• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya senin ikide bir her lafin arasinda, ben kürdüm ama türk edebiyati okuyorum, türk kültürüyle yetisdim demen kizlarin tuhafina gitmistir....

sanki kendini bize zorla kabullendirme cabasindasin gibi oldu, benide alin araniza filan gibi, zaten türklügü benimseyen biri bunu ikidebir dile getirmez, madalya takmiyoz kimseye

iste yanlisi burda yaptin, biz burda zaten kim olursa olsun hic ayrim yapmadik herkesi oldugu gibi kabul etti tüm kk

bana samimi gelmedin acikcasi:umursamaz:

Nedir bu siyaset meydanina döndü burasi,arkadasim ben link verdim,sen cerkezler türkmüymüs dedigin icin verdim,sen sorunca sorunun cevabini verdim.
Ayrica ilaydahey arkadasta cerkezler biz cerkeziz diye kendilerini soyutlamamislar demis,tabii diyemezler cünkü cerkes,kafkaslarda yasayan türk soylarina denilir,yani bir türk asilli neden kendini soyutlasin sorarim sana ???
benim babam da çerkez ama senden duyuyorumm türkk asıllı olduğumuzu!
neyse iyi olmuşş ama çok farklı dil yapımız ırk falan annem de türkmenn enteresann!!
eşimm arap asıllıı aslenn fellahh denilende sanırımm babaannesii kürttt anne tarafı aleviymiş ama kimse kendinii soyutlamamışş kardeş kardeşş yaşıyoruzzz!
herkes de doğduğıu büyüdüğü vatanını insanlarını çokk seviyor!
lazz arkadaşlara ne demelii pekii?=
yaaa kürtt nedenn soyutlasınnn???

Nedir bu siyaset meydanina döndü burasi,arkadasim ben link verdim,sen cerkezler türkmüymüs dedigin icin verdim,sen sorunca sorunun cevabini verdim.
Ayrica ilaydahey arkadasta cerkezler biz cerkeziz diye kendilerini soyutlamamislar demis,tabii diyemezler cünkü cerkes,kafkaslarda yasayan türk soylarina denilir,yani bir türk asilli neden kendini soyutlasin sorarim sana ???

canım benim onlarıda kışkırtmak isteyen insanlar var ama onlar bu oyuna gelmiyo sizde Türksünüz ama bu oyuna çok güzel geliyosunuz
Türk değilseniz Arap soyundan mı geliyosunuz açıkla madem bizde bilelim

neden bazı arkadaşlar ısrarla farklı olduklrını savunuyrlar
ülkemde kürt sorunu yokki
varsa biri açıklasın bana

kürde burda konu açmak bile kabahat, daha ne kadar dışlanacaklar allasen benneyaptımki yok kendileri soyutlamış da bilmemne. burnundan getirdiniz be

Hanimlar en iyisi ben bir daha cevap vermeyeyim,cünkü herkes birseyler yazdikca,dahada genisliyor konu...Benim fikrim politikayi fazla kurcalamamak,bir birizimi yalnista anlamis olabiliriz...

kürde burda konu açmak bile kabahat, daha ne kadar dışlanacaklar allasen benneyaptımki yok kendileri soyutlamış da bilmemne. burnundan getirdiniz be

canim cok dogru söyledin,ben politika yapmadan anlattim hikayemi,bir iki defa türkolojji okuyorum türk kültürü ile büyüdüm demem kabahat oldu,konu istemedigim sekilde yol aliyor...Ben tartismak istemedimki,dikkat ederseniz,konu gayet güzel gidiyordu,birden cark döndü....

yok arkadasim kimse onu dislamadi, bu tepkini hic hos bulmadim:olmaz:

arkadas ikidebir ben kürdüm ama söyle böyle yetistirilidim demesi tuhaf oldu:bbo:

istersen bi ilk sayfalari oku nekadar cok teselli veren oldu ona

valla senin bu yazin acayip tam polemik yaratan cinsden, ver gazi ver gazi oldu cizzz:olmaz:

