• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

evet sana gönderdigim o belgeyi sen de ona mail at canım...

Muhatap olma asla görüşme yüzyüze gelme ...

Bariz evli belgeler yalan söyleyemezya :)) Salak adam sistem hatası bile diyebilir o derece yüzsüz !

Gözümle gördüm hatta gördün..Lütfen dirayetli ol

Bence de muhatap olma ve güçlü ol. Kurtuldum, en başında gördüm gibisinden düşünüp şükret.
Bunların sonu gelmiyor maalesef, yaşayan çok kadın var. Sabır diliyorum.

Canim bak sen kücüksün, bizim tecrübelerimize kulak vermiyorsun ama bunu yapmani öneririm,
burda büyük büyük ablalarimiz var, biz variz yani hic dinlemiyorsunki, okadar söyledik sana,

simdi sana birsey daha söylicem,
sen bu belgeleri suratina carparken, ya yüz yüze yada mail olarak nasil yaparsin bilmiyorum,
ama adamin söyliyecegi ilk sey,

"seni kaybetmemek icin söylemedim, seviyorum seni,
karimla zaten ayri yasiyoruz bosanmak üzereyiz, davamiz sürüyor,
yada ayni evde yasiyoruz ama beraber yatmiyoruz, aramiz bozuk, bosancaz"

laflari olcak..
bunlara sakin inanma..

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne boşanma süresi bilmem nesi ya. Böyle bir şeyi asla kabul edemem. Ben gencecik bir insanım. 4 ayım çalındı hatta 10 ayım çalındı burada! İsterse boşansın, ölsün, bitsin ben bunu hak ediyor muyum? Evli adam dışarıda genç kızların arasında cirit atar mı? Yapar mı şerefli bir insan bunu. Saydım, döktüm zaten. Mail olarak da atıcam ona. Allah kahretsin ya. Kendim vicdan azabı çekiyorum, ben suçlu hissediyorum o ise hala nereden öğrendin, nasıl öğrendin soruları sorup duruyor. İnsan bu kadar yüzsüz olmasın!

Aslında böyle insanların yanına kar bırakma git eşine söyle diyeceğim de, yapışkan biri zaten...
Gurursuz... Daha çok peşine musallat olacak... Uzak dur... Kesinlikle ne telefonuna cevap ver ne de başka şeye...
Acilen uzaklaşmalısın bu adamdan.

Çok utanıyorum kızlar, bunu öğrenince kustum ben direkt. Kendimden tiksiniyorum. Ben evli bir adamla nasıl çıktım. Kızlar çok mu kötü biriyim, mide bulandırıcıyım. Suçlu hissediyorum :50:

Saçmalama sen bilmiyordun ben bile görünce şok oldum ki seni tahmin edebiliyorum senin bir suçun yok adam karaktersiz...!

O sorularının hepsi zaman kazanmak için... Bunlar kadınların kafasını çalışmıyo zannediyo heralde.telefon numaranı maillerini herşeyini değiştr hiç bi şekilde aklını kurcalayamasın. Tabiki durum senn kabul edicen bişi değil ama o bu durumu eğer uzatıcak olursa istemeden içinde olmuş olacaksın ve ömrün boyunca acı kalacak içinde nasıl sıyrılıp kaçamadımda bu iğrençliğin içinde çırpındım durdum diyeceksin. Içinde kücücük bi vicdan azabı bile kalmaması için buldurtma kendini ulaşamasın sana. Kaç ondan hiç bişiyi dinleme. Yok sonkez yüzyüze konuşalım filan lafları sakın kanma. şu an öğrendin ve şuandan sonra attığın her adım bi evliliğin içine karışmış olmakla ilgili unutma...

Hahaha salak herif !!

Deseydin ki olsa ne yazar onu da bulurduk :))

Saf sanıyor zaar..

Şu kadın dayanışmasını seviyorum.

Hahaha salak herif !!

Deseydin ki olsa ne yazar onu da bulurduk :))

Saf sanıyor zaar..

Şu kadın dayanışmasını seviyorum.

Sana minnettarım ve artık içim acımıyor. Ne kadar teşekkür etsem az. Sadece saf öfke hissediyorum. Karını arayıp söyleyim mi istiyorsun dedim sesi kesildi. Midesiz, ahlaksız.

Dua et canım ucuz kurtuldun bıde yuzsuz yuzsuz cocugum yok mu dedı ay karısının numarasını bul anlat sonrada ızını kaybettır o psılıge

Ya çocukta yok arkada boşar seni alırım dicek işti onun lafı.
Sen bizi dinle... Bu iğrençliği ögrenince miden bulanmış ama aklın başına gelince senin günahın olmadığını anlayacaksın.
Burdan sonrasında günahın olmasına izin verme. O akşama olduğun yere kadar da gelir. Off çok dirayetli ol. Korkuyorum senin adına seni yıpratmasına izin verme

Sen bizi dinle... Bu iğrençliği ögrenince miden bulanmış ama aklın başına gelince senin günahın olmadığını anlayacaksın.
Burdan sonrasında günahın olmasına izin verme. O akşama olduğun yere kadar da gelir. Off çok dirayetli ol. Korkuyorum senin adına seni yıpratmasına izin verme

Ne demek canım ben sana ısrar ettim tc no için sırf bu alçagın seni kandırdığını sana belgelemek için.iyi oldu ama

Üzüldüm sana çünkü öğrenmek için didiniyordun :(

İyi oldu güvenin için ben de sana teşekkür ederim

Canım zaten ard arda 20 tane mesaj atıyor. Normalde işini gücünü bırakmayan adam akşama gelecekmiş görecekmiş beni. Çok korkunç. Benimle görüşüp mesajlaşıp akşamları başka bir kadının koynuna giriyordu, sarılıyordu. Allahından bulsun. Bu yaşattıkları yanına kalmasın istiyorum.

Sana minnettarım ve artık içim acımıyor. Ne kadar teşekkür etsem az. Sadece saf öfke hissediyorum. Karını arayıp söyleyim mi istiyorsun dedim sesi kesildi. Midesiz, ahlaksız.

evlimiymiş ahlaksız??!!!

şüphelenmiştim ama bu kadar olamaz diyordum..

söyleyecek lafım yok..

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun.

Back