• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Son durum: Adam evlidir hanımlar. Söyleyecek çok şeyim var ama şoktayım hiçbir şey bulamıyorum!

Artık şoku atlatmışsındır umarım,geçmiş olsun.

Sadece sevin derim ben böyle bir karektersizin foyasını çabuk çıkarttın diye.

Adam gelip beni bulup vuruyormuş :)

Bu foyayı çıkarmaktaki yardımseverliğinden ötürü sanada teşekkür etmek istedim,malum herkes bulaşmak istemez:34:

Bu kadarını da beklememiştim ben, 4 kadınla bir şeyler yaşamış falan.

Ahh canımm verilmiş sadakan varmış, çabucak kurtuldun bu adi adamdan.

ohoo olaylar çözülmüş ben daha en tcsini istemiştim özel msj kutum dolu olduğundan gelmemiş neyseki PrezentabLkonteS benden önce davranmış:)
tebrikler canım iyi iş başardın :)

Lyudka sana da çok geçmiş olsun daha kötü şeyler olmadan gerçekleri öğrendin...sen hiç üzülme rabbim yardımcın olur ki oldu da dualarımız seninle..iyi niyetli birisin inşallah niyetin gibi güzel şeyler görürsün..

olay çözüldü bu kadın dayanışmasını seviyorum yaaa:) yaşayın kızlar..

Bla bla bla...Karısıyla nedense hep ayrı yaşıyor bu tipler :)))

Sana mesajında kendine hakaret edermiş gibi göstermesi bile yalan yahu :))

Vicdan ediyormuş gibi gösteriyor aklı sıra şeref yoksunu !

Hanımlar şunları yazarken bile ağlıyorum, ellerim titriyor şimdi ne yapacağım ben diye :43: Hiç başıma gelmez sanmıştım, kandırılmam sanmıştım :43: Lütfen dalga geçmeden yorum yapın :43:

Baştan alayım sevgilimle ilk tanıştığımızda bana yaşını 30 diye geçiştiriyordu. Ben de gerçekten tam 30 zannetmiştim. Sonra esas yaşın 35 olduğu ortaya çıktı. Belki yuvarlayıp söylemiştir dedim. Yine tamam dedim 15 yaş sınır olsun. Ne kaybedebilirim?

Ama içime bir kurt düştü. Huzursuz oldum. Acaba bu da yalan olabilir mi diye? Hep nüfus cüzdanını görmek istedim. Israr ettim. O da tamam dedi. Baktım iş gecikiyor tc kimlik no.sunu buldum tayin listelerinden, ad-soyad da biliyorum ya tc kimlik no sorguladım bana söylediği doğum tarihi yılıyla. Ve sonuç = Böyle bir kişi yok! Sonra giderek aşağı çektim doğum tarihini ve tam 6 yıl aşağısında adı-soyadı, kimliği çıktı.

Hiç mi ortaya çıkmayacağını düşünüyordu acaba? Amacı neydi?

Yani benden 21 yaş büyük! Yalan söylediğine mi üzüleyim yoksa imkansızlığına mı? Belki neden imkansız diyeceksiniz, sevenin gözü yaşı görmez. Ama ben onunla 2-3 yıllık bir ilişkiyi değil bir ömrü düşünmüş, hayal etmiştim... Hayal benim neyime tabi... :43:

Aradım ve sordum "Ne demek bu?" diye. Ama o kadar farklı tepkiler verdi ki hangi biri doğru bilemedim.

Önce kızdı, bağırdı, çağırdı. Sonra "Sakin olur musun?" dedim. Bu sefer "Neden kötü bir amaç arıyorsun belki kaybetmemek, etkilememek için yaptı demiyorsun direkt yargısız infaz yapıyorsun? Anlamıyorum kadınları, durup durup bir şeyler çıkartıyorsunuz ve çekip gidiyorsunuz." dedi. Ve sonra da bana nüfus cüzdanını göstereceğini söyledi bugün. Bir yandan kendimi avutmaya çalışıyorum, umutlanıyorum nüfus cüzdanını neden göstermeyi teklif etsin eğer böyle bir yalan varsa? Sistemde bir yanlışlık olabilir mi kızlar? Böyle bir şey yaşayan var mı sistemle ilgili?

