• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hikayem cok güzel basladi ve cok kötü bitti ...
Bir sene önce tanismistik,her zaman arardi bir yerlere davet ederdi.
Ama adi konulmamisti,yani ben ondan hoslaniyordum oda benden,ikimizde belli ediyorduk,ama bi türlü söylemeye cesaret edemiyorduk.
Bu böyle bir ay sürmüstü,artik ümidimi kesmistim,sanirim sadece dost olmak istiyor benimle diye düsünmüstüm.Neredeyse bütün günümü onunla geciriyordum,ama iki kanka gibiydik.
Bir gün,cep telefonuma cagri birakti,ve hemen ardindan mesaj gönderdi:
- Icimden sana cagri birakmak geldi :)

Bende bu mesaj'dan sonra ona cagri biraktim.
Tekrar bir mesaj yazdi ve dedi ki :
- Demek seninde icinden cagri birakmak geldi,seviyorsun beni degil mi ?

Bende hemen cevap yazdim :
- Hmmm, bilmem seviyor muyum ?
Seviyorum galiba :)

Ve cevabimi hemen aldim mesaj ile :
- Bende seviyorum...

Havalara uctum...
O gün zaten sinemaya gideriz diye anlasmistik.
Sinemaya gittigimde,sinemanin kapisinda bekliyordu,yanina gittim...
Ikimizde tam 10 dakika kapinin önünde durduk ve tek kelime bile etmedik.
Sonra birden elimi tuttu,hadi filmi kacirmayalim dedi...
Bir yil bu böyle sürdü.Evlenme teklifi bile etmisti.

Peki ya sonra ?

Erkek arkadasim benden ayrildi sonra,sebebide aile babasi olamazmis,hazira alismis,ev gecindiremezmis,evde onu bekleyen bir karisi olunca istedigi kadar gezemezmis,hayatinda engeller olurmus falan filan.Bazi konulara ayrilma nedeni diye bunlari yazmistim,ama aslinda baska sebebler varmis,icimde kalmasin diye onlarida aciklamak istedim...
Bende o an sustum tamam ayrilalim dedim.Ama ben ne yaptim ?
Agladim,agladim,agladim...
Odama kapattim kendimi,yemek yemedim 52 kilodan 47 kiloya kadar düstüm.
Aglamaktan gözlerim artik resmen kirmiziya dönüsmüstü,hatta annem beni bir psikologa bile göndermek istemisti,ben reddettim,cünkü bir psikologa gitmeyi kendime yakistiramadim.
Bir gün attim kendimi disariya bindim arabama,actim duygusal müzikleri,öyle bos bos sürdüm 1-2 saat.Sonra ona gittim,zile bastim asagiya in konusalim dedim.
Indi asagiya yüzüme bile bakmadi,evet ne istiyorsun dedi.
Bende neden böyle yapiyorsun,neden ayrildinki benden,ben sana gel hemen evlenelim demedimki...Yasim 19 beklerdik bi kac sene daha...Evlilik teklifini sen etmedinmi dedim ?
Evet ben ettim yasim 27 diye ben ettim,cünkü yasim geldidi geciyor,cocuklarim olsun istemistim.
Asil sebeb evlilikten kacmam degil,aslinda oda var ama asil sebeb,senden süpheleniyorum,bana yalanlar söylüyorsun gibime geliyor,sana karsi olan sevgim azaldi dedi.
Asla yalan söylemedim dedim,örnek ver dedim,ne zaman yalan söyledim ben sana dedim.
Ya suan hatirlamiyorum,ya ne bicim kizsin laftan anla artik istenmiyorsun dedi.
Ve birden alay etmeye basladi.
Ya sen ne psikopat bir kizsin,yapistin birakmiyorsun.
Ben türküm sende kürtsün,farkli milletlerdeniz seninle olmam.
Maymun soyundan gelen bir kürtsün size güvenilmez,sirtimdan vurursun beni dedi.
Bende ya sen en basta benim kürt oldugumu bilmiyormuydun,hem benim daha dogru dürüst kürtce konusma yetenegim bile yok.Biliyorsun öyle terör mevzulariylada alakam yok.Neden irkim ile alay ediyorsun ?
Bana demezmi ya sen kürt degilmisin,her kürdün icinde vatan hainligi vardir,sizin kaniniza islemis,sendede vardir icinde dedi.
Hani sen kürtlere karsi degildin dedim.
Evet karsi degildim,seni tanidiktan sonra fikrim degisti dedi.
Ne kötülügümü gördün de fikrin degisti dedim ?
Offf ne yarim akilli kizsin uzaklas benden dedi.
Uzaklastim,ama aptal gibi onu hala bekliyorum,milletimle soyumla alay eden bir kisiyi,bana maymun soyundan geliyorsun diyen bir kisiyi hala unutamiyorum,onu istiyorum ....
Sanki asla bir daha asik olamayacakmisim gibi bir his var icimde...
Ayrilma sebebi diye insan hic bir insanin milletine söz söylermi,bende vatan haini biri olsam icim yanmaz ama öyle biri degilim turkbayragi

