- 18 Şubat 2018
- 12.233
- 2
- 54.849
- 598
- 44
- Konu Sahibi VuslataDair
-
Ben pekmez sade yiyemiyorum çok yakıyor, tahinle birlikte çok seviyorum. Faydalı olmaz olur mu tahin de inanılmaz faydalı bir gıda ama demiri bağlayan c vitamini olduğu için birlikte tüketilmesi çok daha faydalı.Kilom olduğu için pekmez seviyorum ama uzak duruyorum tahin pekmez fayda eder mi severim aslında
Çölyak testi yaptırınTam buğday yemeye başladım bir süredir
Öncesinde ketojenik diyet uyguladım sıfır şeker ve gluten ile bir Haftada 5 kilo verdim ama enerji gelmedi maalesef
Bende hep derım benı bı hastaneye yatırsalarda be var bı baksalar
Vitamınlerı yerıne koysalar ..
Benım ferrıtın 3 bı arada 5 ti .
Arkadasınında oyle ama ona damardan ferınject verdıler onun 200 e fırladı ve kadına bı can geldı.
Banada hep onu verdıler ozaman saglık ocagı doktorum ,sakın yaptırma ani şok ölüm yan etkısı cart curt baya benı korkuttu
Yazacakları zaman artık ıstemedım
Ikı senedırde bıktım artık nolcaksa olsun o damar yoku serumdan yapın dıyorum bu seferde onlar vermıyor
Gecen ay 4 binliralık vıtamınler aldım
Süreklide onca ılac kullanılmıyor
Hepsı duruyor..
Yanı herkes her dkk uc bes tane ılaclamı gezıyor anlamadımki
Ben her dk halsızım
10 saat uyusamda kalkıyorum yok aksama kadar yıne esnıyorum
Oglene dogru bıkac saat daha uyuyorum
Bende bır cozum bulamadım
Sacta yok,bu durumdanda bıktım 15 senedır kuafore bile gıtmedım . Kaşımdada ıkı tel asagıdan kendım alırım tamam
Ama afedersın bıkını bolgesı tuyler baya canlı
Bu nasıl iş
Hastaneye yatınca da bir şey olmuyor 10 gün yattım aynı değişen hiç bir şey olmadıBende hep derım benı bı hastaneye yatırsalarda be var bı baksalar
Vitamınlerı yerıne koysalar ..
Benım ferrıtın 3 bı arada 5 ti .
Arkadasınında oyle ama ona damardan ferınject verdıler onun 200 e fırladı ve kadına bı can geldı.
Banada hep onu verdıler ozaman saglık ocagı doktorum ,sakın yaptırma ani şok ölüm yan etkısı cart curt baya benı korkuttu
Yazacakları zaman artık ıstemedım
Ikı senedırde bıktım artık nolcaksa olsun o damar yoku serumdan yapın dıyorum bu seferde onlar vermıyor
Gecen ay 4 binliralık vıtamınler aldım
Süreklide onca ılac kullanılmıyor
Hepsı duruyor..
Yanı herkes her dkk uc bes tane ılaclamı gezıyor anlamadımki
Ben her dk halsızım
10 saat uyusamda kalkıyorum yok aksama kadar yıne esnıyorum
Oglene dogru bıkac saat daha uyuyorum
Bende bır cozum bulamadım
Sacta yok,bu durumdanda bıktım 15 senedır kuafore bile gıtmedım . Kaşımdada ıkı tel asagıdan kendım alırım tamam
Ama afedersın bıkını bolgesı tuyler baya canlı
Bu nasıl iş
46 yaşındayım sonradan oluyor mu doğuştan değil mi o hastalıkÇölyak testi yaptırın
Panık bozukluk ,anksıyete var herseyı kullanamam korkarımIsırgan otu tohumunu balla karıştırıp yiyorum aşırı kan yapıyor. Çok da enerji veriyor. Tavsiye ederim
Sonrasını falan bilmiyorum ama yaptırın. Bir tanıdık senin gibi sürekli yorgundu. Gittiği Dr söylemiş bir de çölyak testi yapalım diye. Çölyak çıkmış. O da 45 yaşındaydı46 yaşındayım sonradan oluyor mu doğuştan değil mi o hastalık
Bende de var mesela ilaç içemem hiç. Ama doğal şeylerden korkmam.Panık bozukluk ,anksıyete var herseyı kullanamam korkarım
Banada sabahları kan ılacıyla harnup pekmezı ile lımon sıkar yerdım o fayda edıyor ama 10 15 gun sonra ondanda bıkıyorum
Soda çok seviyorum az icmeye çalışıyorum her gun mutlaka içerimGunluk 1 sise sade soda oneririm ozellikle magnesium orani yuksek olan bir marka
D3 icinde haftada 2 gun icilen hap var
17 asiri dusuk bir deger ama cok normal halsiz olmaniz
Ben hemşireyim kendi doktorlarıma yazdırıyorum ancak devlet hastanesine de gitseniz ilaçları uzun süre oral olarak kullanıp fayda göremediğinizi söylerseniz değiştirirler. Dvit olarakta dcolefor kapsül olandan kullanın diğerleri çabuk yükseltmiyor. Kadınlar olarak her ay regl olduğumuz için zorlanıyoruz değerleri sabitlemekteGoogle'dan araştırdım enjeksiyon yöntemi ile almışsınız ilaçları Ben bunu herhangi bir devlet hastanesindeki dahiliye doktorundan talep edebilir miyim acaba kabul eder mi yoksa özele mi gitmeliyim siz nasıl yaptınız
Bişey olmaz o ac tok . Emilimleri yüksek olsun faydası olsun dıye . Siz bugun ıcın yarın aynı sekılde devam edersınızKonuyla çok ilgili değil ama ben de bir şey sorsam
D vitamini,demir ve B12 hapını şimdi aynı anda içsem olumsuz bir etki olur mu?
Demir'i aç karna, D vit'i kahvaltıyla,B12'yi de gün içinde içiyordum. Bugün biraz gergin uyandım,unuttum
Çok tennnkss!Bişey olmaz o ac tok . Emilimleri yüksek olsun faydası olsun dıye . Siz bugun ıcın yarın aynı sekılde devam edersınız
Ama kan değerlerine de böyle yansır miMutsuzsunuzdur belkı.
Sadece bundan kaynaklıdır
Depresyon
Yansır mı bilmiyorum ama siz depresyon ihtimalini de düşünün derim. İnsanı hayattan soğutuyor,dibe çekiyor.Ama kan değerlerine de böyle yansır mi
Ankarada miBağırsak floranıza baktırmanızı öneriyorum. Dr.Deniz Şimşek var. Birim var onun. Onlar bu tarz şeylere bakıyorlar bir bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?