- Konu Sahibi biricikbusecik
-
arkadaşlar nette dağınık olarak görüyorum,buluşma yeri yok, bizde burada buluşalım, sık sık bakıcam buraya,bakalım cevap veren olacakmıbenneyaptımki
Burada benim için güzel şeyler düşünüp Rabbime güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun diyorum, çocuğu olmayanlar için dua ediyorum hayırlı evlatlara sahip olsunlar diye,
çok teşekkür ederim hepinize.
Sevgili Ceyda, rahim olmadığı için bahsettiğin otun bir işe yarayacağını sanmıyorum, yine de tavsiyen için çok teşekkür ederim, ben artık evlenip evlatlık bir yavru alma hayalindeyim ve inanın onu kendi çocuğum gibi severim, en büyük hayalim artık bu,hatta tek hayalim bu diyebilirim, ama tekrar ediyorum nerde beni böyle sevebilecek biri, yokmu arkadaşlar baştan beri halini bilip onu böyle kabul eden ve hala mutlu bir evliliği olanlarınız ya da tanıdıklarınız? benim artık tek ihtiyacım böyle biriyle karşılaşmak, çünkü sağolun kendi derdimi unuttum bile artık güzel tesellilerinizle. hiç üzülmüyorum artık
birkaç ayda hayatım o kadar değişmiş ki, ben bile inanamıyorum, konuyu başından sonuna okudum ve inanamadım hayatımdaki gelişmeye, mucize kelimesi gerekli gereksiz heryerde kullanılıyor, bence mucize benim yaşadığımdan başkası değil,
kim evlenirki böylesiyle demiştim, şimdi beni kaybetmekten korkan biri var, ama ben kıymetini bilmiyorum o ayrı, neden hala evet demediğime anlam veremiyorum ama içimden geçen bu işte ne yazıkki((((((
rahimim yok derken küçükte olsa var olduğunu öğrendim,bu da diğer bir mucizem
12 yıldır araştırıp duruyordum hastalığımı,kendimi bu dünyada yalnız sanırdım ama nette benim gibilerle bile görüştüm, bu ilk mucizeydi benim için,
belki benim gibi biri vardır, imkansızlıklara inanan birini belki mucizeyle tanıştırırım, bu yüzden yazıyorum bunları,
arkadaşlar , başkaları için edilen dualar Allah katında daha makbulmüş, inanıyorum ki birileri benim için can'ı gönülden dua etmiş :)))))))))) hepinize çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?