QUOTE=¤ decemBer ¤;8266679]kürde burda konu açmak bile kabahat, daha ne kadar dışlanacaklar allasen benneyaptımki yok kendileri soyutlamış da bilmemne. burnundan getirdiniz be[/QUOTE]

:1ninca::1shok::1shok:

Burda Türk Kültürü falan filan kültürü derseniz aslınızın başka olduğunu vurgulamış olursunuz . burdada ayrım başlar.. bu ülkenin evladı Türktür. çerkezi,lazı ,kürdü, etnik kökenidir. geleneği göreneğidir...sengözlerimebaksanab

yok arkadasim kimse onu dislamadi, bu tepkini hic hos bulmadim:olmaz:

arkadas ikidebir ben kürdüm ama söyle böyle yetistirilidim demesi tuhaf oldu:bbo:

istersen bi ilk sayfalari oku nekadar cok teselli veren oldu ona

valla senin bu yazin acayip tam polemik yaratan cinsden, ver gazi ver gazi oldu cizzz:olmaz:

arkadasim 2 defa türkoloji okuyorum,türk kültürü ile büyüdüm dedim,bana beni arkamdan vurursun,sizin kaniniza islemis demesi agrima gittigi icin belirttim bunlari,yani türk kültürüne bu kadar yakin olmama ragmen bana böyle demesi üzdü beni,bu yüzden hep belirttim...

kimseee kürdr,dine,dile,ırka karşı değill bu ülkede arkadaşlarrr!
bu ülkeninn güzell insanlarıı bölücülüğee,kana karşı ama nedensee şuursuzca kan dökülüyorr bu vatanda oyuna getiriliyorr insanlarr!lütfenn akılllıı olalaımm!!!!

savunma mekanizmasından dolayı öyle dediğini düşünüyorum, bence bu konu da doğru çünkü çok çok benzeri benim bi arkadaşım başına gelmişti yazmıştım hatta bu konuda..

bencede ver gazı oldu birazda şakşakçılık oldu

ortamı kışkırtıyorsun..ateşe körükle gidiyorsun..eğer amacın farklıysa bence sen hiç msj yaqzmayasakkelime
buarada bu konu ilaydanın msj ı gibi bir msj bekliyordu alevlenmek için.dün de dediğim gibi ilayda buna ilk düşenlerden oldu ve devamı katılımlarla gercekleşti.amaca varıldı.umarım cok uzun sürmez..kim demiş hatırlamıyorum ama ülkemizde kürt sorunu yom die.dooru ülkemizde artık yok gibi bişey ama cok cok hassas bir konu.her an hortlayacak derecede.

burda ona kürt olduğu için değil kürtlüğü kullandığı için kızılıyo bunu anlaman lazım şakşakçı arkadaş fisfisfis

arkadasim 2 defa türkoloji okuyorum,türk kültürü ile büyüdüm dedim,bana beni arkamdan vurursun,sizin kaniniza islemis demesi agrima gittigi icin belirttim bunlari,yani türk kültürüne bu kadar yakin olmama ragmen bana böyle demesi üzdü beni,bu yüzden hep belirttim...

bak canim dogru dediklerin ama bunu biraz daha az kullansaydin daha iyi olurdu ve böyle tepkiler gelmezdi :gitme:

ecinilinin yorumu cok dogru bir tespit

istersen bi düsün he?vereliniortak

misal ben almanyada yasiyorum, simdi gitsem bir almana desemki ben türküm ama alman gibi büyütüldüm kendimi alman gibi his ediyorum, ve bunun üstüne basa basa anlatsam nekadar gercekci olurum, almanlar icin herzaman yabanciyiz ve yabanci kalicaz, istersek amuda kalkalim bise deyismez, bunun gibi bise oldu seninkide:gitme:

Kimseye gaz vermeden konu buraya geldi,farkinda misiniz,hepimizin payi var gaz vermekte,lacrima arkadasin dedigi gibi,erkek arkadasimin bana o ettigi sözleri kendime yakistiramadigim icin,kendimi o sekilde savundum,türkoloji okuyorum türk kültürü ile büyüdüm dedim,yani terör ile alakam yok onu belirtmek istedim,bu yüzden tekrarlamis olabilirim

Back