Üzerine ne hayaller kurdum ben o adamın! Ne kadar güvendim, inandım. Canım dedim, canımın içi dedim! Bana böyle bir şeyde yalan söylemiş olduğunu düşünmek bile zehir gibi acıtıyor canımı, içim parçalanıyor...

Saatler kaldı gerçekleri öğrenmeme ama sabredemiyorum ve içim parçalanıyor. İnternettekine mi yoksa elindeki cüzdana mı inanmalıyım? Eğer haksızsam nasıl davranmalı haklıysam nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum... Bir fikir verin, yol gösterin...

Editleyip gelişmelerden haberdar ederim kızlar... Umarım bir yanlışlıktır...

Yoksa ben bir daha nasıl severim, güvenirim? :43:

EDIT1: Kızlar hepinizin yorumlarını okudum, tek tek cevap vermeye mecalim yok...

Akılla mantıkla olmuyormuş demek ki...

Nuh diyor peygamber demiyor. Hiçbir şey yokmuş gibi hazırlanmış beni bekliyordu, anlamıyorum, ben bu kadar büyüttüğünü anlamamıştım bunu dedi.

Ama ortada hala nüfus cüzdanı yok.

Hangi birine inanayım bilmiyorum ki... Ölü kardeşimin nüfusu üstüme kaldı köydeyken dedi Sonra hadi evet yaşlıyım terk et beni dedi.

Sonra kızdım buraya oynamaya gelmedim dedim.

Haftaya karşılıklı oturup konuşacakmışız ciddi ciddi. Neden haftaya bilmiyorum ama güvenim paramparça. Yerle bir.

Annenle konuştur beni, nüfus cüzdanını da getir ispatla yaşını da bekar olduğunu da dedim. En azından yaşını başını almış bir kadın genç bir kıza kıymaz diyerekten. O da olur dedi.

Sonra o da ağladı, ben hala ağlıyorum...

Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor...

Ya kızlar bir de şimdi de kendimi bir yerlerden atarım diyor, vebali üstüme kalsın istemiyorum, çok korkuyorum, vicdan azabı çekmek istemiyorum :18:

Edit2: Adam evli çıktı hanımlar... Ondan çok vicdan azabı çekiyorum şu an. Kendimi suçluyorum. Nasıl atlatılır bu? Nasıl yenilir? Ben çok mu mide bulandırıcı, kötü biriyim? Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum...
kandırılmışsınız...bunun vebali sizde değilki.bilerek bir beraberlik yaşamadınız. o yüzden suçlamayın kendinizi.ne mide bulandırıcısınız nede kötü.asla. böyle şey düşünmeyin.zerre suçunuz yok.önerim şu.telefonlarınızı değiştirin.her türlü iletişimi kesin.bir çizgi çekin geçmişe ve unutmaya çalışın.

Kız hatta mal paylaşımı yapamıyorlarmış :52: Daha neler duyacağım acaba. Arkadaşını sıkıştırdım, aralarında borç mevzusu varmış, döküldü :52: Ohoov, bir sürü kadınla olmuş hatta 4 kadınla bir şeyler yaşamış benimle konuşurken ve daha çıkmıyorken :52:

Bir sürü kadınla birlikte olmasının sizi pozitif etkileyeceğini nerden çıkarmış bu ş..?
Ne kadar aptal ya..Görse kendini keşke dışardan..Yazık!

