Herkes hakkettiğini yaşarmış.. Ben 5 yaşında naptım da bunları hak ettim ?

baban kaç yaşında sen kaç yaşındasın ki ? ama anladığım kadarıyla 50civarında baban koskoca adam sana bişey yapıcak değil ezikliği at üstünden hakkını savu. yorumları okumadım bu sinirle ama sende iyi sabır var ben olsam patlatırdım iki tane zeynep 'e. beğenmiyosan zıkkım ye derdim evimize çöreklendiğin yetmiyo mu bide sana yemek mi yapıcam derdim :KK47: çok sinirlendim kusura bakma lütfen.. ama susup oturma olur mu bu tip insanlar kibarlıktan anlamaz :26:

ben 22 yaşındayım babam 47. İşte aslında "ben olsam" diyor benim çevremdekilerde. Yine böyle söyleyen bir arkadaşımı bir gün ortamıma davet etmiştim. Bana "leonela ben seni anladım, bundan sonra sana ben olsam demiycem" demişti. :) Kusura asla bakkmam :) Çünkü çok haklısın.

Sen çok güçlü bir kızsın Leonela,genç yaşında yaşadıkların sana ilerki hayatında ışık tutacak ve yol gösterecek .

Allah bundan sonra yüzünü güldürsün,seni seven bir eş ve yavrular versin ve hep çok mutlu ol inşallah.:nazar:

sen güçlü ve yaşına göre çok olgun bir kızsın. avam'la avam olma:) laf sokmak zorunda değilsin.

ezik de değilsin ayrıca; sadece hanım hanımcık bir kızsın. değişme sakın, böyle kal...

Ah canımm..
Seni o kadar çok anlıyorum ki..Şu an hangi hisler içinde olduğunu..
Bende 5 yaşından beri annemgil bi ayrıldı bi barıştı.. Babam aldattığı için..
13yaşıma geldiğimde resmen boşandılar..babam o kadınla yaşamaya başladı..
Ben o kadınla yeni yeni konuşmaya başladım.. Nefret ediyodum ondan yuvamızı bozan kadın..
Yıllaaarca annemden babama,babamdan babaanneme,dedemlere sürüklendim.
Hangi eşyam nerde bilmiyodum bile..
Annem evlendi. çok şükür ki iyi bi adam çıktı annem kardeşim ben adamın evinde yaşamaya başladık..
Ama nede olsa ufak tefek sorunlar çıktı..Ama çözülmiycek şeyler ddeğildi..kızı gibi sahiplendi..
Babam üvey babanın yanında kalmamıza izin verdi . hatta babama gittiğimiz gün ee ne zaman gitceniz siz kalcanız mı burda der iyi niyetli gibi gözükerek..
Kalcaz diye korkmaya başlar..bilmiyorum bana öyle geliyo..
Bu anlattıklarım hayatımın 1000000de 1i olabilir ancak içeriğine girsem roman olur aynen seninki gibi..
Bir tek akrabamdan sahip çıkmasını beklemedim. ama ne dayım ne de amcam.. yeğenimiz var demediler..
Annanemle dedemde bıktılar artık bi gitse diye baktılar annem evlenene kadar..
üzülen bizim için bir tek babaannemdi..
Annem evlenmeden yardıma gitti akrabalarımıza, bize öyle baktı..babam 5 kuruş vermedi..
Ben annemin eşinin verdiği parayla izmire sınava geldim geçen hafta.memurluk için.
Gelmeden önce babamdan da istedim baba ben 1 ay elin memleketinde kalcam yok mu hiç dedim yok kızım napiyim dedi.
bakalım Xablana sorarım varsa veririz dedi..sanki ben onun sevgilisinden istiyorum..
İykide gelmişim..şimdi çok şükür ki artık devlet memurluğu güvencem var.. maddi olarak ayaklarımın üzerinde olucam..
20yaşımdayım..onca senedir çektiklerim bitti...
Hep duamdı bu..Allahım şu sınavı kazanıp gidiyim maddi olarak ayaklarımın üzerinde duruyim kimseye muhtaç bırakma diye..
çok şükür kabul oldu..2ay sonra başlıyorum işime..şimdi benden bıkan insanlar,sahip çıkmayan insanlar üşüşür başıma..:21:
babamın canıı kızı olurum..
Öyle canım..
ay kendi hikayemi anlattım resmen kusura bakma canım olur mu:KK1:

