Hiç mi sevilmedim yoksa bu adam kaçıngan bağlanan bir korkak mıydı?

Kacingan baglanan birisi degil ama olsaydi da kendisi bu konu hakkinda bisey yapmadigi surece sizin pozisyonunuz da bisey degismezdi ki baglanma sekilleri zor degisir… love bombing, ghosting filan soyleyince kulaga daha sempatik geliyor farkindayim ama bunlar da degil dumduz yalanci, boyle tiple isiniz zor uzak durun. Kaygiliysaniz ve baglanmaniz da kaygiliysa sizde ya destek alin yada kendinize size yaptigi maddi yatirimlari yada goz boyamalari umursamayarak guvenli baglanan birini bulun, iliski icinde sizin baglanmaniz da duzelir

Size her para harcadığında barışmışsınız, merak etmeyin yine size dönüp hedyeler alır sizde tekrar barışırsınız. Boşuna üzülüyorsunuz hatta neden üzülüyorsunuz hiç anlayamadım zaten dönecek.

Ay o nerden çıktı şimdi hahahahha yok be e devletine bakmıştık beraber ona rağmen evliyse de helal olsun valla
Kuzeninin aslinda kardesi oldugunu itiraf eden adam (niye boyle bir yalan var onu da anlamadım) baskasinin adıni kullanarak iliski yasamis olabilir.

Nerden ciktigini soyleyim, uzun sureli santiye gorevindeyken sürekli terketmek istemesi sonra aralarda geri gelip barismasi sonra tekrar santiyedeyken ayrılmak istemesi bence ciddi suphe doguran durumlar.

Üzüldüğümü söylemedim ve barışma isteğim olmadığını da belirttim aslında ama benim bir senedir emin olamadığım şeyden burda herkes müthiş emin demek ki daha sorguya suale gerek yok

bu şüpheyi bir ara ben de yaşadım sonra e devlete bakınca ve aile evinde de şantiyede de sabah akşam görüntülü konuşunca yaşadığı yeri görünce sildim kafadan ama olur mu olur yani büyük bir şok yaşamam

Birinin dümdüz yalancı ve kötü biri olduğunu kabullenemediğimden kılıf uydurmaya çalışıyor da olabilirim

Dengesiz insanlar insanın dengesini bozar.
Sizde de durum böyle olmuş.
Kimse için bu eziyete değmez.
Olgun, ne istediğini bilen, dürüst ve dengeli insanlarl tercih edin.
Böyle hastalıklı adamlardan uzak durun bence.

Pardon ama adam çok malmış yaa küsüyor barışıyor. Geliyor yalvarıyor üstüne bir de hediyeler alıyor üstüne para savuruyor ne saçma bir döngü ya..
Amaaan vala hasta bir tip. Kaçıngan bağlanma çıktı bir de mal bağlanması mala bağlaması

Üzüldüğümü söylemedim ve barışma isteğim olmadığını da belirttim aslında ama benim bir senedir emin olamadığım şeyden burda herkes müthiş emin demek ki daha sorguya suale gerek yok

Adam dengesizin teki, bunun nesini sorguluyorsunuz? Hala iletişimde olmanız bile çok yanlış, yol ver gitsin.

Adam zaten çok saçma bi tip. Kendi ayrılıyor sonra gelip yalvarıyor vs. Ama kusura bakmayın siz de bence adama değil de sizin her istediğinizi almasına aşık olmuşsunuz. Yoksa bu kadar dengesiz birini her gelişinde kabul etmezdiniz. Hala bile makyaj malzemesi için konuştuk diyorsunuz. Ne alaka elin adamından bu kadar hediye kabul ediyorsunuz.

Maalesef hiç sevilmemişsiniz. Geri döner siz de barışırsınız ama boşuna vakit kaybı

Valla olabilir bu arada. Bu kadar çok almayı da aşk sanmış olabilirim ama sırf bunun için oturup bir sene bekleyecek kadar da muhtaç değildim. Ben hayatımın aşkı olduğu yanılgısına kapılıp tekrar tekrar düzeltmeye çalıştım maalesef

Neye güldüğünüzü ve önceki yorumdaki gerginliğinizin sebebini anlayamadım tavrınızı da beğenmedim. Hariçten gazel okumayalım eminim sizin de bir çok manasız(!) sorunuz olmuştur daha önce

Bunca sorun arasinda hala kacingan mi diye sormaniza guldum. Ne gerginligi? Niye gerileyim ki? Haricten gazel okumuyorum hic boyle bir sevgilim olmadi. Dahasi bana maddi olarak hicbir sevgilim yatirim yapmadi zaten yapamazdi boyle bir seye musade etmezdim. Ne munasebet ayakkabim eskiyecek sevgilim alacak, monta ihtiyacim olacak sevgilim alacak. Maddi bir ihtiyacim olmadi. Olsaydi asla kabul etmezdim.

Enayi olan bence sen değilsin ? Sen bu ilişkide aldatılmayi affetmekten başka ne emek verdin ? Sen hediyelerden ,luksten vazgececemissin barışma nedenin de o.

Ben de kendi paramı kazanıyorum zaten kendim alabilirdim alıyorum da demek istediğim beni gözettiğini hissettirmesiydi. Üşümemi istememesi falan ben oralardaydım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…