• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyimle alay etti

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zeyno90
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
banada ondan sonra biri cikma teklifi etti ama ben kabul etmedim,cünkü ben cok fena olurum,ilerde elimi tutmak isterse veye bana askim diye hitap ederse,o zaman aklima o gelir,oda elimi tuttu,oda askim dedi diye hatirlarim hep,cünkü o benim ilk ciktigim kisi 18 yasindaydim onunla cikmaya baslarken,ilk iliskimdi,herseyi onda tattim gördüm,simdi bile arkadaslari görüyorum sevgilileri ile birlikte,icimden diyorum oda böyle yapardi oda bana böyle derdi...

ilk başta zor gelebilir ama, çıkmalısın biriyle.. faydası olur. illa ciddi birşey olmak zorunda değil. mesafeli olursun, vakit geçer. belki tanıdıkça fikrin değişir..

banada ondan sonra biri cikma teklifi etti ama ben kabul etmedim,cünkü ben cok fena olurum,ilerde elimi tutmak isterse veye bana askim diye hitap ederse,o zaman aklima o gelir,oda elimi tuttu,oda askim dedi diye hatirlarim hep,cünkü o benim ilk ciktigim kisi 18 yasindaydim onunla cikmaya baslarken,ilk iliskimdi,herseyi onda tattim gördüm,simdi bile arkadaslari görüyorum sevgilileri ile birlikte,icimden diyorum oda böyle yapardi oda bana böyle derdi...

offffffffffffffff gecer tatlım geecerrrr boylemı kalacaksın sanıyorsun yenı sımdı bole olması normal

kendını kosullandırma cnm bole yaparsan unutman daha zor olur rahat ol o sana ne kattıkı herseyı maffettı bıraktı gıttı sen hala ayyyyyy o benım ılk elımı tutmustu sole olmustu bole olmusmuydu dıyceksın ooooooooo belkı yenı bırını cokdan buldu bıleeeeeeeeeeee

Bak dıkkat ettıysen kk bır konu daha var kıs hrıstıyan mıs cocuk musluman bır sene cıkmıslar cocuk hrıstıyan dıye olmaz dıyormus aılem ıstemez senı dıyormus sankı anası babası evlenıo erkekler bole ıste

banada bi aralar öyle demisti,annem kürt gelin istemiyor demisti.Neymis abisi bir polonyali ile evliymis,anneside abin yabanci gelin getirdi bari sen bana bir türk gelin getir demis,bu yüzden zaten biraz kirilmistim ben,ama o hep ikna ederim diyordu annemi,simdi birsey ögrendim,meger annesine hic anlatmamis ki beni...dogru abisi bir polonyali ile evli,ama annesinin benden haberi bile yokmus...

ilk başta zor gelebilir ama, çıkmalısın biriyle.. Faydası olur. Illa ciddi birşey olmak zorunda değil. Mesafeli olursun, vakit geçer. Belki tanıdıkça fikrin değişir..

aynen cnm benım durumumda aynen bole olmustu zaten dırek pat dıye hıc bırsey olmamıs gıbı olmadıkı ayyyyyyy bızı gorseydın ılk gezerken aramızdan tren gecer gıbıydııııı uzakdım oda ben uzagım dıye uzakdı ama zamanla tanıdıkca yaklasıyorsun

Aman bak sana bır sey anlatıyım benımde bugun cenem dustu ha benım kız kardesım var unıye gıdıo bır gun yenı bırıyle tanısmıs netten buyuk ıhtımal benım tlf msj atmıs cocukda karıstırdı galıba tlf bana cevap yazdı bende kz kardesıme hep kızardım ıcımden bana hıc anlatmıo sevgılısını fılan dıye cocuga kardesım adında bır msj attım megerse araları cok ıyımıs benım msj yuzunden bır kavga etmısler konusmama durumuna geldıler ben akıllanmadım en yakın arkadasıma cocugun nosunu verdım ıslet bunu dıye cocuk yalancın tekı cıkmıs bır surda okuyorum bır burda okuyorum bulusmaya cagırmıs arkadasımı evıne sole olur bole olur dıye aman daha neler neler yanı dusun neler neler olabılıo en sonunda kendı tlf msj okudum valla ben bırsey yazmadım fılan yazıodu cocuk ınanmamıs neyse kendıen ıyı bak en ıyısı bu fılan dıye yazmıstı

