• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

bu arada kaza yaptığından emin misn? bence bu da yalan:)

gerçi bu saatten sonrra kaza yapıp yapmaması seni ilgilendirmemesi lazım değil mi???:51:

Geçmiş olsun Lyudka.. Bundan sonrası daha net olucak senin için herşey.. Doğruları biliyorsun en azından..
Ama benim anlamadığım bu adam başka bir çevre edinmiş ve o çevreye bekar olduğunu mu söylemiş acaba? Arkadaşlarında bekar zannedip seni tanıştırmış ya..

Ya... bişiy demek de istemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem. Ama insanlar bazen öyle davranıyor ki. Arkadaşı farkındadır belki gerçeklerin ama adam yalvarmıştır bir yolunu bulmuştur.
Arkadaşlara da mı güvenmeyelim bilmiyorum... Ama şunu söyleyeyim, en yakın arkadaşı tarafından başı yakılan 1, arkadaş çevresi tarafından başı yakılan 2-3 kişi tanıyorum.
Lyudka, sizi tanıştıranlarla konuşmayı düşünüyor musun?
(sana da böyle sorgu sual şimdi ne kadar yersiz oluyor di mi canım...)

Son düzenleme:
Ya... bişiy demek de istemiyorum. Kimsenin günahını almak istemem. Ama insanlar bazen öyle davranıyor ki. Arkadaşı farkındadır belki gerçeklerin ama adam yalvarmıştır bir yolunu bulmuştur.
Arkadaşlara da mı güvenmeyelim bilmiyorum... Ama şunu söyleyeyim, en yakın arkadaşı tarafından başı yakılan 1, arkadaş çevresi tarafından başı yakılan 2-3 kişi tanıyorum.

Yersiz olmuyor, merak ediyorsunuz haklı olarak, herkesin yorumunu okuyorum ama kafam öyle allak bullak oldu ki ne yapacağımı, nereye gideceğimi bilmiyorum, tek tek de cevap veremedim özür dilerim.

Yersiz olmuyor, merak ediyorsunuz haklı olarak, herkesin yorumunu okuyorum ama kafam öyle allak bullak oldu ki ne yapacağımı, nereye gideceğimi bilmiyorum, tek tek de cevap veremedim özür dilerim.

Ya sen iyi ol da, cevap verme boşver. Şimdi kafa dinleme zamanın. Sonra düşünürsün gerisini ki düşüncek fazla şey de yok. Kurtuldun. Tekrar geçmiş olsun canım.

bende onu merak ettim..

bende onu merak ettim..

Valla hiç kimseyle konuşmayı düşünmüyorum. Olmadı, ayrıldık diyeceğim. Ama kızlar aklıma gelip duruyor acaba hukuki bir süreç başlatsam mı? Çünkü elimde onu mahvedebilecek kozlar var. Bir yandan da uğraşmak, adımı böyle şeylere karıştırmak istemiyorum. Çok kararsız kaldım...

Uğraşma derim bu pislikle !

Değmez..Bırak defolsun gitsin hayatından..Karısına acıdım..

Mahkemeye verdiğin vakit birde bu adamın özel hayatına ben resmen tecavüz ettim bacı :))) İşin ucu bana da dokunabilir.

Tutup ben de benim bilgilerime benden izinsiz ulaşan kontes'i mahkemeye veriyorum derse tam makara olur olay..

Üzülme sakın dik dur..

Valla hiç kimseyle konuşmayı düşünmüyorum. Olmadı, ayrıldık diyeceğim. Ama kızlar aklıma gelip duruyor acaba hukuki bir süreç başlatsam mı? Çünkü elimde onu mahvedebilecek kozlar var. Bir yandan da uğraşmak, adımı böyle şeylere karıştırmak istemiyorum. Çok kararsız kaldım...

sen bilirsin canım tabi ama ben tanıştıranlara söylemeni daha doğru buluyorum.. belki onlarda kandırıldı?? demekki böyle işlere karışmamalıymışız demeleri gerekir.. ya başkasının hayatını mahvederse bu adam aynı şekilde?

maddı manevı hazır mısın uğrasmaya arkadasım ugrasıyor 15 bin harcadı avukata ona buna mahkeme uzuyor da uzuyor.sen bılırsın canım.en kısa zamanda atlatmanı dılerım...

Sevgili Lyudka,
Son yazılanları şimdi okudum. Görüyorum ki maalesef başından beri burada neler konuşuluyorsa doğru çıkmış. Gönül isterdi ki bütün insanlar dürüst olsunlar da biz de böyle komplo teorileri kurarak, arkadan araştırmalar yaparak öğrenmeyelim doğruları. Ama artık bundan sonra sana düşen tek şey, o adamı hayatından tamamen çıkarmak. Buna, ona duyduğun öfke bile dahil. Onu öyle bir silmelisin ki hayatından, senin için sokaktan geçen herhangi bir insandan hiçbir farkı olmamalı, tamamen nötr olmalısın.

Hukukî işlem başlatmaya kalkarsan, hem sana yardımcı olan PrezentabLkonteS arkadaşın başını yakarsın (zira o sana yardımcı olarak yasal olmayan bir iş yapmış), hem de böyle bir işin içinde yer aldığın için kendini de zor duruma düşürürsün. Evet belki maddi-manevi tazminat alırsın sonunda ama, istiyor musun bu adamın tek kuruşunu? Bunları iyi düşün. Bu adam karısını da çeşitli yollarla kandırıp seni suçlu gösterebilir. Boşver.

