- Konu Sahibi Zeyno90
-
benim babam da çerkez ama senden duyuyorumm türkk asıllı olduğumuzu!Nedir bu siyaset meydanina döndü burasi,arkadasim ben link verdim,sen cerkezler türkmüymüs dedigin icin verdim,sen sorunca sorunun cevabini verdim.
Ayrica ilaydahey arkadasta cerkezler biz cerkeziz diye kendilerini soyutlamamislar demis,tabii diyemezler cünkü cerkes,kafkaslarda yasayan türk soylarina denilir,yani bir türk asilli neden kendini soyutlasin sorarim sana ???
Nedir bu siyaset meydanina döndü burasi,arkadasim ben link verdim,sen cerkezler türkmüymüs dedigin icin verdim,sen sorunca sorunun cevabini verdim.
Ayrica ilaydahey arkadasta cerkezler biz cerkeziz diye kendilerini soyutlamamislar demis,tabii diyemezler cünkü cerkes,kafkaslarda yasayan türk soylarina denilir,yani bir türk asilli neden kendini soyutlasin sorarim sana ???
kürde burda konu açmak bile kabahat, daha ne kadar dışlanacaklar allasen benneyaptımki yok kendileri soyutlamış da bilmemne. burnundan getirdiniz be
kürde burda konu açmak bile kabahat, daha ne kadar dışlanacaklar allasen benneyaptımki yok kendileri soyutlamış da bilmemne. burnundan getirdiniz be
yok arkadasim kimse onu dislamadi, bu tepkini hic hos bulmadimlmaz:
arkadas ikidebir ben kürdüm ama söyle böyle yetistirilidim demesi tuhaf oldu:bbo:
istersen bi ilk sayfalari oku nekadar cok teselli veren oldu ona
valla senin bu yazin acayip tam polemik yaratan cinsden, ver gazi ver gazi oldu cizzzlmaz:
arkadasim 2 defa türkoloji okuyorum,türk kültürü ile büyüdüm dedim,bana beni arkamdan vurursun,sizin kaniniza islemis demesi agrima gittigi icin belirttim bunlari,yani türk kültürüne bu kadar yakin olmama ragmen bana böyle demesi üzdü beni,bu yüzden hep belirttim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?