Bazen dua ederiz deriz “ Allahım bu iş benim için hayırlı değilse bir işaret ver bana” diye. Bence sen Allahın sevgili bir kulusun ki sana bir değil bin işaret vermiş kaç kurtul diye. Neden anlamamakta ısrar ediyorsun. Belki seni bekleyen çok daha iyi bir insan var. Onun için önce ayrılıp sonra dinlenmen ve o kişiye hazır olman gerekiyor. Belki onun bulacağı bir bela var ve seni korumak için Allah onu senden soğuttu. Belki o sana veya ailene zarar verecek ileride. Sizi ondan korumak için bunlar yaşanıyor. Bilemezsin. Bazen bırakmak gerekir. Yoldan çekilip sapaktan dönmen gerekir. Dönmelisin ki ordaki manzarayı görebilesin.
Adam kaba ve kötü kalpli birisi. Ailesi de kötü insanlar. Ama sevmemiş. Hiç sevmeden evlenmiş. Onun için ortada kurtarılacak bir durum yok ki. Başkalarının kocası uğraşıyorsa muhtemelen aşk/sevgi vardır. Bence çok naif birisin ve yürekten inanıyorum ki kendin gibi birini ileride tanıyacaksın. Zor olacak ama bence hayat sana gülecek eğer yeterince sabredersen. Eğitimine odaklan veya işe gir. Hayatına bak yani. O insanları da bırak kendi hallerine. Herkes kalbindekini yaşar er geç. Onlar da kendileri gibi biriyle sınanacaklardır.
Not: müslüman olmama ihtimalini de hesaba katarak diyorum ki ben Allah dedim sen oraya inandığın her ne ise onu koy