Sünger çek, hayatına devam et... :ssz:

bence hiç muhattab olma hemen telini engelle facein falan varsa sil gerçi evli faceine eklememiştir seni .neyse ne işte bütün bağlarını kopar .öç alıcam karısına söyleyecem olayına sakın sakın girme sen kötü olursun .bu o adamın kırdığı ilk ceviz değildir heralde .neyse dediğim gibi sakın sakın birdaha konuşma izini kaybettir .sen bunu nerde tanımıştın ayrıca nasıl kandırmış seni yaa pes diyorum ben bu adama .benim arkadaşımın başınada gelmişti aynısı ama adam gerçek ismini vermemişti buna .bizde bir şekilde faceine ulaştık bi baktık karısı çocukları var adamın tabi biz şok geçirmiştik .oda senin gibi kendini kötü hissetmişti .ama suçun yok bilemezdin iyiki açığa çıktı bak boş yere daha fazla zamanını kaybetmedin farklı sonuçlarıda olabilirdi .bidahakine daha dikkatli olursun yaşına yakın birinle olmanı tavsiye ederim .

bu tür olaylara ya da insanlara çevremde rastlıyorum...
bir kız vardı bizim okuldan 20 yaşndaydı 32 yaşındaki adamla evlenmek zorunda kaldı. yapmayın Allah aşkına kendi çevrenzden yaşıtlarınızla arkadaşlık kurun. bu tür adamlar mide bulandırıcı.
tamam büyük olurda 5-6 yaş olur 10-15lere hiç gerek yok. bu devirden bahsediyorum tabiki. çünkü bu adamların zihniyeti hep bu ne yazıkki.

Son düzenleme:
Canım, adam evli miymiş?

Evet. Haklısınız kızlar uğraşmaya değmez. Hem kontes de zor durumda kalabilir. Karısını aramaktan da vazgeçtim çünkü belli olmaz belki o da umursamıyordur, biliyordur kocasının halt(lar) yediğini. Kimbilir ne amaçları vardı üstümde, aklım almıyor, çok korkunç. Yaşıtım kızlara ders olsun, umarım okurlar bu konuyu :50:

Son düzenleme:
pislik bi adamın daha gerçek yüzü ortaya çıktı,nereye kadar saklayacaktı acaba
geçmiş olsun canım
boşver giden 4 ayı yıllarını alabilirdi bu insan
uğraşmaya değmez inan o ettiğini bulur er yada geç...kendini sakın kötü hissetme senin ne suçun var,bu rezillikte günahta ona ait..
yazık karısı da ayakta uyumuş keske onun da haberi olabilseydi
Allahım böyle şerefsizlerden koru bizi

Canım bein son gelişmeleri şimdi okudum
Tek söyleyeceğim gerçekten çok iyi olmuş bittiği
Sen hiç kimsenin gazına gelip de yok intikam alcam yok ders vericem diye bir çabaya girme
Bırak büyüklük sende kalsın sessizce çek git..
Her acı tecrübenden bir ders çıkarman gerektiğini öğrendin bu vesileyle
Bundan sonra adımlarını atarken insanlara güvenirken bir adım daha dikkatli ve temkinli olacaksın
Ve bu olayı da çabuk atlatıp üstesinden geleceğini düşünüyorum daha yaşın küçük bir de uzun sürmedi en azından
Düşünsene ilişkin ileleyip ciddiye bindiğinde sen ona daha da bağlandığında ortaya çıktığını adamın evli olduğunu?
Kesinlikle çok şanslı bir kızsın bence buna dua et
Son sözüm de şu : Bu devirde kimseye güvenmeyeceksin arkadaş:)

Kontes, nasıl buldun kız ? Şok geçirdim burda valla. Eğer ileride böyle bir şüphem olursa seni bulcam :1: :9:

Kontes, nasıl buldun kız ? Şok geçirdim burda valla. Eğer ileride böyle bir şüphem olursa seni bulcam :1: :9:

:))) valla canım zor olmadı tc'sini konu sahibesi bana verdiginde 3 dakikamı bile almadı...Daha sonra medeni durumu için biraz uğraştım sebebide sistemin yavaş olmasıydı :))

Üzüldüm mü evet sadece kızın içindeki temiz saf duyguları ihanete uğradığı için yoksa o şerefsizin ipliğini pazara çıkardığımdan değil..

Aklın yolu bir burada bir sürü bayan evlidir kesin dedi ve sonuç yanıltmadı.

Son düzenleme:
Kk kadınları diyorsa birşeyi, aslı esası vardır arkadaşlar. :nazar:

Bir sürü kişi aynı şeyi söyledi ve çıktı işte.

Yoksa niye saklasın ki kimliği, fotoğrafım çirkin diye saklayacak hali yoktu ya :ssz: Tabi ki bir halt yiyordu ondan saklıyordu ve çıktı ortaya foyası. :40:

Bundan sonrası için tek birşey yapabilirsin, o da ondan uzak durmaktır. artık muhatap olma, cevap falan yazma. Hakaret etmek için bile olsa cevap yazma. Yoksa karşılık verir, uzar gider. Onun isteği de bu işi uzatmak zaten.

Şimdi hattını değiştiriyorsun ilk adım olarak. :10:

Back