canım aynı oyuna gelmişiz ben üniversitedeyken sınıfta şahsın biri bana asılmaya başladı dedim sen bana xxxl gelirsin yok ben 27 yaşındayım dedi ben inanmadım dedim nüfus cüzdanını göster tamam dedi her defasında göstermedi neyse sonra içime kurt düştü dedim bu kesin evli ki göstermiyor kişinin yaşı ne olursa olsun çekinmez gösterir
neyse ben bunun tc kimlik nosunu öğredim sınıf arkadaşım nasıl yaptıysa aldı verdi sağolsun nüfs müdürlüğüne gittim kendisi gelemedi bir iş için nüfus bilgilerine ihtiyaç var dedim aldım
ne görsem beğenirsin yaş 35 evli 4 yaşında da oğlu var bu tipler bellidir canım yarın birgün bir kadınla bile çıkagelir anam diye yutturur ohooo neler var neler sonra çıkar ben boşanacağım annem zorla aldı anlaşamıyoruz ayrı yatıyorum bugün anasına gönderdim işte şöyle böyle çünkü ben bunların hepsini işttim o kadar yapışık birşeydi ki anlatamam hergün yolumu keser atar tutardı bir dinle yoksa rezillik çıkartırım msjlar atardı iğrenç mahluk sinirimden ağlardım yok kendimi asacam yok köprüden atarım keşke atsanda kurtulsam derdim
seni annemler isteyecek derdi ya utanmadan evli barklı birde beni isteyemeye gelecek
en son gittim babasına söyledim evinin telini buldum eşine herşeyi anlattım annem dükkanlarına gitti ağzına geleni saydı birde polise şikayet ettim polis evinden alınca durdu artık sonra eşimle nişanlandım eşimde polis onunla boy gösterince durdu artık şimdi kimbilir hangi kızı kandırmaya çalışıyordur adi yaratık
bu tiplerin yüzüne tükürsen çok şükür derler bu tiplerin tek derdi yanımda genç bir kız olsun hava atayım tadına bakayım pislik bunlar canım
ben olsam şu dk hemen bırakırım kesinlikle görüşmem dediklerim çıkacak
saklayacak birşeyi olmayan adam eğer adamsa nüfus cüzdanında önüne koyar bir hafta müsade istemez sen dedikten dk sonra karşına dikilir
çok oyun var bu adamda çok başın ağrır söyleyim sana