Hiç mi sevilmedim yoksa bu adam kaçıngan bağlanan bir korkak mıydı?

Şunun farkında değilsin. Seni hediyelere bogdugu için senin gözlerin kapanmış. Gözünu aç. Gerçek sevgi böyle bir şey değil.

Siz niye adamdan bu kadar olay olduktan sonra, konuşmadığiniz zaman gelen makyaj malzemesini kabul ediyorsunuz? Siz böyle yaptıkça o daha zorlar şansını. Sizi sevdiğini düşünmüyorum.

Adam ne kaçıngan ne kaygılı. Düpedüz yalancı. Kardeşinin varlığı hakkında rahatça yalan söyleyen biri bana çok garip geldi. Yani kardeşin işte insan bu konuda neden yalan söyleme ihtiyacı hisseder ki. Patolojik derecede yalancı biri. Baktı ki hediye aldıkça barışıyorsun. Adam da seni bu şekilde yanında tutmuş. Defalarca aldatıldığına eminim. Kahve içtiği kız bile niye sana söyleme ihtiyacı hissetsin ki. Aslında bunun ne mal olduğunu çözmüş seni uyarmış.

Enayi olan bence sen değilsin ? Sen bu ilişkide aldatılmayi affetmekten başka ne emek verdin ? Sen hediyelerden ,luksten vazgececemissin barışma nedenin de o.
Pardon da ben de burda daha 3. Ayımızda 800 km uzağa giden adamı 9 ay bekledim ayrıca lüks dediğiniz ne ben benim için yaptıklarını anlatmaya çalıştım herkes hediyelere takılmış ben diyorum ki bunlar gözümü boyadı bana aşık sandım gidemedim minnet ettim la havle ya

Sen kendini kandırıyorsun yoksa bana ne ? Sen o hediyelere minnet değil tav olmuşsun, kesilmesin diye aldatılmayi bile affetmissin gerçekler bu , sen minnet dersen sen bilirsin. Normal sevgilikte sadakatlik(9 ay bekledim diyorsun ya ) enayilik ya da fedakârlık mi ?

Siz niye adamdan bu kadar olay olduktan sonra, konuşmadığiniz zaman gelen makyaj malzemesini kabul ediyorsunuz? Siz böyle yaptıkça o daha zorlar şansını. Sizi sevdiğini düşünmüyorum.
Zaten etmezdim. Biz ayrılmadan önce sipariş etmişti ayrılınca geldi. Evde olsaydım kargocudan almazdım akşam gelince kapının önünde gördüm. Bir de o ara yeni ayrılmıştık barışırız sanıyordum şimdi olsa iade etmiştim

Valla eğer sırf hediye için 1 sene bir ilişkide onca ağlayıp zorlandıysam yemeden içmeden kesildiysem bana da helal olsun ne diyeyim doğrudur

Valla eğer sırf hediye için 1 sene bir ilişkide onca ağlayıp zorlandıysam yemeden içmeden kesildiysem bana da helal olsun ne diyeyim doğrudur
Mesele hediye değil ,o hediyenin sana alınması... Senden önce ofise kahvenin gitmesi ,istediğin ayakkabıyı akşama dolabına koymak gibi gibi bunlar senin egonu oksamiş genel tabirle evet hediye için yemeden içmeden kesildin.

Neyse ki cümle sonunda gülmeye başlamışsın ,mutluluklar.

Ben bu tür vakalarda artık akıllandım ay narsist miydi ay borderline mıydı falan diye düşünmeden direkt hasta bu diyip geçiyorum. Adam hasta ve sen hasta bir insanı asla iyileştiremezsin ama kendini hasta edebilirsin bir güzel

Adam değişik bir de sponsorunuz gibi bir şey olmuş.
Şahsen ben böyle bir adamın yanında “Aa şu çok güzelmiş” demem,iki gün sonra kapımda olur o beğendiğim şey diye.
Onu almış,bunu almış.
Makyaj malzemesi almış vs.
Kendim alırken bile düşünüyorum makyaj malzemesi nasıl olur diye bu ruj,allık benim tenime diye.
Büyük risk bence makyaj malzemesi demek ki çok iyi biliyor bir nedenle makyaj malzemelerinizin markası ve numaralarınızı bile.
Neyse adam değişik gelirse de affetmeyin ama siz de daha ilk aylarda bu kadar her şeyi kabul etmeyin

Ay sevgilimiz hiç hediye almasın o zaman. Hediye mevzuu olayı kattı karıştırdı valla konudan çok sapıldı

Hediye farkli hic bir seyde gozumu birakmiyordu her seyimi aliyordu demek baska. Bana cok yatirim yapti demek bambaska. Yoksa hediyesini alsin ama sizin ne anlatim tariniz,ne alinan hediyeler hediyeden cok ihtiyaclarinizi karsilamasi gibi olmus.

Ben istemiyordum kendisi uzakta olduğu için vicdan yapıp beni öyle mutlu etmeye çalışıyordu. Masraf etme o parayla yanıma gel dediğimde de yanında değilim ne yemeğe ne kahveye çıkarabiliyorum bırak hediye alayım diyip alıyordu. Makyaj malzemesini de sevgiliyken sipariş etmişti yine ısrar kıyamet ondan biliyordu numaramı. Bu beni aradığında ben ürünleri inceliyordum bunu ona söyleyince ben alcam sevgilime diye tutturdu. Zannımca burdaki herkes de bu tekliflere direkt hayır diyormuş

Hediye farkli hic bir seyde gozumu birakmiyordu her seyimi aliyordu demek baska. Bana cok yatirim yapti demek bambaska. Yoksa hediyesini alsin ama sizin ne anlatim tariniz,ne alinan hediyeler hediyeden cok ihtiyaclarinizi karsilamasi gibi olmus.
Evet öyle olmuş sanırım ya amannn bilmiyorum ofise getirdiği ısıtıcıyı bile her yaktığımda gözüm dolu dolu ona teşekkür mesajları atıyordum her seferinde. adam da fark etti beni böyle işledi galiba

Bir kıyafet beğeniyordum “şak” diye alıyordu demişsiniz kendiniz.
En az üç kez olmalı ki böyle yazasınız.
İnsan yanında kıyafet güzelmiş demez,almasın diye.
Ya da ben her beğendiğimi almıyorum,üstüne alınma der yani.
Yorucu çünkü diğer türlüsü.
Zaten normal bir davranış da değil şak beğen,şak al.
Yani hediye olayına takılmadı kimse aslında hediyelerin oluş biçimlerine ve geliş biçimlerine,kabul ediliş biçimlerine takıldık.
Sizi manipüle ettiğini düşüyorsunuz ya siz de buna baya fırsat vermişsiniz aylarca onu diyorum ben.

Anlatırken böyle yorumlanacağını düşünmeden anlattım. Ben mağazada kendime bişeyler alırken bir parça daha beğenip bunu da sonra alırım şimdilik bunları alayım dediğimde o ürünü benden gizli alıp hediye etmişti olay o aslında

Adam bir geliyor bir gidiyor, yalanlar söylüyor, söz keselim diyor sonra ayrılalım diyor. Bu kadar çelişkilerle dolu birinin ya psikolojisi bozuktur ya da karakteri. Uzak durun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…