıkmiyorlar, bir an once bir iş bul,bi avukat tut ,tazminatını nafakanı al, ailenden ayrı, bir erkeğe bağimli olmayan bir hayat kur,35 yaşina kadar da bi daha evlenme

Back