Hiç mi sevilmedim yoksa bu adam kaçıngan bağlanan bir korkak mıydı?

Cok afedersin ama ne o öyle dilenci gibi hediyenin de bir usulü var . Hiç şık durmuyor

İşin gücün var onun aldığı şeylere kalmadın. Tabıkı mutlu eder böle şeyler kafını ama bir yerden verıp diğer yerden alıyor. Bence narsist, manupulecı bır pıslık. Üzerıne hıc dusmeyin. Bakın bunları yapmak çok zor bızlerde yasadık böle şeyler ama gerçekten zerre gerek yok. Enerjımızden alıyo mıkroplar. Hayır anlamadıgım hepsı aynı mok. Bı yerlerden mı okuyolar. Yada bız kadınlar çok mu inanıyoruz bılmıyorum.

Evet okuyorlar. erkeklerin de birbirlerine akil verdigi platformlar keşfetmistim ama adres hatirlamiyorum baya oldu.
Alfa erkeklik muhabbetlerinin cok döndüğü yerler var biraz kurcalayan bulur mutlaka birbirlerine verdikleri akillari görseniz. bu arada komik ama şu foruma acilan bazi konulari okuyunca yaptiklari seylerin cidden işe yaradigini da görmüş oldum hep.

Böyle ilişki başlar başlamaz ilgi bombardımanina tutan erkeklerden çok korkuyorum ben ya. Güvenmek zor oluyor. En başta hediyelesmeler güzel sözler sonra uçurumdan aşağı düşer gibi oluyoruz...

Bağımlı ve kaçıngan ilişki bağlanma türüne sahip kişiler her zaman kaçan kovalanır misali birbirine mıknatıs gibi yapışırlar

Genç kızlar neden böyle babaları gibi davranan adamlara bağlanıyorlar şaşırıyorum. Ayakkabın eskiyken alması gereken kişi en fazla baban olmalı. Kahvaltınızı,ayağınızdaki çorabı,işyerindeki tripodunuzu,sabah kahvenizi,ısıtıcınızı babanız düşünür. Sevgiliniz ya da kocanız değil. Hele hele konuşmadığınız dönemde size makyaj malzemesi yollaması ve sizin de kabul etmeniz inanılmaz. Adam gelir kapısı gibi kalmış yanınızda. Hiç hoş değil.

Adamın neden böyle davrandığına gelirsek,bir açığı vardır onu kapatmaya çalışıyordur. Hepsi bu. Siz de sevildiğinizi sanıyorsunuz

Ay ne kaçıngan bağlanması ya tuhaf terimler uydurmayın. Ne emeği Allah aşkına? Adam düpedüz şey peşinde yalan makinesi. Sen de görüştüğü o kadar kişiden birisin sadece gözünü boyamış ilgiyle. Adam muhtemelen evli zaten kddkd Açın gözünüzü biraz ya lütfen kendinize biraz değer verin

Tuhaf terim dediğiniz psikolojinin en önemli kuramlarından bağlanma kuramının kavramı ben uydurmadım hanımefendi var yani böyle şeyler size göre herkes çok düz olsa da

Bana da eskiyen ayakkabiyi görüp almasi rezillik geldi ya. Hani diger her şeye tamamim bence bazilari tatli hatta ama kariyerli 30 yasinda kadin da ayagina bi ayakkabi alamayip eski ayakkabiyla dolaniyor adam görüp aciyo üşüme diye aliyor filan. Ayakkabi mont ihtiyaclarini da kendin giderirsin yani iyice hayir kurumuna dönmüş adam
Mucevher alsin, kahve alsin nebileyim tripod filan getirmesi de tatli ama eskiyen ayakkabiyi bari adamin görmesini bekleme ya utanc verici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…