birşey söyleyeyim mi sana? çok iyi olmuş. söylemesi kolay diyeceksin ama en hayırlısı olmuş senin adına. ırkçı, devamlı insanların milliyetleriyle dalga geçen ne bu yüzden de etraf tarafından sevilmeyen bir eşin olsun ister miydin? daha 19 yaşındasın ve yolun çok başındasın. bir sürü insan tanıyacaksın ve sana en layık olanını seçeceksin. işte o zaman zaten doğru insanı bulduğunu anlayacaksın. şimdi göz yaşlarını bir yere bırak ve yeni ufuklara yelken aç. o seni çok ama çok arayacak. ilahi adalete her zaman güven. seni asla yüzüstü bırakmayacak...

üzülmene değmiyecek birisi inanki...baştan sona kadar yazılanları üşenmedim okudum...dengesizmiş biraz ..yaşına rağmen..o yüzden takma derim yaşın çok küçük daa...geleceğe umutla bakmalısın...opuyorumnanaktan

çok üzülme derim ben. hatta sevin. yolun neresinden dönsen kardır. bu şekilde abuk sabuk düşünceler taşıyan seni daha çok üzerdi ileride. bence şükret ve bundan sonra daha dikkatli ol.

canım benım eski erkek arkadaşımla aramızda geçen bır dıyalogu hatırlattın.bende böyle düşünüyorum malesef bız türkler böyle bır yetiştirilme tarzı ile yetiştirildik,evet aynı okullarda okuduk,aynı ortamlarda büyüdük ama yetiştirilmelerimiz ,geleneklerimiz bile farklı.ya bılmıyorum ben yıllarca en iyi kürd ölü kürd lafı ıle büyüdüm ve 4 yıllık bır ılişki yaşadım 4 yıl önce bılerek,kabul ederek başladım ilişkiye o zamanlar gözüm kördü ama sonrasında ne oldu cevremden duydugum laflarla başka kürdlerin olaylarıyla o kürd diye düşünmeye başladım ve aıle yetiştirilme tarzımdan en ıyı kürd ölü kürd diye düşünmeye başladım ve benım babam sana benı asla vermez çünkü sen kürdsün diye söylenmeye başladım sevmiyormuydum cok sevıyordum ama farklı bırseyler.bılıyorum banada kızacaksın ama olmuyor gerçekten ve o insanda istanbulda yetişmiş köklü bır aılenın oğluydu.cok ıyı eğitimliydi ama gerçekten özür dilerim seni tanımadan yorum yapacağım bana bu dıyalogtan 3 ay sonra öyle bır kazık attıki gerçektende bu söz dogruymuş diyorum.ve ınan aılelerımızın karşısına bir kürd kızı/oğlu çıkarmamız pek kolay değil ne kadar seversek sevelim.

