• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya arkadasim,yine istemeden yaptim bi hata sanirim,benden sonra yapildi,benim kanalina hep baktigimi bildigi icin yapiyor,yani demek istedigim hala bana karsi yapiliyor bunlar,koydugu videolara lafim yok,sadece bana mesaj olsun diye yapiyor,o manada demek istedim

ya ATATÜRK ve TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ videolarının nesi seni rahatsız ediyo ? neden sana inat oluyo bunlar !!!???
yazdıklarının o manası bu manası yok arkadaşım yazarken iyice bi tart biç öyle yaz ya da ilgi çekecek başka bişey bul !!kötükedihüso

yasakkelimeyasakkelimeyasakkelimemadem kendini bu vatana bu kadar yakın hissediyorsun boşyere gocunma!!!!

evet Zeyno neden üzülüyorsun şekerim Atatürk videosuna ?

180 derece dönmüş olayını hala anlamadım çünkü videoyu da izleyemedim ama nedir seni rahatsız eden?

hem seni hiç umursamayan istemeyen bir adam neden senin inadına video eklesin?

hem neden inadına olsun esas mesele de bu

canim demek istedigim,dikkatleri ceken atatürk videosu olmus,onu kast etmedim,kastettigim yazisi,o yazi benden sonra eklendi.Türkiye türklerindir yazisi...Yani aklinca beni dislamis onu kast ettim ben,Yani bana aklinca mesaj atiyor,yine cuvalladim ben galiba...benneyaptımkifisfisfis

Son düzenleyen: Moderatör:
canim demek istedigim,dikkatleri ceken atatürk videosu olmus,onu kast etmedim,kastettigim yazisi,o yazi benden sonra eklendi.Türkiye türklerindir yazisi...Yani bana aklinca mesaj atiyor,yine cuvalladim ben galiba...benneyaptımkifisfisfis

Ya canım mesajı almazsan ortada kalır.
Görme gitsin,bakma kanalına.
Niye alınıyorsun ki,terörist misin hayır,hain misin hayır.
Eee?
Alma mesaj filan,sana yönelikse de.

canim demek istedigim,dikkatleri ceken atatürk videosu olmus,onu kast etmedim,kastettigim yazisi,o yazi benden sonra eklendi.Türkiye türklerindir yazisi...Yani aklinca beni dislamis onu kast ettim ben,Yani bana aklinca mesaj atiyor,yine cuvalladim ben galiba...benneyaptımkifisfisfis

tamam ne var bunda niye alınıyorsun ben hala anlamadım ya yeminle

hayır neden seni dışlasın ha o kendi fikrince dışlamış olabilir ama o söz kimseyi dışlamıyor Türkiye de

hala anlamıyorum gerçekten seni

tamam ne var bunda niye alınıyorsun ben hala anlamadım ya yeminle

hayır neden seni dışlasın ha o kendi fikrince dışlamış olabilir ama o söz kimseyi dışlamıyor Türkiye de

hala anlamıyorum gerçekten seni

O söz kimseyi dislamiyor olabilir genel anlamda,ama o yazinca kendimi dislanmis hissediyorum,cünkü aramizda gecen tartisma gününün ertesi günü hemen yazildi,ondan gelen herseye aliniyorum,ne yapayim ki benneyaptımki

O söz kimseyi dislamiyor olabilir genel anlamda,ama o yazinca kendimi dislanmis hissediyorum,cünkü aramizda gecen tartisma gününün ertesi günü hemen yazildi,ondan gelen herseye aliniyorum,ne yapayim ki benneyaptımki

yahu sana hakaretler etmiş seni kovmuş bir adamın neden hala peşindesin neden takip ediyorsun

o kadar söylediklerinden sonra bu söze mi alınıyorsun

ondan gelen herşeye demişsin işte esas mesele bu ondan sana bir şey gelmiyor ki

o seni dışlasa ne olur dışlamasa ne olur adam hakaretin kralını yapmış sana birkaç gün önce sen şimdi bu sözden üzerine pay biçiyorsun beni dışladı diyorsun ya harbi arkadaş ben seni anlamıyorum yahu

yahu sana hakaretler etmiş seni kovmuş bir adamın neden hala peşindesin neden takip ediyorsun

o kadar söylediklerinden sonra bu söze mi alınıyorsun

ondan gelen herşeye demişsin işte esas mesele bu ondan sana bir şey gelmiyor ki

o seni dışlasa ne olur dışlamasa ne olur adam hakaretin kralını yapmış sana birkaç gün önce sen şimdi bu sözden üzerine pay biçiyorsun beni dışladı diyorsun ya harbi arkadaş ben seni anlamıyorum yahu

Dedigim gibi o hakaretlerden sonra,ondan ne gelirse,ben üstüme aliniyorum,cünkü bir yara acti,ve bu tür seyleri görünce,kendi üzerime aliniyorum,tek sorun bu...Ve bi kere hakaret etti,bundan sonra dediklerine hemen aliniyorum.

