Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatında biri var..
bir anda bukadar değişen birinin başka bir açıklaması olamaz..

kizlar bunu OKUDUM , SOK OLDUM resmen , BU NASIL BI ADAMDIR BUNU YAPAN ???lmaz:lmaz:
NE KADAR ACIMASIZ , kendini begenmis, ukala, patavatsiz, delimidir nedir.. SEN Kim oluyosun da INSANLARI asaliyosun .. tovbe tovbe .. Allah var.. kimse kimseden Üstün degildir hiç bir zaman !! ne dir bu ??? klava: yaa bu erkeklerin kizlari bir HIC YERINE ALMALARI !!! neden kendilerini yukseltiyolar hep , ya okudum cok uzuldum senin için , insanin sinirlerini bozuyo !! resmen..

Son düzenleme:
şerefsiz herif
bence sen sevmiyor mazeret bulmaya çalışıyor
ziline bas aşağı çağır
suratının ortasına tükür ve asla onun için üzülme
hepimiz farklı ırklardanız ama Türk vatandaşıyız
Türkiye Cumhuriyetinin onurlu ferdiyiz

çok afedersin ama bi insan bu kadarmı kazma olur ya!!nasıl sinrlendim!!bir sene sonramı aklı başına gelmiş??canım kimse vazgeçilmez degildir sen çok çok daha iyilerine layıksın bunu hissediyorum!!onu düşündüğün her dakika senin için kayıp!!seni üzen senden daha degersiz olmasın lütfen üzülme...

Keşke suratının ortasına tükürseydin canım....
Seni haketmeyen biri için yıpratma kendini....
Hiç ihtiyacın yok o hasta herife...
27 yaşına gelmiş ama adam olamamış.

hakaret davası açılır bu sözlere kız...
sakın sakın onu beklemek değil aklına dahi getirme..
dangalak mı ne bu adam ya

belkıde bundan bır sene sonra
ıyı kı o gun kapıda benı kendınden bu kadar sogutmus dıyeceksın canım, su an ıcın acıyor emınım Allah senı o adamla daha fazla uzulmemen ıcın onun boyle gercek yuzunu gostermıs sana

adeti huyu suyu farklı görgüsü farklı polonyalıyı bağırlarına basmışlar da, aynı toprakları yüzyıllardır paylaştığımız birisi mi fazlalık geliyor onlara? arka tarafımla gülmek istiyorum. başlarının üstüne koydukları avrupalılar zamanında çok analarını ağlattı onları görmemişler hiç. kürtsen kürtsündür, istersen anadilin kürtçe olsun zerre türkçe bilme. kime ne yahu? sen bunları bize açıklamak zorunda bile değilsin zeyno. bunların hiçbirine ihtiyacın yok, sen insansın! bitti! onu geç, bu memlekette saf türk olan kim var biri göstersin bana? biz de konyanın yerlisiyiz ama silleliyiz rum köyünden. karışmışız da zamanla. ee şimdi ben neye benziyorum orangutana mı?

yahu, böyle gerizekalılarla benzer kafatası taşıyorsam eğer kırılsın şu kafam be!

kuzum düşüncelere sözlere bak kurtulduğuna şükret sen canım

kimler çıkar karşına sen bu hadsiz terbiyesiz saygısız herife mi kaldın pehh

üzülme hiç de

ne kadar cahil bir insanmış.... bide 27 yaşında.yazık...

tatlım sen üzülme.sen çok mantklı bi insansın,yaşam tarzın konuşmalarn vs...
bu düşüncelere sahp bi insanla brlikte olursan boşa vaktin gider..

varya acaip sinirlendim. ırkçı kafatasçı yaratık. aynaya dikkatli baksın maymun kimmiş görecekte. tam net seçemiyor gözlerde bozuk galiba..
. türkiye bir mozaik. kürdü,türkü, lazı, çerkezi tatarı gürcüsü hepimiz kardeşiz hepimiz Türkiyeliyiz..
Böyle düşünen mahlukatımı unutamıyorsun. bırak Allahından bulsun.

ALLAH ıslah etsin canım benim sakın bu insan için kendini harap etme olur mu buna benzer bir durumu bende yaşadım öyle çok canım yandı ki anlatamam taki başka biri kalbimi çalana kadar seni çok iyi anlıyorum öyle iyi anlıyorum ki anlatamam ALLAH ım yar ve yardımcın olsun bile bile başladı ve sonunda böyle bir bahaneyle senden ayrıldı çok yazık gerçekten seni sevmediği açıkça ortada "seni tanıdıktan sonra kürtlere olan tutumum değişti bu söz bana hiç mi hiç yabancı gelmedi belki şaka gibi ama benim ilk erkek arkadaşımda bana aynısı söyledi" bende çok kırıldım çok ağladım ve bunu hak etmediğimi kendi kendimi yiyerek kendime söyledim çok acı bir durum ama unutmak en güzeli ne zaman utunutursun onuda zaman gösterecek ALLAH ım karşına sana senin kıymetini bildirecek birini çıkarsın inşallah üzme kendini ne olursun mafoldumben

