- Konu Sahibi biricikbusecik
-
slm canım bu yazı çok ilgimi çekti ben senin detaylı bir tedavi olmadığını zannediyordum fakat sen rahim yok diyorsun gittiğin doktorlar bunu doğruluyormu evet senin rahimin yok dedilermi yoksa sen adet olamıyorsun diyemi böyle bir kanıya vardınBurada benim için güzel şeyler düşünüp Rabbime güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun diyorum, çocuğu olmayanlar için dua ediyorum hayırlı evlatlara sahip olsunlar diye,
çok teşekkür ederim hepinize.
Sevgili Ceyda, rahim olmadığı için bahsettiğin otun bir işe yarayacağını sanmıyorum, yine de tavsiyen için çok teşekkür ederim, ben artık evlenip evlatlık bir yavru alma hayalindeyim ve inanın onu kendi çocuğum gibi severim, en büyük hayalim artık bu,hatta tek hayalim bu diyebilirim, ama tekrar ediyorum nerde beni böyle sevebilecek biri, yokmu arkadaşlar baştan beri halini bilip onu böyle kabul eden ve hala mutlu bir evliliği olanlarınız ya da tanıdıklarınız? benim artık tek ihtiyacım böyle biriyle karşılaşmak, çünkü sağolun kendi derdimi unuttum bile artık güzel tesellilerinizle. hiç üzülmüyorum artık
arkadaşım kusura bakma yazını tam okumadan yazmışım inanki seni çok ii anlıyorum ve belki benim diğer sitedeki yazılarımı okumuşsan bende aynı şekilde aynı şeyleri yaşadım senin adına çok seviniyorum senin hastalığının teşhisi ne yoksa sende hipogonadizm misin? öyleyse hiç ümitsiz olma ve seni sevdiğini düşünüyorsan asla tereddüt etme herşey gönlünce olsun:dance:birkaç ayda hayatım o kadar değişmiş ki, ben bile inanamıyorum, konuyu başından sonuna okudum ve inanamadım hayatımdaki gelişmeye, mucize kelimesi gerekli gereksiz heryerde kullanılıyor, bence mucize benim yaşadığımdan başkası değil,
kim evlenirki böylesiyle demiştim, şimdi beni kaybetmekten korkan biri var, ama ben kıymetini bilmiyorum o ayrı, neden hala evet demediğime anlam veremiyorum ama içimden geçen bu işte ne yazıkki((((((
rahimim yok derken küçükte olsa var olduğunu öğrendim,bu da diğer bir mucizem
12 yıldır araştırıp duruyordum hastalığımı,kendimi bu dünyada yalnız sanırdım ama nette benim gibilerle bile görüştüm, bu ilk mucizeydi benim için,
belki benim gibi biri vardır, imkansızlıklara inanan birini belki mucizeyle tanıştırırım, bu yüzden yazıyorum bunları,
arkadaşlar , başkaları için edilen dualar Allah katında daha makbulmüş, inanıyorum ki birileri benim için can'ı gönülden dua etmiş :)))))))))) hepinize çok teşekkür ederim
arkadaşım endişelenecek kadar çok umursamayacak kadarda az bir sorun değil evet biz hipolullar diğer hastalıklara karşı daha şanslı bir gurupmuşuz çaresi yok ama anne olabilmek için çaresi var çok şükür ben ve birçok arkadaşım tedavi aşamasındayız inşallah rabbim herkesin dileğini kabul ederMerhaba arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım başlığı görünce de yazmak istedim ben de hipogonadotropik hipogonadizm hastasıyım ilaç kullanıyorum.İleriye dönük düşündüğümde endişeleniyorum.Bu korkularımı nasıl yeneceğim bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun...
arkadaşım bak herşeyde bir hayır vardır daha birkaç ay önce hiç yok deyip üzülüyordun ama şimdi çok şükür o endişen ortadan kalktı hiç değilse ümitsiz olma hem hiç zannetmiyorum büyümeyecek kadar küçük olduğuna mutlaka onunda bi çaresi vardır benim raporlarıma bakmam lazım hem benimkide o kadar iç açıcı değildi ama ben tedavi oluyotum ve dokturumda çok ümitli çok şans veriyor güzel haberler yaz bekliyorum hem diğer siteyede bol bol takıl ii gelir unutma kendine ii bakteşekkürler arkadaşlar burada yazanları okuyunca çok huzur buluyorum:) rahimim 1 cm değilmiş, 3 cm miş:))) sanırım yine de büyümesi için yeterli değil ama inanın üzülmüyorum , vardır bir hayır bunda da, ayrıca hayıt tohumunu çok tavsiye eden oldu, zararı olmayacaksa neden kullanmayayım ki, yarın almayı düşünüyorum, sonucu yine yazarım buraya
arkadaşım endişelenecek kadar çok umursamayacak kadarda az bir sorun değil evet biz hipolullar diğer hastalıklara karşı daha şanslı bir gurupmuşuz çaresi yok ama anne olabilmek için çaresi var çok şükür ben ve birçok arkadaşım tedavi aşamasındayız inşallah rabbim herkesin dileğini kabul eder
ümitsiz olma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?