• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Kesinlikle katiliyorum neden bir hafta? Ugrasma bile kac kurtul dua edersin cnm.

Benim okul ve stajım, onun da işi var. Farklı şehirlerde olduğumuz için :5:

Sende simdi bu söylediklerine inandin öylemi ?
Nufus cuzdaninin yaninda olmadigini anladiginda ordan kalkacagina, oturup birde kuzu kuzu dinledinmi?
Insallah bu adam sana türlü türlü fenaliklar yapmadan aklin basina gelir, ama hic öyle görünmüyor.
Bu zamani kizlari gercekten cok cok saf ne yazikki, daha 20 yasindasin ya ne isin olurki senin 40 yasinda adamla?

Ben senin annen olsaydim birdaha kesinlikle görüstürmezdim seni,
iyi gönderiyor seni annen valla

Kuzu kuzu değil tabii ki canım. Ayrıca inanmadım, inanamıyorum ama ne yapacak bilmiyorum. Keşke kestirip atmak kolay olsa :5: En zor zamanlarımda yanımdaydı ne bileyim :5: Gerçi şu anda da çok zora soktu beni :5:

Neden baştan söylemedin diyorum ben de... En azından düşünülebilirdi. Hep bela oldu başıma bu nüfus olayı dedi. Ben bilmiyorum, bir şey hissedemiyorum zaten dedim. Sen hep benimsin, benimlesin, bir hafta sonra da kendimle ilgili her şeyi anlatacağım görüştüğümüzde dedi. O zaman yanıma gelebilecek. Ama neden net bir cevap yok, bilmiyorum. Allahım, aklıma mukayyet olsun. Hepiniz desteğiniz için sağolun, bu saatten sonra nasıl toparlanır her şey bilmiyorum... :5: Güven yıkmak 2 dklık nüfus doğrulamaya bakabiliyormuş :5:

Bir hafta sonra kendiyle ilgili her şeyi anlatacak.
Çünkü kafasında bir senaryo yazacak.
Ne derim ne yaparım da inanır diye düşünecek.
Bu bir hafta içinde de seni anlatacagı şeyler için hazırlayacak.
Nabız yoklayacak...

Bence hiç ama hiç görüşme.
O bir haftayı beklesin dursun.

Hem ilişkiniz de çok yeni, öyle yıllar süren bir şey de degil.
Toparlanman kolay olur ve bundan sonra daha saglam adımlar atarsın...

Son düzenleme:
Umarım başına bir bela gelmeden tüm ilişkini kesmiş olursun onunla ..

Ha birde "kimligim basima cok bela oldu" gibi bir laf söylemis,
ben burdan sunu anliyorumki senden önce bircok genc kizi kandirmaya calisti,
ve onlarda bi saatten sonra kimligini sorgulamaya basladi,
kusura bakma cok ucuk senaryolar uyduruyorum gibi gelebilir sana ama
bunlar gercek hayatta olan seyler :50:

anlamadııgım normalde her insan kimliğini kolay kolay bırakmaz orda burda hep yanında taşır yanı ben öyle yapıyorum..hazır bugun buluşmussunuz madem gösterseydi en azından yaşı geçtim bekar oldugunu ispatlamış olurdu..yok yok sadece yaşı olamaz sakladığı :20:

Hiç zaman harcamayın, bir kimlik göstermek bu kadar zor mu?
Bu konuda başıma çok şey geldi.
Bir erkek arkadaşım benden 2 yaş küçükmüş, aynı yaştayız diye yalan söylemişti,
ama sonra kendisi itiraf etmişti, başımdan kaynar sular dökülmüştü, sonra affettim,
ama sonuç bayağı hüsran oldu.
Biriyle görüşmüştüm kısa süre, oda söylediğinden 5 yaş büyükmüş,
bunu ben bulmuştum, söyleyince belediyeye bile bu kadar hesap vermiyoruz ne yaşmış,
demişti ve o zaman bitmişti zaten.
Hiç birinden pişman değilim kendi adıma, bitirdiğim için.
Karşınızda sizi kaybetmemek adına çaba harcayan, yalan söylediği için af dileyen,
biri de yok, sizi oylamasına müsade etmeyin, toparlanmaya bakın bence.

Hiç bişey yapamaz merak etme, yapıcak adam sana sölemez.
Çıkartır kimliğini evet yaşlıyım ama seni çok seviyorum ayrılma diye yalvarır.
Hala beni bırakırsan ölürüm, camdan atlarım şunu yaparım bunu yaparım bıraksın bu hikayeleri hiç bişeyde yapamaz.
Vebali üstüne niye kalsın? yalan sölemeseymiş? oldu olucak evlen bari vebal kalmasın diye.
Bide yanına gittiğinde sana bişey yapmasın bu adam? nasıl olsa ihtiyar aklı,yaparmı yapar

Yok gittim zaten canım bir şey yapmadı ama çok şaşırdı neyine şaşırıyorsa. :5: Gayet haklı bir tepki verdiğimi düşünüyorum :5:

Kızlar çok haklısınız, inşallah evlilik, çoluk çocuk olayı değildir. Biriniz yazmış orada kesin boşanmak üzereyiz der diye. Böyle bir şey başıma gelmesin.

