• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hiç başıma gelmez sanmıştım! Yıkıldım...

Kızlar napsam gidip bir imamla falan mı konuşsam? Birine anlatmam, günahsız olduğumu hissetmem lazım :50:

ne imam mı? ne yapacaksın imamla? canım ne günahı ayrıca? zaten bizim dinimizde günah çıkartma diye birşey yok..

sen onun evli olduğunu bilmiyordun..Allah bunu biliyor değil mi? içini ferah tut..şükret ki çok önce öğrendin bunu.

ay iyi ki doğruyu öğrendiniz.çok kötü bir olay bu hem sizin için hem de evinde hiç bir şeyden habersiz eşinin yolunu bekleyen biri için.ne şerefsiz insanlar var aslında eşi de öğrenmeli ama nasıl siz söylerseniz başınıza bela olabilir ama inşallah kadın bir şekilde öğrenebilir...yazık...çok yazık.....

ne imam mı? ne yapacaksın imamla? canım ne günahı ayrıca? zaten bizim dinimizde günah çıkartma diye birşey yok..

sen onun evli olduğunu bilmiyordun..Allah bunu biliyor değil mi? içini ferah tut..şükret ki çok önce öğrendin bunu.

Yok canım ne günah çıkartması :50: Ne bileyim çok suçlu hissettim :50: Saçmalamış olabilirim, bir din büyüğü bilebilir diye düşündüm :50:

Merak etme kesinlikle yanına kalmaz ama sen acaba ne zaman cezasını çekecek ne zaman burnu surtecek yada ne oldu allh aldımı öcumu diye hiç merak bile etme o pisliği...
Benimde bi arkadaşım vardı seninki gibi şerefsiz hatta cocuklu ustune tam 9 ay kandırmıştı kızı. Arkasındanda çok uzun süre kapılarda urümeleri olmuştu ama sonunda pes etti iğrençliklerine bakmadan bide yapışkan olmuyolar mı...
Neyse geçti gitti ama sen aynı hatayı yapma onun pes etmesini bekleme daha büyük vicdan azabı kalıyo sonra geride...
Ne olursa olsun böle bi hatıram olmasaydı hayatımda diyorsun ama yapacak bişi yok burdan sonra yapacakların senin elinde. Her adımını akıllı at.umarım sende arkadaşım gibi şanslı olursun bu pislikten sıyırıp kurtaracak bi çocuk tıpkı onun gibi hemencik cıkıverir karşına...
Bu arada arkadaşımın evlendiği bu çocukla ilk tanıştıgı gun yaptıgı ilk şey bi yolunu bulup kimliğine bakmak olmuştu.... :d
mutlu son seni bekliyor....

Yok canım ne günah çıkartması :50: Ne bileyim çok suçlu hissettim :50: Saçmalamış olabilirim, bir din büyüğü bilebilir diye düşündüm :50:

senin hiçbir suçun yok..bilmiyordun..sende yara aldın,şoktasın..istiyorsan dini bilgisi olan birileerine d danış.eğer bu seni rahatlatacaksa neden olmasın?

Kendini suçlu hissetme sakın. Tüm suç onun. O düşünsün günahını sevabını...

Merak etme kesinlikle yanına kalmaz ama sen acaba ne zaman cezasını çekecek ne zaman burnu surtecek yada ne oldu allh aldımı öcumu diye hiç merak bile etme o pisliği...
Benimde bi arkadaşım vardı seninki gibi şerefsiz hatta cocuklu ustune tam 9 ay kandırmıştı kızı. Arkasındanda çok uzun süre kapılarda urümeleri olmuştu ama sonunda pes etti iğrençliklerine bakmadan bide yapışkan olmuyolar mı...
Neyse geçti gitti ama sen aynı hatayı yapma onun pes etmesini bekleme daha büyük vicdan azabı kalıyo sonra geride...
Ne olursa olsun böle bi hatıram olmasaydı hayatımda diyorsun ama yapacak bişi yok burdan sonra yapacakların senin elinde. Her adımını akıllı at.umarım sende arkadaşım gibi şanslı olursun bu pislikten sıyırıp kurtaracak bi çocuk tıpkı onun gibi hemencik cıkıverir karşına...
Bu arada arkadaşımın evlendiği bu çocukla ilk tanıştıgı gun yaptıgı ilk şey bi yolunu bulup kimliğine bakmak olmuştu.... :d
mutlu son seni bekliyor....