Bak şimdi arkadaşım yazının sonunda sende kürtmüyüm hayır konyalıyım diyerek ayrımcılık yapıyorsun farzetki mardinlisin siirtlisin bingöllüsün vs kürtlerin en dibinde doğdun ne olacak sevmeye hakkın olmayacakmı sen kürtsün bi dur bakalım izmirli-ankaralı vs birisiyle alaka kuramazsın hooop falan mı denecek.Bu zihniyet yıllar öncesinde kalmalıydı ama kalmadı neden çünkü medya bunu son zamanlarda inanılmaz körüklüyor insanları ırklara ayırarak nefret tohumları ekmeye çalışıyor..Ben doğma büyüme izmirliyim aslen arnavutum ama hiç aaa sen arnavutsun seninle olamam diye bir söz duymadım halbuki bilmezler ki fransa da fuhuş olaylarının başını arnavut mafyalar çeker..Yani insanın kötüsünün dili dini ırkı olmaz kötü kötüdür.Sende her ne isen kendine ben şuyum bu değilim beni istemedi diye haksızlık etme..Hepimiz allahın bir kuluyuz ve allahın herhangi bir kuluna eziyet edenin yatacak yeri yoktur..Kendisini zihnen geliştirememiş yarım akıllı şahıslar için üzülmeyi bir an önce bırak..Kendine karakterli,dünyaya bakış açısı insanca olan temiz kalpli birisini bul..

sen bu mantıkta ve zihniyette, üstelik senin benliğinle bu derece acımasızca alay eden, hor gören bi insanı nasıl bekleyebiliyorsun güzelim?
tamam insan sevince gözü görmüyo bazı şeyleri, akıldan çok kalp devreye giriyo biliyoruz ama ne kadar seversen sev kimse seni ırkınla mezhebinle gelmişinle ve geçmişinle yargılayamaz bu sevdiğin aşık olduğun değer verdiğin bi insan olsa bile..
inanamıyorum ya adam 27 yaşına gelmiş bunun şu düşüncesini kendini geliştirmiş Allah korkusu olan azcık aklı mantığı olan insan söylemez bu ne cesarettir böyle..
sen bundan 1 yıl gibi bi zamanda kurtulduğun için gece gündüz Allah a şükret canım eğer ilerde evlenseydiniz o zaman yine gösterirdi bu yüzünü ve dönüşü zor olan bir yoldur evlilik üstelik bu düşüncesini ailen ve yakınların duyduklarında ne kadar çok incinirler ve dışlanmış hissederlerdi düşünebiliyor musun?
demem o ki her şerde bir hayır vardır sözünü sık sık aklına getir ve bundan sonra kimsenin seni bu tarz bi üslubla eleştirmesine hakaret etmesine sakın izin verme..senin için gerçekten okuyunca çok üzüldüm o yüzden içimdekileri yazmak istedim sen daha iyilerine layıksın emin ol ve asıl onun seni haketmediğini düşünerek güçlü ol sakın yıpratma kendini olur mu

Başıma çok sene önce buna benzer birşey gelmişti.
Milliyetçi olmakla övünen ama milliyetçiliği ırkçılık sanan biri,arap asıllıyım diye beni istememişti.
Daha doğrusu ailesi istememiş gibi yapmıştı.

Bağlanmıştım o zaman,seviyordum haliyle.
Çok üzüldüm,çok ağladım bunu duyunca tabi.
Ama şimdi ona karşı içimde acımaktan başka hiçbir duygu yok.
Kendini kurtardığına şükret böyle zavallı bir yaratıktan.
Dua et daha çok vakit geçirmeden çıkarmış maskesini.
Senden bir tane var,seni hakeden birini bulacaksın buna emin ol.
Kendini yıpratma canım sakın:1hug:

adamın cinsii bozukk yarım akıllınınn teki!:mymeka:
böyle bir silikten ayrıldığın için şükret!
aşkın milliyeti ırkı yoktur!:asigim:
aşk her zaman herşeyin üstesinden gelir ve gelebilmelidir!
kendine gerçekten sevebilmeyi becerebilen birinii bulacağından eminim hiçççç üzülmee canımmm!!!:1hug:

umursama unut gitsin ya ayyyy yanımda olsa döverm o bebeyi

Sagolun hanimlar,gercekten yorumlarinizi bana tekrar öz güvenimi kazandirdi,cünkü o sözlerden sonra kendimi bir boslukta hissettim,ise yaramaz oldugumu düsündüm,dislandim,buraya ait olmadigim hissini vermisti bana...Size tekrar gönülden tesekkürlerimi sunuyorum,Rabbim hepinizin yolunu acik etsin,sevdiginizden ayirmasin,ve ömrünüzde hep iyi kullar cikarsin karsiniza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…