Bunu hak edecek ne yaptım yani. Neden o ana açıklanmadı her şey? Neden hala ikilemde bırakılıyorum ben, içim rahatlatılmıyor. Birini söyle, aklımda acabaları bırakma, çekip gideyim dedim. I-ıh :5:

Kesinlikle haklısın. Bu "kimliğim başıma çok bela oldu" geyiğinden sonra, adıma benden habersiz nikah kıymışlar filan dese de hiiiiç şaşırmam.

bi yerlerden atlarım diyor ama
işinden bi şekilde izin alıp gelemiyor mu

niye bi hafta bekliyor
herşey ortada lütfen biraz kendine gel

Yanında aglaması da bu işten nasıl sıyrılırım düşüncesi...

Yoksa sana deger verdiğinden kaybedeceginden degil.

Aglayan adam çıkarır gösterirdi!

Lütfen duygusal davranma...

Son düzenleme:

Canım benim gibi paranoyak bir insana bile çok uçuk geldi ama olabiliyor haklısın :50:

Kendime de kızıyorum zaten, haklısınız. İnşallah başıma bir bela gelmez...

Bu adamla nette mi tanıştınız Lyudka?

Serap2629 buraya yaz herkes okusun.
Aklıma kötü şeyler geliyor!
Yoksa sen o adam mısın?

Son düzenleme:
Şunu belirteyim, erkekler yaşını saklamaz aksine olgunluklarıyla övünürler.
Tabi ki evli değilse, nüfusunda bir çocuk ya da sabıkası yoksa...
Çok üzgünüm bunları yazdığım için ama o yaştaki bir erkek benim böyle gencecik bir sevgilim var diye övünürdü, yalana başvurmak yerine...

Son düzenleme:
Yok gittim zaten canım bir şey yapmadı ama çok şaşırdı neyine şaşırıyorsa. :5: Gayet haklı bir tepki verdiğimi düşünüyorum :5:

Kızlar çok haklısınız, inşallah evlilik, çoluk çocuk olayı değildir. Biriniz yazmış orada kesin boşanmak üzereyiz der diye. Böyle bir şey başıma gelmesin.

Bunu hak edecek ne yaptım yani. Neden o ana açıklanmadı her şey? Neden hala ikilemde bırakılıyorum ben, içim rahatlatılmıyor. Birini söyle, aklımda acabaları bırakma, çekip gideyim dedim. I-ıh :5:

Canım 1 hafta sonra buluşucaksınız ya o zaman bişi yaparmı ki diyorum.
Çoluk çocuk kesin vardır bu yaşa kadar evlenmiştir heralde.
Boşanmak üzereyiz demese bile 'eşimi sevmiyorum, şöle kötü böle kötü' diye sayıklar sana.
Sen bunu hak edicek hiç bişey yapmadın insanlar kötü sadece..
Dua et erken öğrendin yalanlarını.

sistemde yanlislik olmaz hem inkar etmemis ki
kaybetmek istemiyor belki diye yorumlamiyorsun demis
sakladigi birseyler var
bu zamane kizlari neden bu kadar saf oluyor anlamiyorum
biraz dusunerek is yapsaniz boyle olmaz
hem senin ne isin olur 40 yasindaki biriyle
sen olanlari bu adami kabul ederek bastan yanlis yapmissin
sonra da yanlis arkasina yanlis
bu iliskiden bir sey olmaz

ideal olarak 5 yaş büyük olabilir hadi en fazla 10 olsun.aileler acayip karşı çıkar iş ciddiye binerse...

Bu adamla nette mi tanıştınız Lyudka?

Serap2629 buraya yaz herkes okusun.
Aklıma kötü şeyler geliyor!
Yoksa sen o adam mısın?

Yok canım bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştık. O da 35 diye biliyor yaşını. Onun bir arkadaşı da 35 biliyor. Allahım kime, neye inanayım bilemiyorum ki. Dediğiniz gibi nüfus üstüne kalmıştır, eyvallah tamam ama benim çok hassas ve ne kadar paranoyak bir insan olduğumu ve bir gün bunu takabileceğimi biliyor. Ağlamaktan, sızlamaktan fazlasını yapmalı. Yok o internette değildir şimdi.

msn bakarmısın canım

Canım bakıyorum da mail falan yok? :44:

Şunu belirteyim, erkekler yaşını saklamaz aksine olgunluklarıyla övünürler.
Tabi ki evli değilse, nüfusunda bir çocuk ya da sabıkası yoksa...
Çok üzgünüm bunları yazdığım için ama o yaştaki bir erkek benim böyle gencecik bir sevgilim var diye övünürdü, yalana başvurmak yerine...

Evlilikten önce aklıma adli olay geliyor ya umarım yanılıyordur hislerim... :50:

en çok şunu merak ediyorum 1 hafta sonra ne ile gelecek karşına?

dün sorduğunda evet yaşım büyük yazılmış nüfusa diyebilirdi demedi..bugün düşündü ve bunu buldu..

şimdi önünde koskoca 1 hafta var..

bakalım daha ne hikayeler uyduracak..neler yazacak ve oynayacak..

dürüst olan adam al kimliğim bu,yaşım da bu derdi..yok ağlarım,yok intihar ederim ayaklarına yatmazdı!

Cudana sacma sapan konusma benım uyelık tarıhıme bak yazdıklarıma bak... Neymıs aklına gelen alla alla napacaz burdan sankı ayrıca bunu soracak kısı sen degılsın lyudka dır sana noluyo...

Back