Canim olabilir birsey demiyorum,yani medayada gördügümüz seyler bunlari bize yasattiriyor,ama benim anlamadigim su,o benim kürt oldugumu biliyordu,en bastan beri,ben bunu ona kendi agzimla söyledim,oda sorun yok dedi,sonra neden böyle yapti,iyi tamam ayrilsin,sen kürtsün olmaz desin,neden bir maymuna benzetiyor.Her kürdün icinde vatan hainligi var diyor.

canım kürdlük türklük tartışmak vatan ayrımı yapmak istemiyorum ben ama bak bende aynısını yaşadım hemde 4 yılın sonucunda adamın bitlisli bir ailesi olduğunu sene içerisinde her ay 2 kere suriyeye gidip geldiğini çoğunlukla benım bulunmadığım yerlerde kürdçe konuştuğunu bılerek,kabul ederek ben bir ilişkiye başladım.yani benzer koşullarda ve 4.cü yılın sonunda kürdsün olmaz demeye başladım onunda aılesı türk olmaz demeye başladı olamaz ya olanlar vardır ama ben sanmıyorum çok zor olur aıleler çok zor kabul ederler birbirlerini .dışardan herşey tos pembe geliyor ınsana ama öyle deil ve bende aynısını düşünüyorum ıstedıgı kadar aynı okullarda okusunlar bızımle,aynı ortamlara girsinler her kürdün içinde bir vatan hainliği vardır.buda şöyle birşey senin kendi kökeninle ilgili birşey sen doğulusun ister istemez oradaki insanların acı çekmesı benı evet üzer ama senı daha fazla üzer ve onlara bırsey oldugunda ılk sen koşarsın onlara destek olursun nasıl senin ailen ailense toprağında toprağındır bunu kastetmek istemiştir sanırım o ama maymun soyundan gelme olayı komikmiş,ya bak bazı ateist insanlar insanlar olmadan maymunlar varmış maymunlar gelişmiş insan olmuş diye düşünüyorlar.belkide burda içinde Allah inancı olmayan bırısı oldugunu söylemek istemiştir kürdlerin bilemiyorum ama komikmiş ve sana şöyle söyliyim o kimki seni bu kadar üzebiliyor,bırak gitsin.adam olsaydı bende aynısını artık kendıme dıyorum kürd-türk demek yerine ilişkimin sonuna kadar arkasında olurdum yada karşımdaki insan olurdu.seni haketmiyormuş.ve bu kadar içten yazmamın sebebi ben bunu tam ters şekilde yaşamış olmamdı canım...

asıl bahanesi çok açık ortada....ama yakıştıramadım 27 yaşındaki bi insana o laflar.

zeynep cok gencsın allah uzun ömurler versın
karsındakı ınsanın sevgısı bıtmıs ve senı asagılayacak kadar kuculmus ...
bır ınsanı unutmak ona verılen en buyuk cezadır ama o kısı bunu bıle anlamaz
sen kendıne guven ...yolun cok basındasın ılk hayalkırıklıgında yıkılırsan ohooo bu hayat gecmez bıtmez
o kadar onemlı seyler varkı hayatta goremıyoruz mesela saglık mesela aıle mesela dostlarımız ...
ıyıkıde olmamıs okudum adamdan ıgrendım ...kendını asamamış ınsanları ırkından soyutlayıp bakamamış kı sen sevdıgıydın göya...senın aılen kendılerıne maymun soyundansınız dıyen bırını kabul edermıydı ..dusmanlık olacaktı hayat burnundan gelecektı ...
sakınleş bıraz adamın elle tutulur hıc bı yanı yok ..ne köy olur ne kasaba kımseye de ondan koca olmaz ...
sevgıler canım ....

canım benimm kıyamam sana üzülme lütfen yaa severken böyle bir durumu yaşamak gerçekten zor ama onun yaptıklarına bakılırsa hiç değmeyecek biriymiş..olan kendine oluyor yıpratma kendini.seninle alay eden biri için göz yaşı döküpte onun kadar alçalma.kaybettiğin hiç bişeyyok emin ol aksine kazanmışsın onun gerçek yüzünü erken görmekle.Allah senin güzel yüreğine göre versin canım

suç sende güzelım
neden diye soracak olursan eğer 3 yıl boyunca sana açılmamış bir adamla işin ne
seven adam her türlü bellı eder teklifini yapar aşkını yaşar
ama bu neyapmıs sennle konusmaya bile cesaret edememıs sonrada aptal bahanelerle seni ortada bırakmış
unut gitsin
herseyin hayırlısuı olur emin ol dua et

suç sende güzelım
neden diye soracak olursan eğer 3 yıl boyunca sana açılmamış bir adamla işin ne
seven adam her türlü bellı eder teklifini yapar aşkını yaşar
ama bu neyapmıs sennle konusmaya bile cesaret edememıs sonrada aptal bahanelerle seni ortada bırakmış
unut gitsin
herseyin hayırlısuı olur emin ol dua et

sanirim siz yalnis anlamissiniz,1 ay icinde tanistik,ve birlikteligimiz basladi.Bir sene sürdü ve bitti ....

