- 14 Ağustos 2024
- 1.107
- 1.974
-
- Konu Sahibi imaluckygirl
Şunun farkında değilsin. Seni hediyelere bogdugu için senin gözlerin kapanmış. Gözünu aç. Gerçek sevgi böyle bir şey değil.Valla olabilir bu arada. Bu kadar çok almayı da aşk sanmış olabilirim ama sırf bunun için oturup bir sene bekleyecek kadar da muhtaç değildim. Ben hayatımın aşkı olduğu yanılgısına kapılıp tekrar tekrar düzeltmeye çalıştım maalesef
Siz niye adamdan bu kadar olay olduktan sonra, konuşmadığiniz zaman gelen makyaj malzemesini kabul ediyorsunuz? Siz böyle yaptıkça o daha zorlar şansını. Sizi sevdiğini düşünmüyorum.Zart diye konuya gireyim biz bu adamla bir sene önce sosyal medyadan tanıştık ben 25 o 30 du ikimiz de doğulu eğitimli kültürlü insanlarız ben de şans vermek istedim daha ilk buluşmadan lovebombingin allahını yaptı ama bunlar aylarca da devam etti her sabah işe bırakmalar ben ofise çıkarken kahvemi kahvaltımı elime tutuşturmalar akşam gene gelip almalar görmeniz lazım bir ara sıkça hastaneye gidiyordum her sabah 7 de beni alıp başımı bekliyordu hastanede, bir konser diyodum şak biletiyle geliyordu bir kıyafet beğeniyodum şak alıyordu gözümü hiçbir şeyde bırakmıyordu. Bu böyle bir kaç ay sürdü ben bağlandım ama o beraber kutladığımız sevgililer gününden iki gün sonra memleketine gittiğinde başka bir kızla kahve içmiş kız bana ulaştı arkadaşça içtik ama haberin olsun dedi (o da ne alakaysa yani madem arkadaşça neden yazıyosun bunu bana) neyse bir şekil barıştık biz, o ilgiyi bırakamadım kültürümüz birdi daha önceden manifestlediğim her şeyi bana sunuyordu gülmekten nefes alamıyordum onunla ve her saniyesini bana ayırıyordu benim gibi bağımlı bir kişiliğin o an ondan kopması imkansızdı. 3. Ayımızda birden şehir dışına işe gitmesi gerektiği aylarca orda kalacağı kesinleşti ve bizimki birden gitti. Gideceği gece de bana dedi ki ben senden eminim dönünce söz keselim. Tamam dedim bu gitti aradan 15 gün geçti sen doğru insansın ama yanlış zaman ben seni uzaktan mutlu edemem dedi tamam dedim bu arada dağın başında şantiyede çalışıyordu başka birinden şüphelenmedim. Sonra birden çark etti günübirlik buraya geldi bana yalvardı ve dedi ki ben hayatımda böyle bir yer edineceğibi bilmeden bi sürü yalan söyledim ondan uzaklaşmaya çalıştım baş edemedim. her şeyi itiraf etti kuzenim dediği kişi öz kardeşiymiş? Onun arabası meğer ikisinin ortak arabasıymış. Sadece abisiyle yaşıyor zannederken üçü beraber yaşıyormuş. Daha önce birileriyle yattım demişti bakirmiş yani aşağılık kompleksine girilerek söylenmiş bir araba yalanın hepsini itiraf etti. E derseniz sen ne tür bi m*lsın bunları bilerek neden durdun. Öyle bir laf yapar ki ağzı bunları itiraf edince ona sonunda size açıldığı için teşekkür ederken bulursunuz kendinizi…. Neyse bizimki geri döndü şantiyeye sonra bir iki daha ayrılık lafı etti bir iki daha geldi yalvardı barıştı. Ayrılmak istiyordu tamam diyordum sabahına vazgeçiyordu ve barışmak için yanıma geliyordu ayakkabılar alışverişler kolyeler her gün ofise kahvem benden önce giderdi üşüdüm derdim ısıtıcısını getirirdi bu senin olsun diye. Video çekicem derdim tripod alır gelirdi işime müthiş destek olurdu yani anlayacağınız bir alıyorsa 10 veriyordu ben o aldıklarını hemen silmek zorunda hissediyordum öyle bir minnet etmek . Böyle böyle 11 ay oldu bu son bir ayda birden ilgisizleşti ben ona aşık oldukça o şımardı ben müthiş kaygılı bağlanan biriyim ve inanın yemeden içmeden kesildim gözümün feri gitti ha bitti ha bitecek biterse napcam e onca emek onca aydır bekliyorum burda enayi gibi boşa mıydı bu da mı olmadı yangınları sardı beni yanıyorum içten içten ama dayanamıyorum da. ayrılcam dediğimde izin vermedi yalvardı ama bir kaç hafta sonra kendi ara vermek istedi ben de ayrıldım ama o zorladı yani anlayacağınız . O gün bugündür konuşmuyoruz sadece bana makyaj malzemesi göndermiş aradım ona teşekkür ettim uzatmaya çalıştı izin vermedim ama yine gelecek biliyorum hep geldi. Bu kez akıllandım her yerden engelledim beni artık delirtemeyecek ama acaba beni hiç mi sevmedi yani bir erkek sevmediği birine de bunca emek verir mi buna rağmen korkaklığı gitmesine yeter mi? Bu adam 30 yaşında ben güzel kariyerli bir kadınım kültürümüz bir mizacımız bir yani olmayan nedir acaba benim bu herifin tüm hatalarına rağmen onu affetmem miydi sebep?
