• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin akıl verin lutfeeeenn

Yok abla işte iki tarafta doğulu olduğu için düşünceleri farklı ayrılırsam rezil oluruz diyorlar başka birşey dusunmuyorlar aklıma geliyor diyorum kaç git ama nereye bu devirde nereye gidicem abla kira fiyatları eve birde küçük bebek nasıl olucak diyorum oturup kalıyorum bir çıkış yolu arıyorum ama yok
Bebeğini de al devlete sığın, beni zorla evlendirdiler, sürekli tehtit ediliyorum de , herseyi anlat, kadın sığınma evine gönderirler seni ve Bebeğini, bir şekilde bir çıkış yolu bulmak zorundasın, o adam sana 2. 3. 4. Çocuğu da yaptırır, çok dikkat et sakın hamile kalma , git spiral taktir aile hekimliğinde, bir şekilde kurtul bunlardan..

Bence sen bir haya daha yapmamak adına bir an önce spiral taktırıp evliliğin iyiymiş gibi yaparak, o adamı dışarıdan okumaya ikna etmek. Sonra da iş bulup ekonomik özgürlüğünü eline alırsın, para kazanınca ailen kabul eder, 15 yaşında akraba adamlarla konuşacak dişil enerjisi yüksek olan kız çocukları korkutmuştur aileni, bu sefer de çocuğu onlara bırakıp başkasını istersin diye düşünüyorlardir ki burada bile "evladimla güvende ve huzurla yaşamayı istiyorum" değil de "gezmeyi tozmayi istiyorum, gençliğimi yaşamak istiyorum, özgür olmak istiyorum" diyorsun muhtemelen ailen güvenmiyor sana.

Tüm yazışmaları okudum. İçim yandı resmen. Bende bir kız annesiyim. Kızım büyüyünce kim bilir ne hatalar yapacak. Hata yapa yapa doğru yolu bulacak. Hangimiz sıfır hatayla büyüdük ki. Yazık ki annene arkanda dursaydı aileni de ikna ederdi. Git desem nereye gidecen. Kadın sığınma evleri falan filan geçici süreliğine sonrası ne olacak. Ama bildiğim birşey varsa oda kızını kimse senden alamaz. Merak etme. Bıkmadan yılmadan annene anlat ağla dur. Hatta daha da kötü anlatmaya çalış. Belki vicdana gelir gel kızım der. Annen bebeğe bakar sen çalışırsın. Para tatlı gelebilir. Evin ihtiyaçlarını giderirsin. Annene harçlık verirsin. Gerisini biriktirir hayatına yavaş yavaş kurmaya çalışırsın. Anneni ikna etmeye çalış. Aklıma başkada birşey gelmiyor. 😔
Hakkımda hayırlısı abla hayırlısı neyse o olsun dua ediyorum

Bence sen bir haya daha yapmamak adına bir an önce spiral taktırıp evliliğin iyiymiş gibi yaparak, o adamı dışarıdan okumaya ikna etmek. Sonra da iş bulup ekonomik özgürlüğünü eline alırsın, para kazanınca ailen kabul eder, 15 yaşında akraba adamlarla konuşacak dişil enerjisi yüksek olan kız çocukları korkutmuştur aileni, bu sefer de çocuğu onlara bırakıp başkasını istersin diye düşünüyorlardir ki burada bile "evladimla güvende ve huzurla yaşamayı istiyorum" değil de "gezmeyi tozmayi istiyorum, gençliğimi yaşamak istiyorum, özgür olmak istiyorum" diyorsun muhtemelen ailen güvenmiyor sana.
18 yaşındaki birinden ne bekliyorsun pardonda yani evet bir çocuğum var EVET anneyim hayatım eskisi gibi olmuyucak evet ama ben bu dediğim şeyleri evledimlada yapalirim gezip tozmak vs ben evladimla büyürüm ben çocukluğumu yasiyamamis biri olarak evladima aynı şeyi yapmam benim babam 7 sene hapis yattı benim yaşım 10 felan annem çalışıyordu ben 2 tane kardeşime bakıyordum biri benden 3 yaş küçüktü en kucugude daha yeni 1 yaşındaydı siz neyden bahsediyorsunuz ya çocukluğumu yasiyamadigim için bu kadar ağrıma gidiyor herşey ağır geliyor dışarıdaki genç kızlara imreniyorum bu suçmu napabilir ailelerimizi biz secemiyoruz maalesef buda benim hatam mı babasız büyüdüğüm için belki de sevgiye açtım ilgiye açtım ve hatalar yaptım olamaz mı

Back