• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Canım 1 hafta sonra buluşucaksınız ya o zaman bişi yaparmı ki diyorum.
Çoluk çocuk kesin vardır bu yaşa kadar evlenmiştir heralde.
Boşanmak üzereyiz demese bile 'eşimi sevmiyorum, şöle kötü böle kötü' diye sayıklar sana.
Sen bunu hak edicek hiç bişey yapmadın insanlar kötü sadece..
Dua et erken öğrendin yalanlarını.

Olursa böyle bir şey, kalabalık bir yerde olacağız bu sefer zaten... Sadece yaş olmasını temenni ediyorum, en azından saygımı kaybetmek istemiyorum... Bu yaşananlara öyle entrikalar bulaşmadı, sadece kaybetmemek içindi demek istiyorum... :50:

canım aynı oyuna gelmişiz ben üniversitedeyken sınıfta şahsın biri bana asılmaya başladı dedim sen bana xxxl gelirsin yok ben 27 yaşındayım dedi ben inanmadım dedim nüfus cüzdanını göster tamam dedi her defasında göstermedi neyse sonra içime kurt düştü dedim bu kesin evli ki göstermiyor kişinin yaşı ne olursa olsun çekinmez gösterir
neyse ben bunun tc kimlik nosunu öğredim sınıf arkadaşım nasıl yaptıysa aldı verdi sağolsun nüfs müdürlüğüne gittim kendisi gelemedi bir iş için nüfus bilgilerine ihtiyaç var dedim aldım
ne görsem beğenirsin yaş 35 evli 4 yaşında da oğlu var bu tipler bellidir canım yarın birgün bir kadınla bile çıkagelir anam diye yutturur ohooo neler var neler sonra çıkar ben boşanacağım annem zorla aldı anlaşamıyoruz ayrı yatıyorum bugün anasına gönderdim işte şöyle böyle çünkü ben bunların hepsini işttim o kadar yapışık birşeydi ki anlatamam hergün yolumu keser atar tutardı bir dinle yoksa rezillik çıkartırım msjlar atardı iğrenç mahluk sinirimden ağlardım yok kendimi asacam yok köprüden atarım keşke atsanda kurtulsam derdim:41: seni annemler isteyecek derdi ya utanmadan evli barklı birde beni isteyemeye gelecek:30: en son gittim babasına söyledim evinin telini buldum eşine herşeyi anlattım annem dükkanlarına gitti ağzına geleni saydı birde polise şikayet ettim polis evinden alınca durdu artık sonra eşimle nişanlandım eşimde polis onunla boy gösterince durdu artık şimdi kimbilir hangi kızı kandırmaya çalışıyordur adi yaratık
bu tiplerin yüzüne tükürsen çok şükür derler bu tiplerin tek derdi yanımda genç bir kız olsun hava atayım tadına bakayım pislik bunlar canım
ben olsam şu dk hemen bırakırım kesinlikle görüşmem dediklerim çıkacak :45:
saklayacak birşeyi olmayan adam eğer adamsa nüfus cüzdanında önüne koyar bir hafta müsade istemez sen dedikten dk sonra karşına dikilir
çok oyun var bu adamda çok başın ağrır söyleyim sana :40::20:

Yaşını ve en önemlisi kimliği saklamasının nedenleri var gibi pek de masum gelmedi bana da karşınızdaki ya evli ya da boşanmış ya da pis işlere bulaşmış geçmişi çok da temiz olmayan biri. Ayrıca bunların hiçbiri bile olmasa 20 yaşında gencecik kızsın neredeyse baban yaşında adamla ne paylaşabilirsin ki?

