- 5 Ağustos 2007
- 182
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten bunu yaşayan biliyor anlatmakla olmuyor çünkü bende bunu 7 yıldır yaşıyorum ve halen evliliğimin 8.yılına 1 ay kaldı ve ben umutla o çift çizgiyi hayal ediyorum rabbim büyüktür bir gün bizimde bitecek elbet bu yalnız kalınca ağlamalarımız,üzülmelerimiz,başkalarının mutlu haberlerini alınca buruk bir iç çekmelerimiz ve başkalarının olmuyomu tedavimi görüyorsunuz diye sormaları bitecek arkadaşlar bitecek RABBİM ÖYLE BÜYÜKKÜ O GÜN GELECEK BİZ BU DEFADA MUTLULUK GÖZYAŞI DÖKCEZ İÇİMDEN Bİ HİS BÖYLE DİYOR ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUNNNNNNNNNN
çok güzel yazmışsın gerçekten çok güzel anlatmışsın.yaşamayan hiçkimse bilemez bunu.bende tüp bebek tedavisi gördüm.sonucumu aldım 23,15 ikincide27,47 bebeğim yavaş gelişiyormuş güya.yarın tam sonuç belli olacak.ama o büyümek istemesede beni bırakıp gitsede ben onun orda olduğunu biliyorum veağlayarak onunla konuşuyorum beni yanlız bırakmaması için.belki sesimi duyarda gelişmekte karar verir.annesine sürpriz yapar.
Her Zaman Beklicez Sabirla Heyecanla ümitle Bir Gun Dolacak Bizimde Kucaklarimiz Belki 1 Sene Belki 3 Sene Belki 8 Sene Sonra Seni Buyuk Sabirla Beklicez Annemmmmmmm
dün sonucumu aldım 10 a düşmüş.beynimden vurulmuşa döndüm.ama doktor benden hala dinlenmemi istiyor.belki gelişebilirmiş.bende çok inandım......
sevgili arkadaşım yazını okudum. inanınki tüylerim diken diken oldu.öncelikle yaşadığınız olumsuz olaylara çok üzüldüm. sonrasında bebeğinize kavuştuğunuz için çok mutlu oldum.allah ayırmasın. bir ömür sağlıklı beraber olmanızı dilerim.Allah çocuk isteyen herkesi sevindirsin.
bu yazi alinti da olsa yasadiklarimiz degilmi o gunleri yasamadikmi yasamiyormuyuz insallah bizde iki cizgiyi görenlerden oluruz,bende hamileyim diye biliriz insallah, bu mujdeyi baylasmak icin bekleyen cok biz bekleriz yederki gelecek oldugu bi gün oldugunu bilsek,YA HIC GELMEZSEN YAVRUM