Verilmis sadakan varmis, 4 ayim gitti diye üzülme... basina daha kötü seylerde gelebilir, daha uzun bi zamaninida calabilirdi...
ama neyseki KKnin muhtesem hatunlari var :16: ve genc bi kizim hayatini kurtardilar.
seviyorum burayi:16:

Canım hiç cevap yazma artık. Çünkü her mesaj yazdığında sevinecek, ve umutlanacak. Cevap yazıyor o halde bu meseleyi umursuyor diye düşünecek. Ona hakaret etmeni bile bir umut olarak görebilen tipler var. Birine kızdıysan ona değer veriyorsun mantığı gibi düşün.
O yüzden ona önemsenmediğini göstermelisin. en kısa zamanda git ve yeni hat al. :10:

Buna yakın bir olay yakın bi arkadaşımın başına gelmişti.
Kızla 2 buçuk 3 ay çıkmışlar. Ve sürekli görüşüyorlarmış.
Gelip annenin elini öpecem seni isteyecem vs. sadece bana biraz zaman ver diyormuş.
Nitekim arkadaşım kızkardeşiyle paylaşmak istemiş bu olayı. Oğlanın resmini göstermiş.
Kardeşinin bir anda yüzünün rengi değişmiş. Ne oldu demiş kız tanıyormusun.
O da evet bizim apartmanda oturan bi kızın eşi bu demiş.
Üstelik 6 aylık hamile tüp bebek yapıyorlar. Çok da mutlular demiş.
Sürekli tatile giderlermiş. Buzdolabının üzerinde mutluluk resimleri varmış.
Neyse bu şerefsiz başta inkar etmiş. sonra onu sevmiyorum ayrılacam ailemin baskısıyla evlendik demiş.
Neyse bizim kız kendini bu şerefsizden zor kurtardı. Telefon numarasını değiştirerek. Çünkü sürekli arayıp ağlıyormuş.
Ve aldığımız son haber de birkaç sene önce 3 üncü çocuklarını yapmışlar.
UNUTURSUN güzelim. Hayat neleri unutturmuyor ki.
Önemli olan bu dönemleri atlatmak.
Çok geçmiş olsun...

Avukatımla konuştum. Eğer dava açarsam 50 milyar tazminat, meslekten men, uyarı ya da kısa/uzun süreli uzaklaştırma, en az 7 yıl hapis dedi. Ama hiç halim kalmadı uğraşmaya, zaten bir haftada çok yıprandım. En iyisi dediğiniz gibi kendi başıma mücadele etmek, gömmeye çalışmak kızlar...

Sanırım bu durumda söyliyecek tek cümlem şu; Başına bir bela gelmeden kurtulmana sevindim arkadaşım.. :29:

Avukatımla konuştum. Eğer dava açarsam 50 milyar tazminat, meslekten men, uyarı ya da kısa/uzun süreli uzaklaştırma, en az 7 yıl hapis dedi. Ama hiç halim kalmadı uğraşmaya, zaten bir haftada çok yıprandım. En iyisi dediğiniz gibi kendi başıma mücadele etmek, gömmeye çalışmak kızlar...

Eğer gerçekten uğraşmak istemiyorsan ve seni hala rahatsız ediyorsa bunları ona söyle canım. çekeceği sıkıntıları öğrenirse tırsar. Tüm mesajlarını maillerini vs. saklıyorum de. Bir daha beni rahatsız edersen mahkemede görüşürüz de canım.
Bak bi daha arıyo mu ş..
Adam olsa.. neyse!!

Hanımlar şunları yazarken bile ağlıyorum, ellerim titriyor şimdi ne yapacağım ben diye :43: Hiç başıma gelmez sanmıştım, kandırılmam sanmıştım :43: Lütfen dalga geçmeden yorum yapın :43:

Baştan alayım sevgilimle ilk tanıştığımızda bana yaşını 30 diye geçiştiriyordu. Ben de gerçekten tam 30 zannetmiştim. Sonra esas yaşın 35 olduğu ortaya çıktı. Belki yuvarlayıp söylemiştir dedim. Yine tamam dedim 15 yaş sınır olsun. Ne kaybedebilirim?