umarım herkesin söylediğine dikkat ediyorsundur hiç kimse sana onunla olmanı önermiyor bilyorsun ama sen ısrarla birşeylerin peşindesin o gerçekleri
öğrendiğinde evlimi değilmi gerçek yaşı vs . senin için bitermi yoksa devam mı eder bunları devam edebilmek içinmi öğrenmek istiyorsun yoksa bitirebilmek içinmi
ikincisi sen artık onun gerçek yaşını öğrendin ve bunu onun yüzene söylemene rağmen neden hala 1 hafta erteliyor acaba zaten öğrenmişsin beş dakikalığına çıkarıp karşına koyması bu kadar mı zor yoksa kimliği tatile çıktıda tatildemi dönmesini bekliyor anlam veremiyor birde ölmüş kardeşinin nufusu üstüne kalmış bu ne anlama geliyorki bununn açıklaması bumu sakın bunun tam tersi olmasın ondan küçük ise bu kardeş onun bilgileri ile karşına çıkmasın sonra birde yok atarım keserim bunlar ne tehdit vari konuşmalar sakın ayrılmayı düşünürsen bunlara kulak asma böyle bir insanın asla vebalini almazsın seni böyle bir veballe yaşatmayada hakkı yok benim sana önerim ayrılamıyorsan da ara ver bir süre baktın unutmuyorsun çok ağır geliyor devam edersin herşeyi ile kabul edip bu arada annen baban bu durumu biliyormu yoksa bunu sadece bizimlemi paylaşıyorsun

41 yaşında, yaşının olgunluğuna sahip normal bir erkek, yaşı konusunda yalan söylemek gibi çocukça bir hareket yapmaz. Hayatındaki her şey düzgünse de aranızda sadece yaş farkı var ise bunu çözmek için yalan söyleme yolunu seçmez. O yüzden saf olma, mutlaka ama mutlaka bu adamın senin öğrenmeni istemediği bir şey var. Ve bu şey öyle bir şey ki herhangi bir kadınla birlikte olmasına engel olacak bir şey; çünkü yaşıyla ilgili yalanı sadece sana değil, başkalarına da söylemiş senden önce. Muhtemelen kısmeti kapanmasın diye saklamış o zaman ne ise sırrı, şimdi de sen onu terketme diye saklıyor. :ssz:

en çok şunu merak ediyorum 1 hafta sonra ne ile gelecek karşına?

dün sorduğunda evet yaşım büyük yazılmış nüfusa diyebilirdi demedi..bugün düşündü ve bunu buldu..

şimdi önünde koskoca 1 hafta var..

bakalım daha ne hikayeler uyduracak..neler yazacak ve oynayacak..

dürüst olan adam al kimliğim bu,yaşım da bu derdi..yok ağlarım,yok intihar ederim ayaklarına yatmazdı!

Karşımdaki insanı tanıyamıyorum. Kapıdan girmeden önce pencereyi aç dedim. Açık zaten dedi. Kapı açık kalacak burda konuşucaz dedim. Şok oldu zaten. Ben anlamamıştım bunu böyle büyüttüğünü telefonda dedi. Nasıl anlamamıştın, daha ne kadar açık olayım diye bir girdim zaten sonrası koptu gitti canım :50:

Tekrar güvenmem çok zor...

Son düzenleme:
Gitsin atsın kendini bir yerlerden (amiyane olacak ama yiyorsa!).
Geçiniz bunları...
Daha bilmediğin çok şey var bu adamla ilgili..O nüfus cüzdanı ondan gelmiyor canım...

Kaç kurtul..Cidden kaç kurtul yahu...
Vicdanına oynamasına izin verme..

Benim okul ve stajım, onun da işi var. Farklı şehirlerde olduğumuz için :5:

Kuzu kuzu değil tabii ki canım. Ayrıca inanmadım, inanamıyorum ama ne yapacak bilmiyorum. Keşke kestirip atmak kolay olsa :5: En zor zamanlarımda yanımdaydı ne bileyim :5: Gerçi şu anda da çok zora soktu beni :5:
bu kadar saf olursan daha basina cok sey gelir :47::47::47::47:

Olursa böyle bir şey, kalabalık bir yerde olacağız bu sefer zaten... Sadece yaş olmasını temenni ediyorum, en azından saygımı kaybetmek istemiyorum... Bu yaşananlara öyle entrikalar bulaşmadı, sadece kaybetmemek içindi demek istiyorum... :50:

Sana okadar kalabalik yerde bulus bari diye tavsiye ettik,
yine gidip bildiginimi okudun ?
Zaten hava kararmisti bide tenha yerdemi bulustun ?

