- 29 Nisan 2021
- 30
- 47
- 41
- Konu Sahibi Kelebek dans
Aynen kizarttim gittim .evlerinde gençler dolu ama o yok .kapıyı servisteki arkadaş açtı bana teşekkür etti.bende diğerleriyle birlikte bekliyorum dedim ki sürpriz mi yapacağız dışarıda mi o.servis arkadaş yok odasinda aslında suprizi öğrendi felan diyor bende aaa öylemi dedim .bekliyoruz bu servisi hadi gelin artık dedi bende niye çoğul söylüyor ki dedim.o geldi yanında bir arkadaşıyla odasından çıktı.Guldu pastayı üfledi felan ben gayet Cool duruyorum sonra servisci dediki o odadan beraber çıktığı arkadaşına ne yaptınız odayi hallettiniz mi dedi.o da çok güzel oldu dedi.sevgilisi çok begenecek dedi .ben şok oldum .hani insanın tepesinden iğneler batar ya yüzüne doğru aynen öyle.megerse kız arkadaşı başka şehirden onun doğum günü için geliyormuş .ne kadar güzel değil mi?bende ona doğum günü için zıkkım yesin patates kizartiim .kendime çok acıdım valla .ama teselli edemedim de .hem kızdım hem küfür ettim.cok pis hissettim.onun gözünden kendime bakıp şişko ,salak Allah ne verdiyse dedim .aşk acısı ayrı şey ,küçük düştüm diye daha çok üzüldüm heralde .bu arada kızı Facebook tan buldum.kiz gerçekten çok zayıf.
Sonra en son hayatım geliyor .ben yaz tatili oldu ailemin yanına geldim biraz daha atlattım ama içimde çok yorgunluk vardı.hem yanlızlik hem yanlışlık beni çok yormustu.baya kötü durumdaydım en son olay beni çok etkiledi sanırım kendimi degersiz görmek tercih edilmeyen olmak zoruma gitti.sonra tekrar çalıştığım şehre geldim.biraz çalıştım alışmaya tekrar yanlizliga alışmaya çalıştım.baska bir ev arkadaşım oldu ama o da her gece başka bir erkek getiriyordu eve ve içiyorlardı.benim odamın kapısı camlı ve anahtarsizdi korkuyordum sanki o cami kıracak getirdiği erkekler bana bişey yapacak diye .uyariyordum anlamiyodu.onu evden cikarsam bu seferd yanlız hem korkuyor hemde uyuyamıyorum.yani iki ucu şey.
neyse bir gün beni biriyle tanistirdilar.daha doğrusu ailem vasıtasıyla ve ben çok yorgundum...
Sonra en son hayatım geliyor .ben yaz tatili oldu ailemin yanına geldim biraz daha atlattım ama içimde çok yorgunluk vardı.hem yanlızlik hem yanlışlık beni çok yormustu.baya kötü durumdaydım en son olay beni çok etkiledi sanırım kendimi degersiz görmek tercih edilmeyen olmak zoruma gitti.sonra tekrar çalıştığım şehre geldim.biraz çalıştım alışmaya tekrar yanlizliga alışmaya çalıştım.baska bir ev arkadaşım oldu ama o da her gece başka bir erkek getiriyordu eve ve içiyorlardı.benim odamın kapısı camlı ve anahtarsizdi korkuyordum sanki o cami kıracak getirdiği erkekler bana bişey yapacak diye .uyariyordum anlamiyodu.onu evden cikarsam bu seferd yanlız hem korkuyor hemde uyuyamıyorum.yani iki ucu şey.
neyse bir gün beni biriyle tanistirdilar.daha doğrusu ailem vasıtasıyla ve ben çok yorgundum...