güldürdün sagol,gel beraber dövek o bebegi kaydirigubbakcemile3
geldimmm. banada yer açın. oyayım o bebeği şöyle bir güzel
oklava:
Suan kadinlar kulübünde konulara bakiyordum,ve arkadasim aradi,ne dedi tahmin edebilir misiniz...
Dün gece benim harclik kazanmak icin calistigim kozmetik dükkanindaki yanimda calisan bir kizi koluna takmis geziyormus.Sinirden gülüyorum,enayiyim ben,bunlari ben tanistirdim.Is cikisi beni almaya geldiginde ben tanistirdim,ya inanamiyorum,kendi ellerimle adama yeni sevgili bulmusum,alkisliyorum kendimi mafoldumben
Ve bu kizi ben tatil boyunca görecegim,hatta dün gördüm,yüzüme bakip gülümsüyordu,bende aptal gibi sohbet ettim onunla....
nasıl yani erkek arkadaşınımı o kızla kolkola görmüş arkadaşın. yani seni aldatmış o kızla...
güldürdün sagol,gel beraber dövek o bebegi kaydirigubbakcemile3
evet ama oda herseyin farkinda benim öyle bir kürt olmadigimin farkinda,bu güne kadar hic bir kötülügümü görmedi,ayrilma sebebi diye insan hic bir insanin milletine söz söylermi,bende vatan haini biri olsam icim yanmaz ama öyle biri degilim turkbayragi
bana nedense hiç samimi gelmedin burda kafandan uydurup Türk Kürt sorununu kullanıp bişeyler yazmışsın gibime geldi ne yapmaya çalışıyosunuz siz anlamıyorum kendinize güveniniz yok ozaman sizin
Yok Türkoloji eğitimi almışta yok Türk gibi yetişmişte yazık valla çok yazık ne farkınız var diğer insanlardan sizinde aklınız çalışıyo çok yüksek mevkilere gelebiliyosunuz bu düşmanlığınız ne anlamıyorum benimde anne tarafım hasbihas Çerkez nolmuş yani gurur duyarım hiç ben Çerkezim şöyle oldu ben Lazım Yörüğüm böyle oldu diye şeyler duyuyomuyuz
bana nedense hiç samimi gelmedin burda kafandan uydurup Türk Kürt sorununu kullanıp bişeyler yazmışsın gibime geldi ne yapmaya çalışıyosunuz siz anlamıyorum kendinize güveniniz yok ozaman sizin
Yok Türkoloji eğitimi almışta yok Türk gibi yetişmişte yazık valla çok yazık ne farkınız var diğer insanlardan sizinde aklınız çalışıyo çok yüksek mevkilere gelebiliyosunuz bu düşmanlığınız ne anlamıyorum benimde anne tarafım hasbihas Çerkez nolmuş yani gurur duyarım hiç ben Çerkezim şöyle oldu ben Lazım Yörüğüm böyle oldu diye şeyler duyuyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?