Çalışıyomusun bilmiyorum maddi olarak ayakların üzerinde durursan kimsenin seni ezme gücü olmaz bence..
Tam olarak nasıl durumunuz bilemiyorum ama insanın özgüveni gelmesi için çalışması şart ..
Çalışıyosan eğer bence o kadının söylediklerini hiiç takma..
Sana bişey söylediği an cevabını ver..Küçükken gdiceğin yer yoktu muhtçtın..şimdi ne muhtaçlığın var?
yemeine v.s laf ederse benden bu kadar zeynep ablacım sen beyenmiyosan kendin yapta yiyelim hep beraber dersin şakayla karışık.
Hatta sende laf sok ben EVLENİNCE EŞİME yaparım dersin. şimdi babamın evinde oturiyim güzel çirkin yapmışım hiç önemli değil dersin.
Allah yardımcın olsun canım..Umarım bir gün geriye dönüp baktığında ne günlerdi ama hepsi geçti..dersin..
ki diyceksinde o gün yakındır..
Emin ol yaşadıkların kolay şeyler değil..ve sen bunlarla başaçıkabiliyosun.. Bunun karşılığını mutlaka alıcaksın..

Son düzenleme:
öncelikle gerçekten çok üzüldüm ...
başlardan aşağı satırlara gelene kadar hissettiklerim sadece üzüntüydü!
ancak ilkokul mezunu varoş cümlelerini duydugumda o üzüntü ikiye bölündü..
siz okumuşsunuz okuyorsunuz demi ama başınızdan hala birşeyler geçmeye devam ediyor.
yani tahsile bakmıyor bu durum ...
üniversiteli olupta ne zır cahiller gördük demi insanlık olarak.üniversitelerden toplatılan pkklarda gördük.
bence kadının tahsil durumuna bakacağınıza önce AHLAKına bakın bir adamla nikahsız aynı evde yaşıyor hemde para uğruna kınamak istemiyorum.
seninki ise sadece bir imtihan..sabretmeye çalış.
az zaman kalmış hayatını ayırmana.
çalışıp ayrı eve çıkarsın..bu terbiyesizlerden alınacak tek şey koca bir ders!
.
MEVKİ PARA PUL DEĞİŞİR AMA VİCDAN ASLA DEĞİŞMEZ!
eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir.
ben bu konuda en çok annenize üzüldüm.:KK14::KK14:
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
ha şahsi fikrim kardeşim diye bahsettiğiniz şahıs için asla özür dilememeliydiniz hatta o kadın eve dönmeseydi bir yerlerde ettiklerini bulsaydı gene bulurya neyse!

öncelikle gerçekten çok üzüldüm ...
başlardan aşağı satırlara gelene kadar hissettiklerim sadece üzüntüydü!
ancak ilkokul mezunu varoş cümlelerini duydugumda o üzüntü ikiye bölündü..
siz okumuşsunuz okuyorsunuz demi ama başınızdan hala birşeyler geçmeye devam ediyor.
yani tahsile bakmıyor bu durum ...
üniversiteli olupta ne zır cahiller gördük demi insanlık olarak.üniversitelerden toplatılan pkklarda gördük.
bence kadının tahsil durumuna bakacağınıza önce AHLAKına bakın bir adamla nikahsız aynı evde yaşıyor hemde para uğruna kınamak istemiyorum.
seninki ise sadece bir imtihan..sabretmeye çalış.
az zaman kalmış hayatını ayırmana.
çalışıp ayrı eve çıkarsın..bu terbiyesizlerden alınacak tek şey koca bir ders!
.
MEVKİ PARA PUL DEĞİŞİR AMA VİCDAN ASLA DEĞİŞMEZ!
eşeğe altın semerde vursan eşek eşektir.
ben bu konuda en çok annenize üzüldüm.:KK14::KK14:
ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
ha şahsi fikrim kardeşim diye bahsettiğiniz şahıs için asla özür dilememeliydiniz hatta o kadın eve dönmeseydi bir yerlerde ettiklerini bulsaydı gene bulurya neyse!

