- 29 Nisan 2021
- 30
- 47
- 41
- Konu Sahibi Kelebek dans
Neyse önce bana pek pas vermedi .sonra bir sekilde o arkadaşla görüştükce onuda yanında gördükçe önce arkadaşça sonrada samimi bir şekilde konuşmaya başladık .derken ev arkadaşım gitti.ben iyice yanlız kaldıkça o beni arayıp sordukca felan aha dedim heralde buldum.ben hayatımda bar veya disko felan bilmem .bu beni alıp götürüyor diğer insanlarla felan tanistiryor .ama kızlarla felan samimi ben kıskanıyorum .ama diyorum ki sen biraz dar görüşlüsun ondan felan diye kendimi avutuyorum.tabi bar ,disko ya gidince kendimi kötü yolami düşüyorum diyorum ama oradaki tanistirdiklari insanlar hep benimle yaşıt okumuş etmiş insanlar hani öyle bir durum yok aslında ama ben alismamisim .soda istiyorum onlar içki içiyor kalkıp dans felan ediyorlar.bende onlaar uzun süreli arkadaş sen görmemişsin felan diyorum hem çocuk seni arkadaşlarıyla tanıştırıyor belki birsey hissetmiyor doyorum ama kıskanıyorum .benim bildiğim insan sevgilisiyle bu kadar samimi olur.hem tanistidigi diğer çocuklar bana flortoz yaklaşıyor ama o da gayet rahat .bende yenge muhabettinden samimi davranıyorlar heralde diyorum ama özellikle bir arkadaso bana baya yürüyor oda öyle bakiyor