Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Lyudka.. Bundan sonrası daha net olucak senin için herşey.. Doğruları biliyorsun en azından..
Ama benim anlamadığım bu adam başka bir çevre edinmiş ve o çevreye bekar olduğunu mu söylemiş acaba? Arkadaşlarında bekar zannedip seni tanıştırmış ya..
Ya... bişiy demek de istemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem. Ama insanlar bazen öyle davranıyor ki. Arkadaşı farkındadır belki gerçeklerin ama adam yalvarmıştır bir yolunu bulmuştur.
Arkadaşlara da mı güvenmeyelim bilmiyorum... Ama şunu söyleyeyim, en yakın arkadaşı tarafından başı yakılan 1, arkadaş çevresi tarafından başı yakılan 2-3 kişi tanıyorum.
Lyudka, sizi tanıştıranlarla konuşmayı düşünüyor musun?
(sana da böyle sorgu sual şimdi ne kadar yersiz oluyor di mi canım...)
Yersiz olmuyor, merak ediyorsunuz haklı olarak, herkesin yorumunu okuyorum ama kafam öyle allak bullak oldu ki ne yapacağımı, nereye gideceğimi bilmiyorum, tek tek de cevap veremedim özür dilerim.
Ya... bişiy demek de istemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem. Ama insanlar bazen öyle davranıyor ki. Arkadaşı farkındadır belki gerçeklerin ama adam yalvarmıştır bir yolunu bulmuştur.
Arkadaşlara da mı güvenmeyelim bilmiyorum... Ama şunu söyleyeyim, en yakın arkadaşı tarafından başı yakılan 1, arkadaş çevresi tarafından başı yakılan 2-3 kişi tanıyorum.
Lyudka, sizi tanıştıranlarla konuşmayı düşünüyor musun?
(sana da böyle sorgu sual şimdi ne kadar yersiz oluyor di mi canım...)
bende onu merak ettim..
Valla hiç kimseyle konuşmayı düşünmüyorum. Olmadı, ayrıldık diyeceğim. Ama kızlar aklıma gelip duruyor acaba hukuki bir süreç başlatsam mı? Çünkü elimde onu mahvedebilecek kozlar var. Bir yandan da uğraşmak, adımı böyle şeylere karıştırmak istemiyorum. Çok kararsız kaldım...
maddı manevı hazır mısın uğrasmaya arkadasım ugrasıyor 15 bin harcadı avukata ona buna mahkeme uzuyor da uzuyor.sen bılırsın canım.en kısa zamanda atlatmanı dılerım...Valla hiç kimseyle konuşmayı düşünmüyorum. Olmadı, ayrıldık diyeceğim. Ama kızlar aklıma gelip duruyor acaba hukuki bir süreç başlatsam mı? Çünkü elimde onu mahvedebilecek kozlar var. Bir yandan da uğraşmak, adımı böyle şeylere karıştırmak istemiyorum. Çok kararsız kaldım...
Canım, adam evli miymiş?
Kontes, nasıl buldun kız ? Şok geçirdim burda valla. Eğer ileride böyle bir şüphem olursa seni bulcam