erkek işte süründürcen güven olmuyor sevgi böyle nakör işte ne derse desin sevmeye devam ediyorsun

erkek işte süründürcen güven olmuyor sevgi böyle nakör işte ne derse desin sevmeye devam ediyorsun

cok dogr söyledin,aynen ne derse desin sevmeye devam ediyoruz,hemde cok seviyorum :sinifsinif:

unutursun canım merak etme
ilk olduğu için canını bu kadar acıtıyor ama zamanla geçecek ve tekrar aşık bile olacaksın.
tecrübeyle sabittir.

Kalbinin acısından şimdilik çok net göremiyorsun ama bu söylediklerinin hepsi BAHANE gerçekte başka bir sebep var ve kendini incitmemek adına senin hassas olduğun noktalara saldırıyor...Kabul etmesi zor ama bu adamdan ne sana koca nede başka birşey olur aklıma ilk gelen sebepler 1.Yeni bir sevgili buldu 2. Ailesi/ çevresinin etkisinde kaldı senden hoşlanmayan birileri ona bu fikirleri pompaladı..
Yaralarını sarmak için biraz tatile veya farklı biryerlere git gez dolaş zaman herşeyin ilacı kendinide sakın suçlama lütfen sebep kesinlikle sen değilsin.

merhaba zeyno,

benim annem babamda doğulu ama burada büyümüşler...benim soyum kürt olsada ben TÜRK'ÜM ve hep öyle ailem sonuna kadar TÜRK...ayrım yapmak güzel değil ama malesef canım ülkemizde bunlar var...benim erkek arkadaşımda ben ilk söylediğimde biraz düşünmüş ama bana sonradan söylediği ise şu; 'evet doğululara karşı bakışım farklıydı ama senle herşey değişti,seni çok seviyorum'dedi.yani anlayacağın gerçekten seven insan bunları dert etmez...insan sevdiği için din değiştiriyor.sen niye seninle dalga geçen birine hala umut bağlıyor,ağlıyorsun?zeyno sen sadece kaçanı kovalıyorsun...kendine gel çok küçüksün...bende ayrıldığım insandan sonra kimseyi sevemem diyordum fakat sevdim hemde çok...zeyno sil gözyaşlarını diren herşeye o insanı düşünme artık giden gitti...önünde çok güzel zamanlar var canım bak gör herşey nasılda güzel olacak...Rabbim yolunu açık etsin...:teselli:

