• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geldimmm. banada yer açın. oyayım o bebeği şöyle bir güzel
oklava:

haha vallaha diyorumki söyle bir gün bir kösede kistirayim ben onu,allah yaratti demeden,gecireyim söyle münasip bir yerlerine bi kac tekme alkisalkisalkis

Suan kadinlar kulübünde konulara bakiyordum,ve arkadasim aradi,ne dedi tahmin edebilir misiniz...
Dün gece benim harclik kazanmak icin calistigim kozmetik dükkanindaki yanimda calisan bir kizi koluna takmis geziyormus.Sinirden gülüyorum,enayiyim ben,bunlari ben tanistirdim.Is cikisi beni almaya geldiginde ben tanistirdim,ya inanamiyorum,kendi ellerimle adama yeni sevgili bulmusum,alkisliyorum kendimi mafoldumben
Ve bu kizi ben tatil boyunca görecegim,hatta dün gördüm,yüzüme bakip gülümsüyordu,bende aptal gibi sohbet ettim onunla....

Son düzenleyen: Moderatör:
Suan kadinlar kulübünde konulara bakiyordum,ve arkadasim aradi,ne dedi tahmin edebilir misiniz...
Dün gece benim harclik kazanmak icin calistigim kozmetik dükkanindaki yanimda calisan bir kizi koluna takmis geziyormus.Sinirden gülüyorum,enayiyim ben,bunlari ben tanistirdim.Is cikisi beni almaya geldiginde ben tanistirdim,ya inanamiyorum,kendi ellerimle adama yeni sevgili bulmusum,alkisliyorum kendimi mafoldumben
Ve bu kizi ben tatil boyunca görecegim,hatta dün gördüm,yüzüme bakip gülümsüyordu,bende aptal gibi sohbet ettim onunla....

nasıl yani erkek arkadaşınımı o kızla kolkola görmüş arkadaşın. yani seni aldatmış o kızla...

Ayyyyyyyy Şu hale bakkkkkkkkkkkkk her taraf şerefsiz dolmuş yaaaa o kız nasıl haysiyetsizmiş... Pesss diyorum o kıza peesssss! Arkadaşım canımın içi boşver bu iki insanı da. ıkisi de ne malmış çıkmış ortaya işte. Ben olsam hayatlarını zindan ederdim ama sen bir şey yapma gülüm..

ya benimde başıma buna benzer bişey geldi..ben 18 o 25yaşındaydı..çok güzel başladı ama ayrılmak istedi pat die ne oldu dedim olmck faln dedi..seni seviyorum ama ayrılmamız gerek diyordu..o ünv bitirmişti matematik öğretmeniydi bense yeni gidicektim üniversiteye..neyse ayrıldıktan sonra fazla zaman geçmedi ve nişanlandı şimdi evlii..çok mutsuzdum hayat durmuştu sanki ama geçti..şimdi çok güzel bi iilişkim var:asigim::nazar: bunlarda geçecek canım merak etme.seni çok sevip değer veren biri çıkacaktır..bence üzülme çık gez dolaş eğlenmene bak:teselli:

Genelde olan şeydir bu kürt olunca hepsi teröristmiş gibi geliyor bazı insanlara tabiki çok yanlış bir şey bu...
Onun bahanesi olmuş bu canım benim yaşı varmış ama aklı yokmuş hakaret ederek seni kendinden soğutmaya mı çalıştı bu basit numarayla anlamış değilim...

Hiç düşünme boşver bence hayatına bak kolunada kimi takrsa taksın sen görünce gül geç kendinden emin bir şekilde hatta Herşeyde bir hayır vardır böyle bir insandan bence sana hayır gelmezmiş!!:olmaz:

terbiyesiz yaptigi neymis gercek Turk kimdir gercek Turk bayragina milltine devletine inanan ayni kulturde toplanip her kulturu kucaklayan kokunu soyunu sopunu arastirmadan bagrina basandir asil Turk o kisilik yoksunu adam hic degildir terbiyesiz dejenere pislik bosver asil sukret kurtulmusun boyle serefsiz seyden sna mesaj atarken evlilik teklifi ederken seni Japon falan mi saniyordu acaba yoksa sen sonradan mi Kurt olmussun boyle sacma sapan bir sebep olamaz uzulme degmez boyle bir adamin arkasindan aglarsan da birdaha yuh sana 2kurusluk adama 5kurusluk deger verirsen bu olur bak okuyorsun genceciksin bu adam kiligindaki yaratiga mi kaldin bulmus layigini 1aya sonra o kizdanda gozunun uzerinda kasin var diye ayrilir insallah birgun gercek aski bulur cok ama cok mutlu olursun

offf bu ne biçim bir adam kurtulduğuna şükret fazla irdeleyip te kendini üzme....