Ya bana öyle geliyorki sen yine bu adama zaten inanacaksin,
biz burda bosuna konusuyoruz aslinda

canım aynı oyuna gelmişiz ben üniversitedeyken sınıfta şahsın biri bana asılmaya başladı dedim sen bana xxxl gelirsin yok ben 27 yaşındayım dedi ben inanmadım dedim nüfus cüzdanını göster tamam dedi her defasında göstermedi neyse sonra içime kurt düştü dedim bu kesin evli ki göstermiyor kişinin yaşı ne olursa olsun çekinmez gösterir
neyse ben bunun tc kimlik nosunu öğredim sınıf arkadaşım nasıl yaptıysa aldı verdi sağolsun nüfs müdürlüğüne gittim kendisi gelemedi bir iş için nüfus bilgilerine ihtiyaç var dedim aldım
ne görsem beğenirsin yaş 35 evli 4 yaşında da oğlu var bu tipler bellidir canım yarın birgün bir kadınla bile çıkagelir anam diye yutturur ohooo neler var neler sonra çıkar ben boşanacağım annem zorla aldı anlaşamıyoruz ayrı yatıyorum bugün anasına gönderdim işte şöyle böyle çünkü ben bunların hepsini işttim o kadar yapışık birşeydi ki anlatamam hergün yolumu keser atar tutardı bir dinle yoksa rezillik çıkartırım msjlar atardı iğrenç mahluk sinirimden ağlardım yok kendimi asacam yok köprüden atarım keşke atsanda kurtulsam derdim:41: seni annemler isteyecek derdi ya utanmadan evli barklı birde beni isteyemeye gelecek:30: en son gittim babasına söyledim evinin telini buldum eşine herşeyi anlattım annem dükkanlarına gitti ağzına geleni saydı birde polise şikayet ettim polis evinden alınca durdu artık sonra eşimle nişanlandım eşimde polis onunla boy gösterince durdu artık şimdi kimbilir hangi kızı kandırmaya çalışıyordur adi yaratık
bu tiplerin yüzüne tükürsen çok şükür derler bu tiplerin tek derdi yanımda genç bir kız olsun hava atayım tadına bakayım pislik bunlar canım
ben olsam şu dk hemen bırakırım kesinlikle görüşmem dediklerim çıkacak :45:
saklayacak birşeyi olmayan adam eğer adamsa nüfus cüzdanında önüne koyar bir hafta müsade istemez sen dedikten dk sonra karşına dikilir
çok oyun var bu adamda çok başın ağrır söyleyim sana :40::20:

Siz yine aşık değilmişsiniz ona ama ucuz kurtulmuşsunuz. Beni anlayabiliyorsunuz yani :5: Başım 2 günde çok ağrıdı zaten ben bunu kaldıramıyorum :5:

Karşımdaki insanı tanıyamıyorum. Kapıdan girmeden önce pencereyi aç dedim. Açık zaten dedi. Kapı açık kalacak burda konuşucaz dedim. Şok oldu zaten. Ben anlamamıştım bunu böyle büyüttüğünü telefonda dedi. Nasıl anlamamıştın, daha ne kadar açık olayım diye bir girdim zaten sonrası koptu gitti canım :50:

Tekrar güvenmem çok zor...

Bak sana kesin çözüm : 1. TC Kimlik Numarasını bir kağıda yazıyorsun. 2. Nüfus müdürlüğüne gidiyorsun. 3. Bayan bir memur buluyorsun. 4. Bu adam beni istemeye geldi, babam süre istedi, ama bu sırada bana bir kadından telefon geldi ben bu adamın karısıyım diye, adam inkar ediyor. Allah rızası için bana bu adam evli mi söyler misiniz diye konuşuyorsun. 5. Sonucu öğrenip sonra kararını veriyorsun.

Sana okadar kalabalik yerde bulus bari diye tavsiye ettik,
yine gidip bildiginimi okudun ?
Zaten hava kararmisti bide tenha yerdemi bulustun ?

