ben o yaştaki bir adamın senin yaşında bir kızla olmasını hiç doğru bulmuyorum hele birde bu şekilde yalanlar varsa
bu adam ya evlidir veya boşanmış birisidir hatta senin yaşıtında bir kızı veya bir oğlu hatta birden fazla çocuğu dahi olabilir
eğer bu adam boşanmış ise artık kimliklerde dul ifadesi yer almıyor bekar yazıyor onu bekar sanabilirsin kimliğini gördüğünde ama buna aldanmamanı öneririm
veya sana gösterdiği kimliği alıp nüfus idaresi vs kuruma gidip gerekli araştırmayı yapabilirsin hatta kendin dahi bulabilirsin ama biraz uğraştırıcı olur
aslında bunların hiç birisine gerek yok ayrılman öncelikli önerim olur benim başıma böyle birşey gelmiş olsa ben böyle birisinin sapık ruhlu birisi olabileceğini
dahi düşünebilirim çünkü o yaştaki bir insan hangi akla zihniyet senin yaşında bir kıza bu amaçlarla yaklaşabilir sen onun gerçek yaşını bir şekilde yalanlarla gerçeği öğrenmeden
başlamışsın belki gerçeği bilsen ona o gözle bakmaz hiç başlamazdın peki o senin yaşını bilmiyormuydu acaba yalan üstüne yalan söylenmiş amaç sadece yaşın gizlenmesimi acaba yoksa beraberinde başka yalanları gizlemekmi gizledi diyelim nereye kadar gizleyecek gizleyebildimi herşey ortaya çıkmaya başladı kimbilir belkide evlilik vs dışında ne tür yalanlar çıkabilir
aşk bu herşeye konabiliyor elbette yaş vs dinlemiyor ama bunu en başta doğru şekilde bilirsinki onu o şekilde kabul edersin sen bundan bir açıklama istediğinde sana yapacağı klasik açıklama seni kaybetmekten korktum olur anca peki ozaman hiç bir gün gerçeğin öğrenebileceğinden korkmamışmı yoksa amaç kendime bağlarım sırılsıklam aşık ederim gidemez ayrılamaz vs planlarımı çünkü olsa olsa anca böyle olur o yaştaki bir adam kendi yaşını bile bile senin yaşını bile bile sana yaklaşmamalı seni kızı kardeşi vs durumunda görmesi gerekmekteydi o bir çocuk değil adam hatta yaşlılığa giren bir adam sen ise daha lise çağlarında bir kızsın düşün 40 tan sonra bütün hastalıklar başlıyor şeker tansiyon kalp vs düşün diyelim herşeyi ile kabul ettin 5 sene sonra bu hastalıklara yakalandığında bu adam bu genç yaşlarını ona bakarak geçirebilecekmisin yoksa sana daha uygunu senin yaşıtında hayatı doya doya yaşayacağın birisimi iyi olur veya bu adamla evledin ileride yaş farkınızı hesap edebiliyorsun değilmi sonra çocuklarınla onun arasındaki durumu belki baştan zor gelebilir ama kesin unutursun veya ailen seni o yaşta birisine vermeyi göze alabilecekmi bunları iyi düşün derim sadece duygularını kullanma mantığında öne çıksın gerçi bu yaşta veya bu durumda pek mantık kullanabilecek durumda olmayabilirsin ama bizim burada söylediklerimize kulak ver hiç kimse sana devam et demez diyende ya kendisi böyle birşey yaşamış mutludur herkesin kendisi gibi olabileceğini düşünür ama kimsenin ipi ile kuyuya inilmez böyle durumlarda herzaman benim fikrim bu günü değil geleceği yaşamak istiyorsan mantık önde olmalı belki çok ağır ve çok uzun bir yazı oldu ama ben senin yaşında birinin bunları yaşamadını doğru bulmuyorum kısaca aslında hiç bir araştırmaya girmeden evliymiş bekarmış vs hemen ayrıl derim yok eğer bilmek istiyorum ila diyorsan hala evli ise tc sini biliyorsan birde aile sıra nosunu veya aile sıra nosunu 1 den başlayıp 999 a kadar deneme yoluyla gün ay yıl doğum tarihini ama doğum tarihi şart bir site var ordan evlimi bekarmı öğrenebilirsin ama boşanmış ise dul yazmaz bekar yazar onuda göz önüne alman lazım
Canım uzun ama aklımdan geçenleri birebir yazmışsın inan hepsini düşünüyorum. Teşekkür ederim asıl vakit ayırıp yazdığın için. Aşk ne kadar büyük olursa olsun baştan söylemediği için burda iyi niyet arayamıyorum ben. İnsanlar baştan kartlarını açık oynamalı. Belki daha çok bağlanmamı istiyordu, belki artık tam evlilik arefesinde söyleyecekti böyle bir şeyi. Cüzdanını göstermezse bunu aramakla uğraşmam ama o siteyi öğrenebilir miyim? Burada paylaşmak yasaksa özelden atar mısın?