Ama içime bir kurt düştü. Huzursuz oldum. Acaba bu da yalan olabilir mi diye? Hep nüfus cüzdanını görmek istedim. Israr ettim. O da tamam dedi. Baktım iş gecikiyor tc kimlik no.sunu buldum tayin listelerinden, ad-soyad da biliyorum ya tc kimlik no sorguladım bana söylediği doğum tarihi yılıyla. Ve sonuç = Böyle bir kişi yok! Sonra giderek aşağı çektim doğum tarihini ve tam 6 yıl aşağısında adı-soyadı, kimliği çıktı.

Hiç mi ortaya çıkmayacağını düşünüyordu acaba? Amacı neydi?

Yani benden 21 yaş büyük! Yalan söylediğine mi üzüleyim yoksa imkansızlığına mı? Belki neden imkansız diyeceksiniz, sevenin gözü yaşı görmez. Ama ben onunla 2-3 yıllık bir ilişkiyi değil bir ömrü düşünmüş, hayal etmiştim... Hayal benim neyime tabi... :43:

Aradım ve sordum "Ne demek bu?" diye. Ama o kadar farklı tepkiler verdi ki hangi biri doğru bilemedim.

Önce kızdı, bağırdı, çağırdı. Sonra "Sakin olur musun?" dedim. Bu sefer "Neden kötü bir amaç arıyorsun belki kaybetmemek, etkilememek için yaptı demiyorsun direkt yargısız infaz yapıyorsun? Anlamıyorum kadınları, durup durup bir şeyler çıkartıyorsunuz ve çekip gidiyorsunuz." dedi. Ve sonra da bana nüfus cüzdanını göstereceğini söyledi bugün. Bir yandan kendimi avutmaya çalışıyorum, umutlanıyorum nüfus cüzdanını neden göstermeyi teklif etsin eğer böyle bir yalan varsa? Sistemde bir yanlışlık olabilir mi kızlar? Böyle bir şey yaşayan var mı sistemle ilgili?

Üzerine ne hayaller kurdum ben o adamın! Ne kadar güvendim, inandım. Canım dedim, canımın içi dedim! Bana böyle bir şeyde yalan söylemiş olduğunu düşünmek bile zehir gibi acıtıyor canımı, içim parçalanıyor...

Saatler kaldı gerçekleri öğrenmeme ama sabredemiyorum ve içim parçalanıyor. İnternettekine mi yoksa elindeki cüzdana mı inanmalıyım? Eğer haksızsam nasıl davranmalı haklıysam nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum... Bir fikir verin, yol gösterin...

Editleyip gelişmelerden haberdar ederim kızlar... Umarım bir yanlışlıktır...

Yoksa ben bir daha nasıl severim, güvenirim? :43:

EDIT1: Kızlar hepinizin yorumlarını okudum, tek tek cevap vermeye mecalim yok...

Akılla mantıkla olmuyormuş demek ki...

Nuh diyor peygamber demiyor. Hiçbir şey yokmuş gibi hazırlanmış beni bekliyordu, anlamıyorum, ben bu kadar büyüttüğünü anlamamıştım bunu dedi.

Ama ortada hala nüfus cüzdanı yok.

Hangi birine inanayım bilmiyorum ki... Ölü kardeşimin nüfusu üstüme kaldı köydeyken dedi Sonra hadi evet yaşlıyım terk et beni dedi.

Sonra kızdım buraya oynamaya gelmedim dedim.

Haftaya karşılıklı oturup konuşacakmışız ciddi ciddi. Neden haftaya bilmiyorum ama güvenim paramparça. Yerle bir.

Annenle konuştur beni, nüfus cüzdanını da getir ispatla yaşını da bekar olduğunu da dedim. En azından yaşını başını almış bir kadın genç bir kıza kıymaz diyerekten. O da olur dedi.

Sonra o da ağladı, ben hala ağlıyorum...

Boşa koysam dolmuyor doluya koysam almıyor...