Kazen Administrator konuyu okuyor,kilitlenmesini sizden rica ediyorum...Mümkünse...

gecmiş olsun kazen abim geldi:ı)) umarım fazla deşelenmeden kapanır konu....

canim üzülme, demekki yanlis anlasilma olmus, zaten bu konular hassas oldugundan kaynaklaniyor, bidaha az kullanirsin olur biter:teselli:

üzüldüm vallahi simdimafoldumben

december sanada ask olsun valla hic beklemezdim senden :umursamaz:

asıl size aşk olsun. ilaydehey özellikle kışkırtan bi mesaj yazmış, kimse ona kızmıyor ondan sonra acaba ayrımcılık mı yapıyor diye konu sahibine kızıyorsunuz benneyaptımki yok efendim o kendini dışlamış da bilmemne de. bu insan sürekli türkoloji okuduğundan bahsetmek zorunda kalıyo bu burada bile dışlandığı içindir, dönüp bi baksanıza kendinize benneyaptımki ben kürt değilim eğer beni de ayrımcılıkla suçlayacaksanız, olsam da söylemekten çekinmem. :umursamaz:

asıl size aşk olsun. ilaydehey özellikle kışkırtan bi mesaj yazmış, kimse ona kızmıyor ondan sonra acaba ayrımcılık mı yapıyor diye konu sahibine kızıyorsunuz benneyaptımki yok efendim o kendini dışlamış da bilmemne de. bu insan sürekli türkoloji okuduğundan bahsetmek zorunda kalıyo bu burada bile dışlandığı içindir, dönüp bi baksanıza kendinize benneyaptımki ben kürt değilim eğer beni de ayrımcılıkla suçlayacaksanız, olsam da söylemekten çekinmem. :umursamaz:

sen ciktiktan sonraki sayfalarida okudunmu canim, biz kapat su politik konulari dedikce hala üstüne basa basa devam etti yok youtube linkeri filan koymalar, masus beni sinir etmek icin yapiyor demesi, tutarsizlik var zeynoda, kimse benikiskirtamaz benim düsündüklerimi ilaydeheyde söyleyince onayladim

zeynocum burda okadar kisi kapat su ince konulari dedikce susmadin hala bu konuda direttin insanlara kal geldi, acaba sevgilinedemi sürekli bu konulari önüne sürdünde adamin canini sIkdiysan senin samimi olmadigini düsünerek terk etmis olabilirmi

sonraki sayfaları okumadım sizinkine kadar geldim. okuduklarım yetti. asıl kızılması gereken kişi ilaydeheydi, ve herkes sanki onun bu çıkışı yapmasını beklermiş gibi konu sahibine yüklendi. kürtler kendini soyutluyo demeyin hiç kendiniz dışlıyosunuz ben de buna şahidim.

üzülme canım türk kürt kardeştir inanmayan kalleştir. bunu hep ülkemizi bölmek isteyen dış mihraklar çıkartıyo

¤ decemBer ¤;8274151 .!.:
sonraki sayfaları okumadım sizinkine kadar geldim. okuduklarım yetti. asıl kızılması gereken kişi ilaydeheydi, ve herkes sanki onun bu çıkışı yapmasını beklermiş gibi konu sahibine yüklendi. kürtler kendini soyutluyo demeyin hiç kendiniz dışlıyosunuz ben de buna şahidim.

december gerçekten amacını anlamakta güçlük çekmeye başladım. burada kürtleri dışlayalım diyen oldumu. herkes kardeşiz dedi. herkes TÜRKıYELıYıZ dedi... olayı farklı boyutlara getiren sensin şu anda. kimse değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
¤ decemBer ¤;8274151 .!.:
sonraki sayfaları okumadım sizinkine kadar geldim. okuduklarım yetti. asıl kızılması gereken kişi ilaydeheydi, ve herkes sanki onun bu çıkışı yapmasını beklermiş gibi konu sahibine yüklendii kürtler kendini soyutluyo demeyin hiç kendiniz dışlıyosunuz ben de buna şahidim.
bir örnek verde bilelim nasıl soyutlanıyorlar kürt vatandaşlarımız
okulamı alınmıyor
muayenemi olmuyor
ne ????
bejan isminde öğrencim var ama david isminde yok
demekki isim koyma konuşmamadada sorun yok
nerde dışlanıyorlar
en yakın arkadaşımın annesi türkmen babası kürt(öpüyorum burdan dün için affet a.s. )
konu sahibi şöyle dese ve sen ortamı provakate etmeye çalışmasan bu polemikler olmazdı
ayrı etnik kökenlerimiz var ve bana maymundan gelmesiniz dedi

Son düzenleme:
Back