Ben de kendi paramı kazanıyorum zaten kendim alabilirdim alıyorum da demek istediğim beni gözettiğini hissettirmesiydi. Üşümemi istememesi falan ben oralardaydım..
Pardon da ben de burda daha 3. Ayımızda 800 km uzağa giden adamı 9 ay bekledim ayrıca lüks dediğiniz ne ben benim için yaptıklarını anlatmaya çalıştım herkes hediyelere takılmış ben diyorum ki bunlar gözümü boyadı bana aşık sandım gidemedim minnet ettim la havle yaEnayi olan bence sen değilsin ? Sen bu ilişkide aldatılmayi affetmekten başka ne emek verdin ? Sen hediyelerden ,luksten vazgececemissin barışma nedenin de o.
Sen kendini kandırıyorsun yoksa bana ne ? Sen o hediyelere minnet değil tav olmuşsun, kesilmesin diye aldatılmayi bile affetmissin gerçekler bu , sen minnet dersen sen bilirsin. Normal sevgilikte sadakatlik(9 ay bekledim diyorsun ya ) enayilik ya da fedakârlık mi ?Pardon da ben de burda daha 3. Ayımızda 800 km uzağa giden adamı 9 ay bekledim ayrıca lüks dediğiniz ne ben benim için yaptıklarını anlatmaya çalıştım herkes hediyelere takılmış ben diyorum ki bunlar gözümü boyadı bana aşık sandım gidemedim minnet ettim la havle ya
Zaten etmezdim. Biz ayrılmadan önce sipariş etmişti ayrılınca geldi. Evde olsaydım kargocudan almazdım akşam gelince kapının önünde gördüm. Bir de o ara yeni ayrılmıştık barışırız sanıyordum şimdi olsa iade etmiştimSiz niye adamdan bu kadar olay olduktan sonra, konuşmadığiniz zaman gelen makyaj malzemesini kabul ediyorsunuz? Siz böyle yaptıkça o daha zorlar şansını. Sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Valla eğer sırf hediye için 1 sene bir ilişkide onca ağlayıp zorlandıysam yemeden içmeden kesildiysem bana da helal olsun ne diyeyim doğrudurSen kendini kandırıyorsun yoksa bana ne ? Sen o hediyelere minnet değil tav olmuşsun, kesilmesin diye aldatılmayi bile affetmissin gerçekler bu , sen minnet dersen sen bilirsin. Normal sevgilikte sadakatlik(9 ay bekledim diyorsun ya ) enayilik ya da fedakârlık mi ?
Ay sevgilimiz hiç hediye almasın o zaman. Hediye mevzuu olayı kattı karıştırdı valla konudan çok sapıldıDegisik geldi bana. Ben bekarken ususem montumu kendim aliyordum cunku. Makyaj malzemem dahil.