Ya kızlar bir de şimdi de kendimi bir yerlerden atarım diyor, vebali üstüme kalsın istemiyorum, çok korkuyorum, vicdan azabı çekmek istemiyorum :18:

EDIT2: Adam evli çıktı hanımlar... Ondan çok vicdan azabı çekiyorum şu an. Evli bir adamı öptüm, sarıldım, aşkım dedim. Kendimi suçluyorum. Nasıl atlatılır bu? Nasıl yenilir? Ben çok mu mide bulandırıcı, kötü biriyim? Yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum...

allah onun belasını versin.
bi sonrakinde paranoyak olcaksın başka bişi yok suçlu felan değilsin tek suçun saf olmak
böyle şeyleri okuyunca korkuyorum hayattan:(

Canim konunu yeni okuyorum allah cezasini versin o adamin sen hic uzulme senin bi sucun yok nasil insanlar ya bunlar pislik adam madem karin var baskasindan sanane hemde gencecik kizdan ayyyyy cikkk sinirlendimmmm:@umarim iyisin dir canim ... Sana yardim eden arkadastan da allah razi olsunn kimse yapmak istemezdi bunu ..pislik adam sevmiyorum dedigi kadinla hala evli onun cocuguda vardir kesin

Senin ne sucun günahin var be güzelim hic kendini üzme birak allahindan bulsun. Böyle erkekler yokmu deli oluyorum. O yasa gelip gencecik bi kizin duygularini oynamak ne kadar adi bir davranistir. Hic mi bu insanlarin yalan söylerken vicdani sizlamiyor anlamiyorum.

Bu arada ben KK bayanlarina bayiliyorum ya süpersiniz :16: Bu adam iflah olmaz zaten artik bukadar kadin sitem ettikten sonra. Forum kurallari olmasa düsünemiyorum :9:

Canim konunu yeni okuyorum allah cezasini versin o adamin sen hic uzulme senin bi sucun yok nasil insanlar ya bunlar pislik adam madem karin var baskasindan sanane hemde gencecik kizdan ayyyyy cikkk sinirlendimmmm:@umarim iyisin dir canim ... Sana yardim eden arkadastan da allah razi olsunn kimse yapmak istemezdi bunu ..pislik adam sevmiyorum dedigi kadinla hala evli onun cocuguda vardir kesin

Bilmiyorum artık var mı yok mu. İyi sayılırım, en azından kurtuldum böyle bir insandan diyorum. Tabi şak diye kesip atamıyor insan olayları içinden. Bence de kontesten Allah razı olsun, nasıl bir insanın elinden çekip aldılar beni :)

Senin ne sucun günahin var be güzelim hic kendini üzme birak allahindan bulsun. Böyle erkekler yokmu deli oluyorum. O yasa gelip gencecik bi kizin duygularini oynamak ne kadar adi bir davranistir. Hic mi bu insanlarin yalan söylerken vicdani sizlamiyor anlamiyorum.

Bu arada ben KK bayanlarina bayiliyorum ya süpersiniz :16: Bu adam iflah olmaz zaten artik bukadar kadin sitem ettikten sonra. Forum kurallari olmasa düsünemiyorum :9:

Sağol canım desteğin için :) Forum kuralları olsa ne yazar, hepimiz içimizden gerekenleri söyledik bence bu kadarı yetmiştir ona, çarpılmıştır belki de :9:

Bilmiyorum artık var mı yok mu. İyi sayılırım, en azından kurtuldum böyle bir insandan diyorum. Tabi şak diye kesip atamıyor insan olayları içinden. Bence de kontesten Allah razı olsun, nasıl bir insanın elinden çekip aldılar beni :)

Sağol canım desteğin için :) Forum kuralları olsa ne yazar, hepimiz içimizden gerekenleri söyledik bence bu kadarı yetmiştir ona, çarpılmıştır belki de :9:

Beter olsun :9:

Back