Ah canımm..
Seni o kadar çok anlıyorum ki..Şu an hangi hisler içinde olduğunu..
Bende 5 yaşından beri annemgil bi ayrıldı bi barıştı.. Babam aldattığı için..
13yaşıma geldiğimde resmen boşandılar..babam o kadınla yaşamaya başladı..
Ben o kadınla yeni yeni konuşmaya başladım.. Nefret ediyodum ondan yuvamızı bozan kadın..
Yıllaaarca annemden babama,babamdan babaanneme,dedemlere sürüklendim.
Hangi eşyam nerde bilmiyodum bile..
Annem evlendi. çok şükür ki iyi bi adam çıktı annem kardeşim ben adamın evinde yaşamaya başladık..
Ama nede olsa ufak tefek sorunlar çıktı..Ama çözülmiycek şeyler ddeğildi..kızı gibi sahiplendi..
Babam üvey babanın yanında kalmamıza izin verdi . hatta babama gittiğimiz gün ee ne zaman gitceniz siz kalcanız mı burda der iyi niyetli gibi gözükerek..
Kalcaz diye korkmaya başlar..bilmiyorum bana öyle geliyo..
Bu anlattıklarım hayatımın 1000000de 1i olabilir ancak içeriğine girsem roman olur aynen seninki gibi..
Bir tek akrabamdan sahip çıkmasını beklemedim. ama ne dayım ne de amcam.. yeğenimiz var demediler..
Annanemle dedemde bıktılar artık bi gitse diye baktılar annem evlenene kadar..
üzülen bizim için bir tek babaannemdi..
Annem evlenmeden yardıma gitti akrabalarımıza, bize öyle baktı..babam 5 kuruş vermedi..
Ben annemin eşinin verdiği parayla izmire sınava geldim geçen hafta.memurluk için.
Gelmeden önce babamdan da istedim baba ben 1 ay elin memleketinde kalcam yok mu hiç dedim yok kızım napiyim dedi.
bakalım Xablana sorarım varsa veririz dedi..sanki ben onun sevgilisinden istiyorum..
İykide gelmişim..şimdi çok şükür ki artık devlet memurluğu güvencem var.. maddi olarak ayaklarımın üzerinde olucam..
20yaşımdayım..onca senedir çektiklerim bitti...
Hep duamdı bu..Allahım şu sınavı kazanıp gidiyim maddi olarak ayaklarımın üzerinde duruyim kimseye muhtaç bırakma diye..
çok şükür kabul oldu..2ay sonra başlıyorum işime..şimdi benden bıkan insanlar,sahip çıkmayan insanlar üşüşür başıma..
babamın canıı kızı olurum..
Öyle canım..
ay kendi hikayemi anlattım resmen kusura bakma canım olur mu
Çalışıyomusun bilmiyorum maddi olarak ayakların üzerinde durursan kimsenin seni ezme gücü olmaz bence..
Tam olarak nasıl durumunuz bilemiyorum ama insanın özgüveni gelmesi için çalışması şart ..
Çalışıyosan eğer bence o kadının söylediklerini hiiç takma..
Sana bişey söylediği an cevabını ver..Küçükken gdiceğin yer yoktu muhtçtın..şimdi ne muhtaçlığın var?
yemeine v.s laf ederse benden bu kadar zeynep ablacım sen beyenmiyosan kendin yapta yiyelim hep beraber dersin şakayla karışık.
Hatta sende laf sok ben EVLENİNCE EŞİME yaparım dersin. şimdi babamın evinde oturiyim güzel çirkin yapmışım hiç önemli değil dersin.
Allah yardımcın olsun canım..Umarım bir gün geriye dönüp baktığında ne günlerdi ama hepsi geçti..dersin..
ki diyceksinde o gün yakındır..
Emin ol yaşadıkların kolay şeyler değil..ve sen bunlarla başaçıkabiliyosun.. Bunun karşılığını mutlaka alıcaksın..