Mesele hediye değil ,o hediyenin sana alınması... Senden önce ofise kahvenin gitmesi ,istediğin ayakkabıyı akşama dolabına koymak gibi gibi bunlar senin egonu oksamiş genel tabirle evet hediye için yemeden içmeden kesildin.Valla eğer sırf hediye için 1 sene bir ilişkide onca ağlayıp zorlandıysam yemeden içmeden kesildiysem bana da helal olsun ne diyeyim doğrudur
Ay sevgilimiz hiç hediye almasın o zaman. Hediye mevzuu olayı kattı karıştırdı valla konudan çok sapıldı
Ben istemiyordum kendisi uzakta olduğu için vicdan yapıp beni öyle mutlu etmeye çalışıyordu. Masraf etme o parayla yanıma gel dediğimde de yanında değilim ne yemeğe ne kahveye çıkarabiliyorum bırak hediye alayım diyip alıyordu. Makyaj malzemesini de sevgiliyken sipariş etmişti yine ısrar kıyamet ondan biliyordu numaramı. Bu beni aradığında ben ürünleri inceliyordum bunu ona söyleyince ben alcam sevgilime diye tutturdu. Zannımca burdaki herkes de bu tekliflere direkt hayır diyormuşAdam değişik bir de sponsorunuz gibi bir şey olmuş.
Şahsen ben böyle bir adamın yanında “Aa şu çok güzelmiş” demem,iki gün sonra kapımda olur o beğendiğim şey diye.
Onu almış,bunu almış.
Makyaj malzemesi almış vs.
Kendim alırken bile düşünüyorum makyaj malzemesi nasıl olur diye bu ruj,allık benim tenime diye.
Büyük risk bence makyaj malzemesi demek ki çok iyi biliyor bir nedenle makyaj malzemelerinizin markası ve numaralarınızı bile.
Neyse adam değişik gelirse de affetmeyin ama siz de daha ilk aylarda bu kadar her şeyi kabul etmeyin
Evet öyle olmuş sanırım ya amannn bilmiyorum ofise getirdiği ısıtıcıyı bile her yaktığımda gözüm dolu dolu ona teşekkür mesajları atıyordum her seferinde. adam da fark etti beni böyle işledi galibaHediye farkli hic bir seyde gozumu birakmiyordu her seyimi aliyordu demek baska. Bana cok yatirim yapti demek bambaska. Yoksa hediyesini alsin ama sizin ne anlatim tariniz,ne alinan hediyeler hediyeden cok ihtiyaclarinizi karsilamasi gibi olmus.
Bir kıyafet beğeniyordum “şak” diye alıyordu demişsiniz kendiniz.Ben istemiyordum kendisi uzakta olduğu için vicdan yapıp beni öyle mutlu etmeye çalışıyordu. Masraf etme o parayla yanıma gel dediğimde de yanında değilim ne yemeğe ne kahveye çıkarabiliyorum bırak hediye alayım diyip alıyordu. Makyaj malzemesini de sevgiliyken sipariş etmişti yine ısrar kıyamet ondan biliyordu numaramı. Bu beni aradığında ben ürünleri inceliyordum bunu ona söyleyince ben alcam sevgilime diye tutturdu. Zannımca burdaki herkes de bu tekliflere direkt hayır diyormuş
Anlatırken böyle yorumlanacağını düşünmeden anlattım. Ben mağazada kendime bişeyler alırken bir parça daha beğenip bunu da sonra alırım şimdilik bunları alayım dediğimde o ürünü benden gizli alıp hediye etmişti olay o aslındaBir kıyafet beğeniyordum “şak” diye alıyordu demişsiniz kendiniz.
En az üç kez olmalı ki böyle yazasınız.
İnsan yanında kıyafet güzelmiş demez,almasın diye.
Ya da ben her beğendiğimi almıyorum,üstüne alınma der yani.
Yorucu çünkü diğer türlüsü.
Zaten normal bir davranış da değil şak beğen,şak al.
Yani hediye olayına takılmadı kimse aslında hediyelerin oluş biçimlerine ve geliş biçimlerine,kabul ediliş biçimlerine takıldık.
Sizi manipüle ettiğini düşüyorsunuz ya siz de buna baya fırsat vermişsiniz aylarca onu diyorum ben.
Evet öyle olmuş sanırım ya amannn bilmiyorum ofise getirdiği ısıtıcıyı bile her yaktığımda gözüm dolu dolu ona teşekkür mesajları atıyordum her seferinde. adam da fark etti beni böyle işledi galiba