canım ya çok üzüldüm.hayırlısı.bende dün kan testi yaptırdım benimde sonuç negatif.seninle belirtilerimiz aynıydı.inşallah onun pozitif çıkar diyordum.demekki belirtilerimiz sadece psikolojil.kendimi öyle kaptırmışımki hamileymişim gibi davranmaya başlamıştım.taki bugün kırmızıları görene kadar.
canım ya çok üzüldüm.hayırlısı.bende dün kan testi yaptırdım benimde sonuç negatif.seninle belirtilerimiz aynıydı.inşallah onun pozitif çıkar diyordum.demekki belirtilerimiz sadece psikolojil.kendimi öyle kaptırmışımki hamileymişim gibi davranmaya başlamıştım.taki bugün kırmızıları görene kadar.
olsun canım yeni ay yeni umut demek...
bna cvp yazıcak yokmu?:ecrin_bebek:
paylaşım için tşkr ederim canımm inşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alman nasip olur darısı olmayan bizlerin başına.... bizim için dualarını eksik etme hamişlerin duaları kabul olunurmuş......
aynı zamanları bekliyoruz az kaldı az :))
inşallah baby bende hiç düşünmezken adetgecikmesi günü gördüm aynı böyle rüya
önceleri çok düşündüğüm halde hiç görmemiştim inşallah ikimizede malüm olmuştur
yani inşallah sendede bendede vardır :)
Bende bu ay rüyamda test yaptığımı ve çift çizgi çıktığını gördüm :))
hiç rüyalrım çıkmaz ama hayırlısı
merhaba kızlar benim temmuz değil ama listeye eklerseniz seviirim 2.deneme beklenen adet tarihim 6 ağustos inşallah olmam tabi bir de size bir şey sorucam ben bu ay yumurtlamayı akıntıdan tespit ettim ama tarif edilen akıntı yumurta akı gibi olan yani 3 4 gün sürdü sizce bu normal mi