evet ama oda herseyin farkinda benim öyle bir kürt olmadigimin farkinda,bu güne kadar hic bir kötülügümü görmedi,ayrilma sebebi diye insan hic bir insanin milletine söz söylermi,bende vatan haini biri olsam icim yanmaz ama öyle biri degilim turkbayragi

çok üzüldüm hele maymun soyundan geliyosun demesi aslında onun cahiliğini güsterir
büyle biri için üzülüp bide ağlıyormusun bence boşver o kaybetiğine ağlasın
ama hiç bir kürtlüğümü gürmedin demene takıldım doğrusu kurtluk nasıl bişeyse artık

canımmm sen kendine,sadece kendine değer ver.Hele bi erkeğe asla....Salla gitsin canım benim zaman herşeye ilaç.umarım en yakın zamanda düzelir herşey.Ben de senin gibi bi kürdüm ama iki kelime bile bilmem.Ya hepimiz bu toprakta yaşıyorsak anlaşabiliyorsak ne anlamı var onun bunun...Bence cok iğrenc bişi yaptıgı,sen de verseydin ağzının payını yahu :oklava:

birisi belli ki onun aklina girmis, o da ne kadar karaktersiz bir insanmis ki inanmis bu dusuncelere. kimsenin milleti, dini, dili onemli degil, onemli olan insan olmak. degmeyecek birinin arkasindan aglamayin, mutlaka sizin gibi bir insani hakeden birini bulacaksiniz... sizden 8 yas buyukmus ama beyin yasi, olgunluk ve insanlik olarak sinifta kalmis bence.

amaaaaaann nnn klasik gurbetci bir türk erkeği işte :dilcikar: aklı sıra milliyetci takılmak istemiş :dilcikar: soran nedir die bilmez:dilcikar: terörizmi acıkla kürtlüğü acıkla desen apışıp kalır kaydirigubbakcemile3 anacım sende dötünle güleydin buna "sen bana kürt diyene kadar adam ol önce hödük" diyeydin yerimseniben yazık ki üzülüosun ..ama anladığım kadarıyla üzüntğn aşktan deiil durduk yere terkedilmekten olusan hırsından CADIARZU acilen asık ol derim :1closedeyes: aşk acısının en buyuk ilacıdır yeni bir aşk :delphin:
bide psikolğa gitmeyi neden kendine yakıstıramadın :umursamaz: git bak nasılişe yaradığını görüceksin sonucta su an ruhun yaralı yerimseniben

bana nedense hiç samimi gelmedin burda kafandan uydurup Türk Kürt sorununu kullanıp bişeyler yazmışsın gibime geldi ne yapmaya çalışıyosunuz siz anlamıyorum kendinize güveniniz yok ozaman sizin
Yok Türkoloji eğitimi almışta yok Türk gibi yetişmişte yazık valla çok yazık ne farkınız var diğer insanlardan sizinde aklınız çalışıyo çok yüksek mevkilere gelebiliyosunuz bu düşmanlığınız ne anlamıyorum benimde anne tarafım hasbihas Çerkez nolmuş yani gurur duyarım hiç ben Çerkezim şöyle oldu ben Lazım Yörüğüm böyle oldu diye şeyler duyuyomuyuz

Son düzenleme:
bana nedense hiç samimi gelmedin burda kafandan uydurup Türk Kürt sorununu kullanıp bişeyler yazmışsın gibime geldi ne yapmaya çalışıyosunuz siz anlamıyorum kendinize güveniniz yok ozaman sizin
Yok Türkoloji eğitimi almışta yok Türk gibi yetişmişte yazık valla çok yazık ne farkınız var diğer insanlardan sizinde aklınız çalışıyo çok yüksek mevkilere gelebiliyosunuz bu düşmanlığınız ne anlamıyorum benimde anne tarafım hasbihas Çerkez nolmuş yani gurur duyarım hiç ben Çerkezim şöyle oldu ben Lazım Yörüğüm böyle oldu diye şeyler duyuyomuyuz

işte sen o oyuna düştün ilaydacım :teselli: oyunun farkındasın ama löp die içine giriverdin :umursamaz: he de gec yavrum..bu konular hassas yerimseniben

Kişilıksızmiş ..

acın dınecek sadece zaman..

Kusura bakmayin ama,Türkiyede yeterince kürt türk sorunu varken,neden ben sadece bayanlarin üye oldugu bir site'de kürt ve türklerin arasini bozmak isteyeyim,öyle olsaydim eger daha derin yerlerden girerdim konuya,asil sen bana hic samimi gelmedin,olayi politikaya baglayip,dikkatleri üzerine cekmek istiyorsun...Yazik

Back