- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
hayatım rabbim rüyanı hayra cıkarsın..inşallah rüyalarında gördüğün bebişin göbüşündedir...kızlarrr ben yine bu sabah rüyamda bebeğimi gördümm çok değişik bi rüyaydı nedense çok sık görmeye başladım bu tür rüyaları acaba hamilemiyimm hihoyyytgerçekten de bana malum mu oluyo yoksa çok düşündüğüm:gitme: için mi bu tür rüyalar görüyorumm hayır olsun diyelimmm
Bugün adet gecikmesinin4. günü göğüslerde ve karında şişlik var ama acımıyolar.bide gebelik belirtisinde akıntı şartmı bnde akıntı yok dünden beri ? nolur cevp yazın..
normal canımm için rahat olsun inşallah hamile kalırsın tatlımm seni listeye ekliyorumm benim listem çok uğurlu geliyoo inşallah sana da gelir....
akşama test yapmayı düşünüyorum ozamana kadar adet olmassam tabisi.....bayanssulusmile
selam kızlar yorumlarınızı az çok okudum herkes biraz da olsa bazı şeylerde baya bi deneyimli :)
SAT 25 hazirandı.ayın 23 de adet olmam gerekiyordu olmadım şuan 4.günümdeyim tık yok 2 gün önce test aldım negatif :s hamiş kalmak için bi çaba göstermedik(korunmadan ilişki olmadı)
ne yapacağımı bilemiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim mi kan testi için :s
günaydınnn kızlarr her zaman olduğu gibi yine rüyam da bebek gördüm bu kez benim değildi ama başkasının bebeği yani eşimin yıllardır küs olduğum ve onlardan nefret ettiğim akrabasının bebeğini gördüm şuan o bebek bir yaşında ve yürüyoo ama rüyam da onu daha küçük 2 aylık olarak gördüm ve onu sanki kendi bebeğim gibi özenerek itina ile banyo yaptırıyordum rüyam da kendi annemde banyodan sonra bebeğe giydircek kıyafet olmadığı için benim kıyafetlerimden giydirmiş güya banyo yaptı ya bebek üşümesn diye tabii büyük geldi kıyafetler haliyle daha sonra bebeği annesine götürdüm verdimm vs. vs. aslında çok uzun bir rüyaydı hepsi bu kaar değil ama ben bu kadarını anlattım size hayır olsun inşallah gördüğüm rüyaların bi anlamı vardır beklenmeyen reglime 5 gün kaldı yani cuma hakkımda hayırlısı neyse olsun.... sizce bu rüya ne anlama geliyoo ki offfff...........
günaydın canımmm...
hayırlı kandiller kandiliniz muberek olsun...
canım rüyan hayır olsun inş. şu mubarek günlerde allahım dualrımızı kabul etsin...
:Saruboceq: