- Konu Sahibi sevgiiinur
ben kiskanan insanlara hep oyle yapiyorum, bayagi ise yariyor. ya esim cok israr etti yoksa ben deniz kenari tatilini hic sevmem diyorum :)Haha güzel fikir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kiskanan insanlara hep oyle yapiyorum, bayagi ise yariyor. ya esim cok israr etti yoksa ben deniz kenari tatilini hic sevmem diyorum :)Haha güzel fikir
Suyun parasını kaynınız mı ödüyor? Sordunuz mu hiç kemdisineBizdede öyle. Kaynim aşiri cimri. Aşiri. 2 yaşındaki oğluna salatalik almaz... fiyati pahali diye.
Bizim içtiğimiz suya bile laf sokar.
Bizde artık hiçbir şeyi anlatamıyoruz.
Suyun parasını kaynınız mı ödüyor? Sordunuz mu hiç kemdisine
He umrunda olmadı yani kadının söyledikleri eğlen eğlen katil ruhlu bir kadının konserinde
Doğru söylüyorlar tabi ama bizim kanımız kaynadığı için böyle olumsuz şeyleri düşününce moralimiz bozuluyor Canım kenara atsan da birikim asla bu devirde olmuyor gerçekten , biz ev fiyatları patlamadan 1 hafta önce aldık şükür yani o 1 hafta sonrasına kalsaydı bu ekonomide asla ama asla alamazdıkHepsi aynı bence ya biz esimle dışarıda yemek, kahvaltı, kahve çok severiz gezmeyi. Annem hep biriktirin ev alın çocuğunuz var va neler der. Söylediği gibi birikimde yapamıyoruz o yüzden kızamıyorum
Herkesin düşüncesi kendine , eşim süpriz yapmış yokkkk mu diyeyim . Düşüncenizi hayvan sevginize saygım sonsuz ama yapacak bir şey yokHe umrunda olmadı yani kadının söyledikleri eğlen eğlen katil ruhlu bir kadının konserinde
Bizde çok şükür anamın dürtüklemesiyle aldık bir şekilde borç ödeyip duruyoruz ama hala dışarıda yesek biriktirin harcamayın der bişey değişmediDoğru söylüyorlar tabi ama bizim kanımız kaynadığı için böyle olumsuz şeyleri düşününce moralimiz bozuluyor Canım kenara atsan da birikim asla bu devirde olmuyor gerçekten , biz ev fiyatları patlamadan 1 hafta önce aldık şükür yani o 1 hafta sonrasına kalsaydı bu ekonomide asla ama asla alamazdık
Çok haklı biliyorum herkes yatırım yapmak ister çok şükür evimiz var iyi kötü arabamızda eşim tırnaklarıyla kazıyarak yaptı hepsini evlendikten sonra şimdi de gelen fırsatları değerlendirmek istiyor bizimle .ben eşimle gezip dolaşmayacaksam ne anlamı var evliliğin diye düşünüyorum annem sonradan zaten gidin kızım sen bana bakma dedi ben yapamadım edemedim ondan böyle söyledim dedi . Ben çok kırıldım mesela hani istersem sonradan söylediği şeyi baştan söyleseydi diye sonuç tatlıya bağlandıeğer ailenizden daha fazla bütçeniz varsa genelde zamanında yiyip içmemiş ailelerin hepsi böyle düşünüyor.
bizim gelirimizde iyi sayılır, annem de cimri biri değildir ama hala her tatil, her gezmede aynı şeyi söyler çünkü onlara göre dışarıda yemek, tatil yapmak zamanında kolay kolay yaptıkları şeyler değil. gezdiğimde mutlu olur ama "şuraya gideceğinize şunu yapardınız bak kenarda birikiminiz olsun her zaman akarken doldurmak gerekir" der.. onları da öyle kabul etmemiz lazım diye düşünüyorum
Bayaaa alınmışım çünkü öyle bir tepki aslaaa beklemiyordum ondan ama tatlıya bağladık gittik eğlendik çoook iyi geldi oğlum olduktan sonra ilk defa bu kadar rahat olarak eğlendim vala iyi geldiAnnenizin huyu bu bukadar alinip abartacak nevar? Siz fazla tepki veriyosunuz he he anne biz konser seviyoruz sen oglani iki saat bak yeter de gec ne dusundugnun ne onemi var asiri abartmissinu
Bebeğim eşim çok şükür 33 yaşında evimizi de arabamızı da aldık hiç bişeyden eksik kalan çift de değiliz şükürler olsun .az çok hepimizin ailesi geçmişte baskılarla bu günlere geldiği için düşünceleri değişik , babam da Allah rahmet eylesin annemi bir yere bırakmazdı şimdi Ben istiyorum ki annemde çıksın hava alsın herşeyi bilsin her yere gitsin. O yüzden bende olumsuz şey eğlenmek istemiyorumBizde çok şükür anamın dürtüklemesiyle aldık bir şekilde borç ödeyip duruyoruz ama hala dışarıda yesek biriktirin harcamayın der bişey değişmedi
Sen kendi hayatını yaşamaya çalış canım. Biliyorum bu benim içinde çok zor ancak gereğinden fazla empati yapıp suçluluk duymakta iyi birşey değil. Bunu kendi çocuklarımızada aktarabileceğimizi söylemişti psikolog bana. Hala tamamen aştığımı söyleyemem mesela bende anneme karşı duyduğum suçluluk hissini ama hayatta durup ğzülmeye değmiyorBebeğim eşim çok şükür 33 yaşında evimizi de arabamızı da aldık hiç bişeyden eksik kalan çift de değiliz şükürler olsun .az çok hepimizin ailesi geçmişte baskılarla bu günlere geldiği için düşünceleri değişik , babam da Allah rahmet eylesin annemi bir yere bırakmazdı şimdi Ben istiyorum ki annemde çıksın hava alsın herşeyi bilsin her yere gitsin. O yüzden bende olumsuz şey eğlenmek istemiyorum
Teşekkür ederim canımmSen kendi hayatını yaşamaya çalış canım. Biliyorum bu benim içinde çok zor ancak gereğinden fazla empati yapıp suçluluk duymakta iyi birşey değil. Bunu kendi çocuklarımızada aktarabileceğimizi söylemişti psikolog bana. Hala tamamen aştığımı söyleyemem mesela bende anneme karşı duyduğum suçluluk hissini ama hayatta durup ğzülmeye değmiyor