İnanamıyorum gerçekten tüm acı ve sancılarım yok oldu bir anda. Hiç yeni bir insan çıkacak mı çıkmayacak mı diye düşünecek halde değilim tatlım. Tek isteğim bu korkunç dönemi silmek. İşin güzel yanı şimdi ödü kopuyordur, onu mahvedecek bütün kozlar elimde, iki lafıma bakar mahkemede. Ama bulaşmayacağım, Allahından bulsun. Peşimi bırakmazsa tehdit ederim yalnızca. Bundan sonra ben de ilk iş nüfus cüzdanı isteyeceğim. Kimseye güvenmemek lazımmış...

senin hiçbir suçun yok..bilmiyordun..sende yara aldın,şoktasın..istiyorsan dini bilgisi olan birileerine d danış.eğer bu seni rahatlatacaksa neden olmasın?

Kesinlikle rahatlatacak ablacım. Mantıklı düşünebileceğim zaman senin söylediklerini kendime telkin edebiliyor olacağım zaten ben.

Eli ayağına dolanmıştır ::)))

Pislik ...

Direksiyona geçince malum durumun ögrendildiginden haberdar olunca canı sıkılmıştır garibin :))

Kuzum o da yalandır inanma kendince acındırmaya çalışacaktır kendini sana..

Acınacak bir hali mi var canım? Adamın evde hazır karısı otursun pılını pırtını toplasın, yemeğini yapsın, her anlamda tatmin etsin, doyursun bir de beyefendi dışarıda genç kız avlasın? Hangi kısmında acınacak bir hali var canım?

Acınacak bir hali mi var canım? Adamın evde hazır karısı otursun pılını pırtını toplasın, yemeğini yapsın, her anlamda tatmin etsin, doyursun bir de beyefendi dışarıda genç kız avlasın? Hangi kısmında acınacak bir hali var canım?

Yok tabiii kii ama onlar öyle pislikler ki acındırmaya çalışırlar, duygu sömürüsü yaparlar.

Geçmiş olsun Lyudka.. Bundan sonrası daha net olucak senin için herşey.. Doğruları biliyorsun en azından..
Ama benim anlamadığım bu adam başka bir çevre edinmiş ve o çevreye bekar olduğunu mu söylemiş acaba? Arkadaşlarında bekar zannedip seni tanıştırmış ya..

konuyu ilk açtığında sana evli olma ihtimali çok yüksek demiştim burdaki çoğunluk gibi..

şaşırmadım..

bundan sonra sana ne diyceğini söyleyim: eşimle anlaşamıyoruz onu sevmiyorum yataklarımız bile ayrı boşanıcam beni bırakma vs vs..sakın yeme bunları...

bence asla bu adamla karşı karşıya gelme..

sana yalanın kralını söyledi..keşke yalanı sadece yaşı olsaydı..

ne söyleyeceksen telde söyle rahatla ve onun telini sil telefonunda..
beni rahatsız edersen savcılığı veririm de..

kesinlikle yüzyüze konuşma fırsatını bile verme çünkü bu fırsatı verirsen seni ikna etmek için her türlü numarayı deniycek..bundan sonrası sana kalmış.

yok tabiii kii ama onlar öyle pislikler ki acındırmaya çalışırlar, duygu sömürüsü yaparlar.

yok yaff acındırma filn diil evli adamın kolay mı birden hade benim işim var şehr dısına gidiom demesi... şimdi kızada şekil yapıo gelicem oraya filn die...
Kaldı arada bunu buldu hem vicdanada oynuyo tabi aynı zamanda

Kesin yalandır kaza işi. Acındırcak haline.
Bu arada mail attın mı? Ben atmasan mı acaba diyecektim. Çünkü o mail dönüp dolaşıp yanlış ellere geçebilir. Hiç işin olmayan insanlarla muhatap olmak zorunda kalabilirsin ilerde. Fazla mı paranoya yaptım bilmiyorum. Sen şimdi bütün bağlarını kestin koparttın attın, ilerde bir mail yüzünden yeniden muhatap olma diye söyledim.

Back