Zeynep, ilkokul mezunu. Nasıl derler ki, varoş kesimde büyümüş,astığım astık kestiğim kestik, çıkarcı, menfaatçi annesi babası ilgilenmemiş bir kız.(varoş dediğim için gerçekten bin kere özür dilerim, başka söz bulamadım, ben o kesimdeki insanları da çok severim ama o kesimin kötü insanı bu,nolur affedin)

Teşekkür ederim yorumunuz için. Yanlış anladığınız için ilk önce size cevap vermek istedim. Sağolun, Allah Hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Kardeşim için özür dilemek zorunda kaldım desek daha doğru olur, yarın bir gün beni, "senin yüzünden annemle babam ayrıldı" diye suçlamasını istemedim. Ve bu yüzden özür diledim.
Onun dışında üzüldüğünüz diğer kesim olan yeri kırmızı ile üste kopyaladım. Yanlış anlamışsınız :) Evet Zeynep ilkokul mezunu, ama dediğiniz gibi bunun hiçbir önemi yok fakat, benim babam üniversite mezunu olmasa ile lise mezunu olsa bile, ilkokul mezunu ile denk değil. Yani anlatmak istediğim herkes , her şey dengi denginedir bu hayatta. Maalesef bu bir gerçekkk .... Yani bunun böyle olmasını istemezdim ama böyle. Ki bazı insanlar vardır acayip geliştirmişlerdir kendilerini, ilkokul mezunu olsalarda , bu asla belli olmayan birşeydir onlar için. Ama Zeynep, kendini hiç geliştirmemiş bir insan. Hem, Varoş kesimde büyümüş derken başka tanım bulamadığım için onu kullandım. Halk arasında bilinen bir tabirdir varoş yerler.

İnternetten bir tanım : Varoş:Şehrin ekonomik acidan zayif kalmiş, egitim seviyesi cok yuksek olmayan insanlarini barindiran bolumleri. agirlikli gecekondu veya ucuz binalar ile dolu olup insani da koyden gocmuş kendine şehirde yer edinmeye cali$an kişilerdir.

Varoş'un tanımı da kötü bir tanım değildir. Ama hep yanlış anlaşılır bu yüzden zaaten yazarken bile özür diledim :)
Kimseyi küçümsüyormuşum gibi algılanmasın. Hem ben o kesimdeki insanları da çok severim bunu da söyledim. Hatta benim babamda varoş bir mahallede büyümüştür. Keşke bunu da yazsaydım o zaman küçümsemediğimi anlardınız lakin, kendi babası varoşlarda büyümüş biri varoşları asla küçümseyemez bence. Ben ordaki insanları çok severim, iyileri çok iyidir, şevkatli,sıcaktırlar. Ama bahsettiğim, oranın kötü insanları. Bilirsiniz ki oralardaki kötü insanlar gerçekten çıkarcı ve menfaatçilerdir. Zeynep de o kısımdan. Yani , o kesimdeki insanları küçümsemiyorum, aksine yarın birgün o varoş diye tanımlanan yerlerde bile yaşayabilirim ki oradaki müstakil evler, gecekonduları çok severim. Ama benim bahsetmek istediğim Zeynep'in karakteri, bence varoşlarda küçümsenilecek hiçbir şey yok ama Zeynep bunun ezikliğini taşıyor. Bence ezik olunacak bir nokta yok ama kendi öyle bahsediyor. Ve bu kendini aşağı görme duygusu ile maalesef cahilce hareket ediyor.

