Kızlar hamileyiimmm 1225 beta hcg değerim regl günüm 1 gün geçti ve şu an 3 milimlik bi bebeğim var,Allah herkesin gönlüne göre versiin inşallahhhhh...
Kızlar hamileyiimmm 1225 beta hcg değerim regl günüm 1 gün geçti ve şu an 3 milimlik bi bebeğim var,Allah herkesin gönlüne göre versiin inşallahhhhh...
canımm senden bi ricam var şuan ateşin kaç derece ölçüp yazabilir misin bana bende dereceyle ölçüyorum ama hep 36. 7 falan çıkıyo hamile olanların ateşleri yüksek oluyormuş da merak ettim bendeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım tebrik ederim.çok sevindim.allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin.bizlerede dua et.....
günaydınn kızlar bugün benim regl günüm işte heycanla beklediğim an geldi ama şuan için bişi yokk inşallah da olmam ya bakalım bi gelişme olursa yazarım buraya inşallah hamileyimdir yaama içimden sanki regli olucakmışım gibi geliyoeyvahedigeldismile