• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
december benim ismimi sürekli kullanıp kendini haklı çıkarmaya çalışma ben kimseyi kışkırtmadım bikere kışkırtıcı bişey söylemedim sizin hoşunuza gitmiycek diye ben düşüncelerimi söylememezlik yapamam zaten neyin ne olduğu anlaşılıyo yavaş yavaş bu konuya bidaha msj yazmıycaktım ama adımı sürekli kullanman beni rahatsız etti ben söyliyceğmi söyledim

gizli bir şey yok, her şey ortada dediğiniz gibi. konu sahibi kendini ispatlayacam diye dört dönüyo ne yapacağını şaşırdı farkındayım, ilaydahey o gereksiz çıkışı yapana kadar böyle bir sorun yoktu. herkes diyeceğini diyordu, fakat olay birdenbire konu sahibinin "acaba bizi kekliyormu" tartışmasına geldi. bunu buraya getiren ben değilim. "bazıları" diyerek de kaçmıyorum hiçbirşeyden direkt rumuz söylüyorum, ilaydehey diyorum. laf sokmayı sevmem çünkü.

önce herkes çocuğu suçlu bulurken, ki bu davranışı yapan şahsı haklı bulabilecek vicdan sahibi tanımıyorum, birdenbire konu döndü. sanki evvelde "ah canım boşver takma" diyenler başkalarıydı. ben hayret ettim açıkcası. herkesini dimağını bu arkadaş mı açtı? Allah razı olsun ne diyeyim.

Back