Son düzenleme:
Ah canımm..
Seni o kadar çok anlıyorum ki..Şu an hangi hisler içinde olduğunu..
Bende 5 yaşından beri annemgil bi ayrıldı bi barıştı.. Babam aldattığı için..
13yaşıma geldiğimde resmen boşandılar..babam o kadınla yaşamaya başladı..
Ben o kadınla yeni yeni konuşmaya başladım.. Nefret ediyodum ondan yuvamızı bozan kadın..
Yıllaaarca annemden babama,babamdan babaanneme,dedemlere sürüklendim.
Hangi eşyam nerde bilmiyodum bile..
Annem evlendi. çok şükür ki iyi bi adam çıktı annem kardeşim ben adamın evinde yaşamaya başladık..
Ama nede olsa ufak tefek sorunlar çıktı..Ama çözülmiycek şeyler ddeğildi..kızı gibi sahiplendi..
Babam üvey babanın yanında kalmamıza izin verdi . hatta babama gittiğimiz gün ee ne zaman gitceniz siz kalcanız mı burda der iyi niyetli gibi gözükerek..
Kalcaz diye korkmaya başlar..bilmiyorum bana öyle geliyo..
Bu anlattıklarım hayatımın 1000000de 1i olabilir ancak içeriğine girsem roman olur aynen seninki gibi..
Bir tek akrabamdan sahip çıkmasını beklemedim. ama ne dayım ne de amcam.. yeğenimiz var demediler..
Annanemle dedemde bıktılar artık bi gitse diye baktılar annem evlenene kadar..
üzülen bizim için bir tek babaannemdi..
Annem evlenmeden yardıma gitti akrabalarımıza, bize öyle baktı..babam 5 kuruş vermedi..
Ben annemin eşinin verdiği parayla izmire sınava geldim geçen hafta.memurluk için.
Gelmeden önce babamdan da istedim baba ben 1 ay elin memleketinde kalcam yok mu hiç dedim yok kızım napiyim dedi.
bakalım Xablana sorarım varsa veririz dedi..sanki ben onun sevgilisinden istiyorum..
İykide gelmişim..şimdi çok şükür ki artık devlet memurluğu güvencem var.. maddi olarak ayaklarımın üzerinde olucam..
20yaşımdayım..onca senedir çektiklerim bitti...
Hep duamdı bu..Allahım şu sınavı kazanıp gidiyim maddi olarak ayaklarımın üzerinde duruyim kimseye muhtaç bırakma diye..
çok şükür kabul oldu..2ay sonra başlıyorum işime..şimdi benden bıkan insanlar,sahip çıkmayan insanlar üşüşür başıma..:21:
babamın canıı kızı olurum..
Öyle canım..
ay kendi hikayemi anlattım resmen kusura bakma canım olur mu:KK1:

Çalışıyomusun bilmiyorum maddi olarak ayakların üzerinde durursan kimsenin seni ezme gücü olmaz bence..
Tam olarak nasıl durumunuz bilemiyorum ama insanın özgüveni gelmesi için çalışması şart ..
Çalışıyosan eğer bence o kadının söylediklerini hiiç takma..
Sana bişey söylediği an cevabını ver..Küçükken gdiceğin yer yoktu muhtçtın..şimdi ne muhtaçlığın var?
yemeine v.s laf ederse benden bu kadar zeynep ablacım sen beyenmiyosan kendin yapta yiyelim hep beraber dersin şakayla karışık.
Hatta sende laf sok ben EVLENİNCE EŞİME yaparım dersin. şimdi babamın evinde oturiyim güzel çirkin yapmışım hiç önemli değil dersin.
Allah yardımcın olsun canım..Umarım bir gün geriye dönüp baktığında ne günlerdi ama hepsi geçti..dersin..
ki diyceksinde o gün yakındır..
Emin ol yaşadıkların kolay şeyler değil..ve sen bunlarla başaçıkabiliyosun.. Bunun karşılığını mutlaka alıcaksın..

