• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ortamı kışkırtıyorsun..ateşe körükle gidiyorsun..eğer amacın farklıysa bence sen hiç msj yaqzmayasakkelime
buarada bu konu ilaydanın msj ı gibi bir msj bekliyordu alevlenmek için.dün de dediğim gibi ilayda buna ilk düşenlerden oldu ve devamı katılımlarla gercekleşti.amaca varıldı.umarım cok uzun sürmez..kim demiş hatırlamıyorum ama ülkemizde kürt sorunu yom die.dooru ülkemizde artık yok gibi bişey ama cok cok hassas bir konu.her an hortlayacak derecede.
katılıyorum. aynı fikirdeyim.

bak canim dogru dediklerin ama bunu biraz daha az kullansaydin daha iyi olurdu ve böyle tepkiler gelmezdi :gitme:

ecinilinin yorumu cok dogru bir tespit

istersen bi düsün he?vereliniortak

misal ben almanyada yasiyorum, simdi gitsem bir almana desemki ben türküm ama alman gibi büyütüldüm kendimi alman gibi his ediyorum, ve bunun üstüne basa basa anlatsam nekadar gercekci olurum, almanlar icin herzaman yabanciyiz ve yabanci kalicaz, istersek amuda kalkalim bise deyismez, bunun gibi bise oldu seninkide:gitme:

canim belki o konuda hataliyim az belirtmem gerekirdi,ama kendime o sözleri yakistiramadigim icin hep tekrarlamis olabilirim,konun asla buralara kadar gelmesini hic istemedim

canim belki o konuda hataliyim az belirtmem gerekirdi,ama kendime o sözleri yakistiramadigim icin hep tekrarlamis olabilirim,konun asla buralara kadar gelmesini hic istemedim

canim üzülme, demekki yanlis anlasilma olmus, zaten bu konular hassas oldugundan kaynaklaniyor, bidaha az kullanirsin olur biter:teselli:

üzüldüm vallahi simdimafoldumben

december sanada ask olsun valla hic beklemezdim senden :umursamaz:

canim üzülme, demekki yanlis anlasilma olmus, zaten bu konular hassas oldugundan kaynaklaniyor, bidaha az kullanirsin olur biter:teselli:

üzüldüm vallahi simdimafoldumben

december sanada ask olsun valla hic beklemezdim senden :umursamaz:

canim gercekten,nasil derler mekanik savunma gibi hep tekrarladim,cünkü kendime o laflari yakistirmadim,yani benim gibi birine,böyle yetismis birine böyle demesi yalnis oldugu icin hep belirttim.Ben cok üzgünüm arkadaslar sizinle tartismak hedefim degildi...

konunun özüne dönersekkk canımm şuursuuzz bir herif yüzünden:mymeka: buralara kadar gelinip tartışma çıktıı!
demekkii şuursuzun tekinden kurtuldum diye sevinmen gerekiyooo!!:içelim::içelim:
kalbi çokkk büyükk insanlarr var bu dünyada onlardan birini bulman dileğiyle....

konunun özüne dönersekkk canımm şuursuuzz bir herif yüzünden:mymeka: buralara kadar gelinip tartışma çıktıı!
demekkii şuursuzun tekinden kurtuldum diye sevinmen gerekiyooo!!:içelim::içelim:
kalbi çokkk büyükk insanlarr var bu dünyada onlardan birini bulman dileğiyle....

yavas yavas konu toparlaniyor,sükürler olsun,polemik yaratmak istemedim...evet sevinmem gerekiyor,bi nevi o neden oldu bu tartismaya :kedi:

Hanimlar yine bana kizacaksiniz ama kizmayin ne olur,suan youtube'daki sayfasina baktim onun ve bana inat yaparmis gibi,kanalina nasil videolar eklemis,ve yazi yazmis...

linki geri aldim, ne olur ne olmaz hehe :D

Son düzenleyen: Moderatör:
türkiye bölünmez bütündür mesajları mı rahatsız ediyo seni anlamadım mirmirmirmir

canim iste kanalinin linki YouTube - kayra1111's Channel

böyle davranmasi beni dahada üzüyor iste, 180 derece dönüp fikir degistirmis...

türkiyede erişim yaak bu siteye.kızlar eminim yine aynı konuyla ilgil bir videodur.lütfen bakmayın.zeynocum konu kapansın istiyorsun ama ısrarla aynı konu üzerinden devam ediyorsun.yavrum amacın nedir bi anlat bakalım.CADIARZU

çocuk Türkiye Türklerindir demiş türk silahlı kuvvetleriyle ilgili video koymuş
arkadaş bunu kendisine inat yaptığını söylüyor şimdi buyrun burdan yakın ...
arkadaşım senin amacın ne ?? niye dokunuyo bunlar sana hayret bişeysin !!
bide ne olur ne olmaz diyor gülüp mesaj editliyosun !!

mesajları göremedim giremiyorum ki you tube a...

yardimci olayimbuyrunnnnnnnnn

yotube da kendi sayfasina arkadasimizin ex i türk silahli kuvetleriyle ilgi sonacima bozkurt, bayrak turkbayragi filan videolari eklemis

zeynocum tehlikeli sularda yüzüyorsun, cami köpek lafi sana bisi hatirlatiyormu acaba, bak bu isin sonunda banlanmak var demedi deme:gitme:

birak canim asiri sagci biri seninle ev-len-mez , seninle 1 sene boyunca gönlünü eylendirmis, yani seni kullanmis, malesef gercekler acidir, sanane nereye ne eklemis birak sunu takip etmeyi:olmaz:

pardon bide atatürk videosu var bunun nesi size inat ? sizi neden kızdırıyo ?? açıklar mısın ??

çocuk Türkiye Türklerindir demiş türk silahlı kuvvetleriyle ilgili video koymuş
arkadaş bunu kendisine inat yaptığını söylüyor şimdi buyrun burdan yakın ...
arkadaşım senin amacın ne ?? niye dokunuyo bunlar sana hayret bişeysin !!
bide ne olur ne olmaz diyor gülüp mesaj editliyosun !!

ya arkadasim,yine istemeden yaptim bi hata sanirim,benden sonra yapildi,benim kanalina hep baktigimi bildigi icin yapiyor,yani demek istedigim hala bana karsi yapiliyor bunlar,koydugu videolara lafim yok,sadece bana mesaj olsun diye yapiyor,o manada demek istedim

pardon bide atatürk videosu var bunun nesi size inat ? sizi neden kızdırıyo ?? açıklar mısın ??

evet Zeyno neden üzülüyorsun şekerim Atatürk videosuna ?

180 derece dönmüş olayını hala anlamadım çünkü videoyu da izleyemedim ama nedir seni rahatsız eden?

hem seni hiç umursamayan istemeyen bir adam neden senin inadına video eklesin?

hem neden inadına olsun esas mesele de bu

Atatürk videosuna bir lafim yokki,ben sadece Mogollarla ilgili ve ve bir kürtlerle ilgili koydugu video yu kastettim,mogollarla iligili olan,aramizda gecen bir konusmayla ilgili,onu aciklamayayim ben iyisi,ama ben onu taniyorum,yani bu bana inat yaptigindan eminim...

Back