- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.584
Yorumunuz için teşekkür ederim, sizi de seviyorum buradan bile. Hep görürüm yorumlarınızı.
Annemin destekçisiyim merak etmeyin. Annemi hiç bırakmadım. Hep görüyorum. Yanında olmadığım günlerde, günde en az 2 kere konuşuyoruz.
Ve bana şimdi sorduklarında, anneme daha düşkünüm diyorum.
Öyle zaten, anneme daha düşkünüm artık.
Ama insanlar anlamalılar, hayatım babamın yanında geçti, bir şekilde, öyle ve ya böyle.
Babam iyi bir adam. ne olursa olsun. Biliyorum, zamanında o da çok zor şeyler atlattı.
"beni bırakma" diye ağlayan babanızı bırakabilir miydiniz ?
Yapamıyorum. Annemi de bıraktığım yok. İkisine de gelip gidiyorum. Elimde çantalarla her hafta taşınıyorum ben.
Niye annemi sevmiyormuşum da bırakmışım ,terk etmişim, tercih etmemişim gibi suçlayıp beni burada haksız yere,adaletsizce ağlatıyorlar ?
Niye anlamıyorlar ...
Bu sizin hayatınız, bu acıları siz yaşadınız; dolayısıyla kimsenin sizi yargılaya hakkı yok..
Uzaktan okuyunca insan hemen hemcinslerini koruma içgüdüsüne girer, hele aldatma varsa işin içinden.
Anne baba olarak bakamıyoruz.
Bu yüzdendir sana yüklenilmesi..Baban burada olsaydı ona yüklenirdik :)
Tabiiki anneni bırakmamışsındır, o yaşlarda ayrılmış anne baba psikolojisiyle büyümüş çocuktan, şuanki aklımızca birşeyler istemek tabiiki hata.
Fakat en azından şimdi elinizden geldiğince onunla ilgilen derim yine ben,
elbetteki ilgilisinizdir sonuçta kanınız ama siz büyüdükçe belkide daha çok ilgi bekleyecektir.
İnşaallah anne babalarıyla ömür boyu mutlu sağlıklı yaşayacak bebekleriniz, yuvanız olur. :)