Canımın içi vallahi hiç takmaya değmez. Düşünsene seni bu şekilde aşağılayıcı sözleri ile yıpratan birisi ile bir ömür geçer mi? Hayatının her sahnesinde bu şekilde sözleri kaldırabilir misin sen? Ne aptal, ne odun birisiymiş bu adam yahu... Sinirlerim zıpladı vallahi... :1no2: :kızgın: Sen takma bu çocuğu, biliyorum aşk acısı ne demektir. Ama böyle bir insanla bir ömür geçiremeyeceğini biliyorsun. Türk Kürt ayrımı yapılabilir ama bu kadarı da ağır bence. İnan bana aşkın önünde bu engeller varsa bile aşkına sahip çıkardı o çocuk. Bence onun derdi başka birisi. Başka birisini bulduğuna eminim ya da hayatını yaşamak istiyor. Zibidiler gibi gezip tozmak istiyor o da bahanesi. Gerçekten Kürtlüğünle alay edecek olsaydı bunu ilk zamanlar yapardı. :1no2: :kızgın: Bahane değil mi işte offff :kızgın: Ama hiç takma. Düşün ki böyle birisi ile bir ömür geçmez. Gerçek yüzünü sonradan çıkartmış su üstüne. Bırak gitsin ne hali varsa görsün.. Sen artık önüne bak. Çok gençsin şekerim dünyada ne çok erkek var. Kendimden örnek veriyim sana. 4 Yıl boyunca bir ilşki yaşadım ama gerçek yüzünü görünce her şey bitti. Benimle beraber sayamadığım kdr kişiyi idare etmiş, bana değer vermeyen birisiydi. benneyaptımki Çok aşıktım, çok seviyordum... Ama 1 yıl unutmak için yeterli oldu. Ne yüzünü gördüm ne başka bir şeyini ne de resmini..... :1no2: :kızgın: Özlediğim zaman yaptığı kötü şeyleri aklıma getiriyordum ama sonunda ona karşı ne aşk, ne sevgi ne de öfke kaldı. Artık onu geçmşte bırakmıştım çünkü. Mutlu olmak varken neden kendimi yıpratıyım ki?????? diye düşündüm... :gitme: Sonra herkes kendi yoluna derken inanılmaz birsi çıktı karşıma. Şimdi acayip mutluyuz.... İnsan yeniden aşık olabiliyor.. Ama şimdi düşünüyorum da önceden kendime acı çektirmişim boş yere aşık olmuşum, boş birisine aşık olmuşum... hihoyyyt Şimdi o kadar mutluyum ki anlatamam. Sevgilimle su an aramda hiç bir sorun yok ve her şey harika. hihoyyyt hihoyyyt İnşallahhh allah herkese böyle güzel ilişkiler nasip eder. İnşallah sana da eder. Ve benim sana tavsiyem unutmaya bak. Bugünden itibaren bembeyaz, tertemiz insanların olacağı bir sayfa aç. İmkanın varsa bol bol kişisel gelişim, pozitif düşünce ile ilgili kitaplar oku. Boş kalma. Boş zaman bırakma. Sevgilinle birlikteyken yapamadığın her şeyi yap. Ve aşkı arama. Bırak... Olağanına bırak. Senin kaderin er ya da geç mutlaka karşına çıkacak. Şekerim benim çok öptüüüm.. yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Canımın içi vallahi hiç takmaya değmez. Düşünsene seni bu şekilde aşağılayıcı sözleri ile yıpratan birisi ile bir ömür geçer mi? Hayatının her sahnesinde bu şekilde sözleri kaldırabilir misin sen? Ne aptal, ne odun birisiymiş bu adam yahu... Sinirlerim zıpladı vallahi... :1no2: :kızgın: Sen takma bu çocuğu, biliyorum aşk acısı ne demektir. Ama böyle bir insanla bir ömür geçiremeyeceğini biliyorsun. Türk Kürt ayrımı yapılabilir ama bu kadarı da ağır bence. İnan bana aşkın önünde bu engeller varsa bile aşkına sahip çıkardı o çocuk. Bence onun derdi başka birisi. Başka birisini bulduğuna eminim ya da hayatını yaşamak istiyor. Zibidiler gibi gezip tozmak istiyor o da bahanesi. Gerçekten Kürtlüğünle alay edecek olsaydı bunu ilk zamanlar yapardı. :1no2: :kızgın: Bahane değil mi işte offff :kızgın: Ama hiç takma. Düşün ki böyle birisi ile bir ömür geçmez. Gerçek yüzünü sonradan çıkartmış su üstüne. Bırak gitsin ne hali varsa görsün.. Sen artık önüne bak. Çok gençsin şekerim dünyada ne çok erkek var. Kendimden örnek veriyim sana. 4 Yıl boyunca bir ilşki yaşadım ama gerçek yüzünü görünce her şey bitti. Benimle beraber sayamadığım kdr kişiyi idare etmiş, bana değer vermeyen birisiydi. benneyaptımki Çok aşıktım, çok seviyordum... Ama 1 yıl unutmak için yeterli oldu. Ne yüzünü gördüm ne başka bir şeyini ne de resmini..... :1no2: :kızgın: Özlediğim zaman yaptığı kötü şeyleri aklıma getiriyordum ama sonunda ona karşı ne aşk, ne sevgi ne de öfke kaldı. Artık onu geçmşte bırakmıştım çünkü. Mutlu olmak varken neden kendimi yıpratıyım ki?????? diye düşündüm... :gitme: Sonra herkes kendi yoluna derken inanılmaz birsi çıktı karşıma. Şimdi acayip mutluyuz.... İnsan yeniden aşık olabiliyor.. Ama şimdi düşünüyorum da önceden kendime acı çektirmişim boş yere aşık olmuşum, boş birisine aşık olmuşum... hihoyyyt Şimdi o kadar mutluyum ki anlatamam. Sevgilimle su an aramda hiç bir sorun yok ve her şey harika. hihoyyyt hihoyyyt İnşallahhh allah herkese böyle güzel ilişkiler nasip eder. İnşallah sana da eder. Ve benim sana tavsiyem unutmaya bak. Bugünden itibaren bembeyaz, tertemiz insanların olacağı bir sayfa aç. İmkanın varsa bol bol kişisel gelişim, pozitif düşünce ile ilgili kitaplar oku. Boş kalma. Boş zaman bırakma. Sevgilinle birlikteyken yapamadığın her şeyi yap. Ve aşkı arama. Bırak... Olağanına bırak. Senin kaderin er ya da geç mutlaka karşına çıkacak. Şekerim benim çok öptüüüm.. yerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