kotuyum kotukötükedihüso

Aman bendede yazacak ne cok sey var bazen kendımden bıle sıkldıgım oluyor haaaa

ya vallaha bilmiyorum,ama bana annem kürt gelin istemiyor,abim polonyali ile evli diye benden türk gelin getirmemi istiyor dediginde bi acayip olmustum,annemi ikna ederim demist ama.O zaman süphelenmeliydim,hem diyodu yasim gecioyr annem evlen evlen diye baski yapiyor diyorsu,bende icimden diyordum 27 yasindaki ogluna 19 yasinda üniversite okuyan bir kiz bulmus daha ne istiyorki bu kadin diyodum,meger kadinin hic haberi yokmus benden,hic bende bahsetmemis pis...k

arkadaşlar bana müsaade geç oldu kaydirigubbakcemile3 zeyno kardeş dediğim gibi, geçeceeeeeeeeek süprizzzzz allah rahatlık versin hepimize..

ay allam ya tam bi salakmış bahane bunlar canımmm.. ayrıca türk gelin kürt gelin ne demektir yaa sen de bu ülkede yaşamıyo musun yani dediğim gibi böyle salak salak ayrım yaparak kendi çapında bahane üretmişş.. bizim bi arkadaşın sevgilisi de ayrılmak için aynı durumu bahane etmişti kızcağız acillik olmuştu filan biz sinir olmuştuk salak çocuğun yaptığına sonra barıştılar ama en nihayetinde ayrıldılar yine.. boşver üzülmemeye çalış daha küçükmüşsün çabuk atlatırsın ilerde çok daha fazla seveceğin sevgine layık biri karşına çıktığı zaman bu günlerini hatırlayıp gülersin :)

iğrenç emeleri için her kılığa girebilen ancak emeline kavuşamadımı sudan ucuz bahaneler bulup kaçan salak erkeklerden biri bence... erkekler hiç değişmemiş benim gençliğimden bu yanaa... biz kadınlarda öyle değişemiyoruz güveniyoruz hep onlara.. boşver güzelim değmez böyle adileree

ay allam ya tam bi salakmış bahane bunlar canımmm.. ayrıca türk gelin kürt gelin ne demektir yaa sen de bu ülkede yaşamıyo musun yani dediğim gibi böyle salak salak ayrım yaparak kendi çapında bahane üretmişş.. bizim bi arkadaşın sevgilisi de ayrılmak için aynı durumu bahane etmişti kızcağız acillik olmuştu filan biz sinir olmuştuk salak çocuğun yaptığına sonra barıştılar ama en nihayetinde ayrıldılar yine.. boşver üzülmemeye çalış daha küçükmüşsün çabuk atlatırsın ilerde çok daha fazla seveceğin sevgine layık biri karşına çıktığı zaman bu günlerini hatırlayıp gülersin :)

Yorumun icin cok tesekkür ederim,evet hepimiz bu ülkenin vatandaslariyiz,bazi insanlar kardesligimizi bozuyor diye,bunun bedelini neden ben cekmeliyim,yani politika aska bile dahil oluyor artik bu devirde :oklava:

iğrenç emeleri için her kılığa girebilen ancak emeline kavuşamadımı sudan ucuz bahaneler bulup kaçan salak erkeklerden biri bence... erkekler hiç değişmemiş benim gençliğimden bu yanaa... biz kadınlarda öyle değişemiyoruz güveniyoruz hep onlara.. boşver güzelim değmez böyle adileree

sagol canim,evet maalesef basta güven veriyorlar sonra o güveni cok fena bir sekilde sarsiyorlar :delphin:

Yorumun icin cok tesekkür ederim,evet hepimiz bu ülkenin vatandaslariyiz,bazi insanlar kardesligimizi bozuyor diye,bunun bedelini neden ben cekmeliyim,yani politika aska bile dahil oluyor artik bu devirde :oklava:

politika canım evet ama bence bu ex aşkının senden ayrılmak için sebep bulma politikası..
sakın arama sorma, telefonundan netten erişebileceğin her yerden sil, fotoların filan varsa yok et ondan kalan her şeyi at gitsin.. sonra da kafanı başka şeylere vermeye çalış.. daha kolay atlatırsın..

politika canım evet ama bence bu ex aşkının senden ayrılmak için sebep bulma politikası..
sakın arama sorma, telefonundan netten erişebileceğin her yerden sil, fotoların filan varsa yok et ondan kalan her şeyi at gitsin.. sonra da kafanı başka şeylere vermeye çalış.. daha kolay atlatırsın..

numarasini sildim,facebookdan ilk o beni silmis,msn'den de benden önce beni engellemis zaten.Fotolarida,bilgisayarda kayitli olanlari sildim,elimde olanlarida kestim,onun suratini kestim bictim :lepi:
Ama ben ona ait seyleri silsemde,onu haftada bir iki kez görüyorum,cünkü karsilasiyoruz bazen.

kime ewlenelım desen kacıyo kızım ben 28 yasındayım bunu bildim evde nazi kampında yasam alanımda hayatımı sınırlarımda sürdürmeye calısıyorum
kımseye ne evleneelım de ne de ıste,
cunku olmıcagı varsa olmuyo
ne maymunu o da serefsızmiş. sen de ona agır bısey soyle msj la. yedır lafını

e sen de kurt biriyle olursun, bosver takma

hiç canını sıkmaya bile değmez.sorun kürt türk meselesi değil sen türkte olsaydın yine ayrılcaktınız bu kişiliksiz kişi zaten aklına koymuş ayrılığı.başkasına aşık olamam diyorsun ya daha çok yeni ondan böyle düşünüyosun hele biraz zaman geçsin bak gör nasılda yeniden aşık olucaksın kimse yerini başkasıyla dolduramıycağın kadar mükemmel değil hele ki bu insan hiç değil

değmezmiş boşver daha küçüksün ne iyilerle karşılaşopuyorumnanaktanacaksın

canım benım eski erkek arkadaşımla aramızda geçen bır dıyalogu hatırlattın.bende böyle düşünüyorum malesef bız türkler böyle bır yetiştirilme tarzı ile yetiştirildik,evet aynı okullarda okuduk,aynı ortamlarda büyüdük ama yetiştirilmelerimiz ,geleneklerimiz bile farklı.ya bılmıyorum ben yıllarca en iyi kürd ölü kürd lafı ıle büyüdüm ve 4 yıllık bır ılişki yaşadım 4 yıl önce bılerek,kabul ederek başladım ilişkiye o zamanlar gözüm kördü ama sonrasında ne oldu cevremden duydugum laflarla başka kürdlerin olaylarıyla o kürd diye düşünmeye başladım ve aıle yetiştirilme tarzımdan en ıyı kürd ölü kürd diye düşünmeye başladım ve benım babam sana benı asla vermez çünkü sen kürdsün diye söylenmeye başladım sevmiyormuydum cok sevıyordum ama farklı bırseyler.bılıyorum banada kızacaksın ama olmuyor gerçekten ve o insanda istanbulda yetişmiş köklü bır aılenın oğluydu.cok ıyı eğitimliydi ama gerçekten özür dilerim seni tanımadan yorum yapacağım bana bu dıyalogtan 3 ay sonra öyle bır kazık attıki gerçektende bu söz dogruymuş diyorum.ve ınan aılelerımızın karşısına bir kürd kızı/oğlu çıkarmamız pek kolay değil ne kadar seversek sevelim.

Back