Ya bana öyle geliyorki sen yine bu adama zaten inanacaksin,
biz burda bosuna konusuyoruz aslinda

Malesef bana da öyle geliyor,
adam o 1 haftada Lyudkanın zaaflarının ne oldugu düşünüp ona göre hareket edecek...
O da inanacak :(

Canım hatırladın mı benı cok uzuldum dıyeyem yalanlardan once yas cok buyuk sorun benım basımda aynı durum

kızlar esım benden 15 yas buyuk goren kızın mı dıye soruyo benım ıcın ve ınanılmaz buyuk bır sorun bu yas konusu komplekse gırıyo ve gırdıkce bana sarıyo malesef 4.5 aylık bır bebegım var ve kımsem yok bunların ustune ısımde yok bu yuzden tutunmaya calısıyorum ama sımdı verdım bavulunu elıne yolladım annesıne :47:

20 ya$inda evlenmi$ olsaydi kizi ya$indasin
bu ya$a kadar evlenmemi$ olmasi imkansiza yakin ,senle ya$it yada kuçuk mutlaka çocugu vardir
haftaya goru$meye gitme bence
ne derse desin guvenin geri gelmeycegine gore zaman kaybindan ba$ka bi i$e yaramaz bu adam
bi$eycik olmaz ona, pis zampara

umarım herkesin söylediğine dikkat ediyorsundur hiç kimse sana onunla olmanı önermiyor bilyorsun ama sen ısrarla birşeylerin peşindesin o gerçekleri
öğrendiğinde evlimi değilmi gerçek yaşı vs . senin için bitermi yoksa devam mı eder bunları devam edebilmek içinmi öğrenmek istiyorsun yoksa bitirebilmek içinmi
ikincisi sen artık onun gerçek yaşını öğrendin ve bunu onun yüzene söylemene rağmen neden hala 1 hafta erteliyor acaba zaten öğrenmişsin beş dakikalığına çıkarıp karşına koyması bu kadar mı zor yoksa kimliği tatile çıktıda tatildemi dönmesini bekliyor anlam veremiyor birde ölmüş kardeşinin nufusu üstüne kalmış bu ne anlama geliyorki bununn açıklaması bumu sakın bunun tam tersi olmasın ondan küçük ise bu kardeş onun bilgileri ile karşına çıkmasın sonra birde yok atarım keserim bunlar ne tehdit vari konuşmalar sakın ayrılmayı düşünürsen bunlara kulak asma böyle bir insanın asla vebalini almazsın seni böyle bir veballe yaşatmayada hakkı yok benim sana önerim ayrılamıyorsan da ara ver bir süre baktın unutmuyorsun çok ağır geliyor devam edersin herşeyi ile kabul edip bu arada annen baban bu durumu biliyormu yoksa bunu sadece bizimlemi paylaşıyorsun

Annem biliyor, zor tutuyorum evde. Gidip bir şeyler yapacak yoksa. Babam öğrense kesin bir şeyler yapar zaten söyleyemiyoruz. Bir de sinirli bir adam zaten babam. Öğrenmek istiyorum çünkü ne yaşadığımı bilmek istiyorum. Aa evet bu yüzden yalan söyledi kaybetmemek için ya da aldatıldım pis herif diyebilmek istiyorum. Ara vermek istesem bile ona ara veriyoruz diyemem ama değil mi? Ara veriyoruz dersem nasılsa geri dönecek diye düşünür. En iyisi bitsin demek. Ne yapacağını görmek.

20 yaşındaymışsın.
Hayata dair hiçbir tecrüben yok..
Ya da az diyelim..

Adam 40 yaşındaysa bir kere 40 yaşında bir adamla birlikte olman yanlış..nerdeyse baban yaşında..

Ayrıca bu kadar olaya rağmen nüfus cüzdanını hala göstermek için zaman istemesi evli olduğu kuşkularımı daha da arttırdı..Belki de ismi soyismi falan da feyktir..

Uyanık ol bacım..

Etraf bu şekilde kızları oyalayan adamlarla dolu..Kes ilişkini o adamla.

Bu adamla ne şekilde tanıştın netten falan mı? netten daha çok oluyor bu şekilde yaşını ismini evlilik durumunu saklayanlar da ondan sordum.

Back