Canim benim ya cok sagol,cok güzel anlatmissin.Bende cok düsündüm biri mi var acaba diye,olabilirde aslinda.ki biri varsa bile,neden beni hassas bir konudan yaraladi.Türk Kürt ayrimi yapsa en basindan yapardi,ha sonra fikir degistirmis olabilir,olmuyor diyebilir,ama gelipte maymun soyundansiniz demesi cok ayip,yani anlayabiliyorum illaki kürt türk anlasmali demiyorum,ama kücük görmek ne demek.Hele ki ben bu insanla bir yilimi gecirdim.

Maymun falan bunlar ne kadar saçma laflar hepimiz hz. Adem'in soyundan değil miyiz? Başka biri ile ilişkisi vardır, anası bi kız bulmuştur. sen umudunu kes diye yapmıştır bunu.

Canim benim ya cok sagol,cok güzel anlatmissin.Bende cok düsündüm biri mi var acaba diye,olabilirde aslinda.ki biri varsa bile,neden beni hassas bir konudan yaraladi.Türk Kürt ayrimi yapsa en basindan yapardi,ha sonra fikir degistirmis olabilir,olmuyor diyebilir,ama gelipte maymun soyundansiniz demesi cok ayip,yani anlayabiliyorum illaki kürt türk anlasmali demiyorum,ama kücük görmek ne demek.Hele ki ben bu insanla bir yilimi gecirdim.

Şekerim benim en hassas konuda damarına basması senin ondan tamamen kopmanı ve nefret etmeni sağlayacak ve bu da onun işine gelecek. Eğer bu durumda bir insan bile bile başkasının kalbini kırabiliyorsa onunla olan bütün ilişkisini bitirmek ister, ipleri tamamen koparmak gibi. Yani onun istediği seninle olan ilişkisini tamamen bitirmek, sen eğer ondan nefret edersen ve uzaklaşırsan işine gelecek. Yani onun için tamamen bitmişsin. Vee palavra biraz daha dürüst olsaydı doğru dürüst anlatırdı her şeyi ve bu kadar hakarete başvrmazdı. Bence iyi olmuş çünkü düşüncesiz, patavatsız, uygunsuz birisi, ne demek maymunmuş oymuş buymuş falan... Bak lilalove çok güzel söylemiş. Canımın içi bırak gitsin ne hali varsa görsün Allah herkesin içini bilir, Allah'a havale et. Allah biliyor senin ne kadar üzüldüğünü, yüzünü güldürecek birisi mutlaka karşına çıkacak emin ol tatlım. Onu bırak gitsin sen önüne bak. Yepyeni sayfa aç. Hayata yeniden başlamış gibi davran güzel insanlar çıkar inşallah karşına. İnşallah değerini bilen bu acıların hepsini unutturacak ve seni ağzı kulaklarında birisi yapacak şahıs çıkar karşına.

Kendini ne hissediyorsan O'sundur..
Arkadaşının seni incitici sözlerine çok üzülmüşsün..
Ama..bırak..daha çok çok gençsin..önünde o kadar güzel günlerin var ki..
Seni inciten,kıran kişiyi sil at..
Önyargılı yaklaşmış sana,ama 1 yıl boyunca aklı neredymiş..
O yüzden hiç düşünme bile onu..beynindeki hücrelere yazık...

Back