:) Hikayeni paylaştığın için çok teşekkür ederim canım sana.
Allah senin de yardımcın olur her zaman dilerim. Aynen benimde bu yazdıklarım kesinlikle yaşadıklarımın 1000 de 1i.
Çok daha fazla şey var ama onları buraya yazsam kimse okumaz uzun diye :)
Benim şuan hiç muhtaçlığım yok dediğin gibi. Bu yaz çalışmaya başlayacağım, ingilizce,ehliyet ve bir kaç kursumu tamamlar tamamlamaz.
Ondan sonra beni hiçbir şey tutamaz :)
Amin canım hepimiz karşılığını alırız inşallahhhhh... :KK16:

sen güçlü ve yaşına göre çok olgun bir kızsın. avam'la avam olma:) laf sokmak zorunda değilsin.

ezik de değilsin ayrıca; sadece hanım hanımcık bir kızsın. değişme sakın, böyle kal...

:) Teşekkür ederimmmmm..... Ne güzel dediniz, "avam'la avam olma". Çok beğendim.
Laf sokmayı inanın sevmiyorummm... Ve sokulmasını da. Sokamıyorum ki ben laf.
Hele gülerek hiç sokamam. Laf sokmak benim için olumsuz bir şeydir, ben gülerek nasıl laf sokayım :)

Sen çok güçlü bir kızsın Leonela,genç yaşında yaşadıkların sana ilerki hayatında ışık tutacak ve yol gösterecek .

Allah bundan sonra yüzünü güldürsün,seni seven bir eş ve yavrular versin ve hep çok mutlu ol inşallah.:nazar:

Evet kesinlikle, bu yaşadıklarım bana çok yardımcı olacak , belki de kendi evliliğimde bana yarayacak.

Amiiin Allah tüm iyi dileklerinizin 100 katını size verir inşallah. İnşallah beni seven bir eşim ve çocuklarımın olmasını çok isstiyorum. İnşallah siz de çok mutlu olunnnn... :KK16:

:) Teşekkür ederimmmmm..... Ne güzel dediniz, "avam'la avam olma". Çok beğendim.
Laf sokmayı inanın sevmiyorummm... Ve sokulmasını da. Sokamıyorum ki ben laf.
Hele gülerek hiç sokamam. Laf sokmak benim için olumsuz bir şeydir, ben gülerek nasıl laf sokayım :)

Evet kesinlikle, bu yaşadıklarım bana çok yardımcı olacak , belki de kendi evliliğimde bana yarayacak.

Amiiin Allah tüm iyi dileklerinizin 100 katını size verir inşallah. İnşallah beni seven bir eşim ve çocuklarımın olmasını çok isstiyorum. İnşallah siz de çok mutlu olunnnn... :KK16:

ahhh canım benim okudum 2 yazını da tutamadım kendimi ağladım ne kadar zor seyler yasamışsın Rabbim yar ve yardımcın olsun inş. hersey yoluna girer inş. hersey gönlünce olur

Ay canım ya hikayeni okurken inan çok üzüldüm nasıl sabırlı bi insansın ben olsam kaç kez patlardım..ama senin de fırsatın, kaçacak yerin yok anlıyorum.. Senin halini asla tahmin edemem yaşamadım çünkü, ama Allah yardımcın olsun canım :KK43:

Kaç yaşındasın bilmiyorum şu an canım,ama her yorumuna hayran kalıyorum yazılarını,olgunluğunu görünce.:KK9::KK9::KK9:

Rabbim seninle olsun her zaman.:KK16:

ahhh canım benim okudum 2 yazını da tutamadım kendimi ağladım ne kadar zor seyler yasamışsın Rabbim yar ve yardımcın olsun inş. hersey yoluna girer inş. hersey gönlünce olur

Kıyamam ... İçinde hissettiğin ve gözyaşların için hem özür dilerim hem de teşekkür ederim. Amin Allah herkesin yardımcısı olsun....

Ay canım ya hikayeni okurken inan çok üzüldüm nasıl sabırlı bi insansın ben olsam kaç kez patlardım..ama senin de fırsatın, kaçacak yerin yok anlıyorum.. Senin halini asla tahmin edemem yaşamadım çünkü, ama Allah yardımcın olsun canım :KK43:

Sağol canım benim. Teşekkür ederim. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

Kaç yaşındasın bilmiyorum şu an canım,ama her yorumuna hayran kalıyorum yazılarını,olgunluğunu görünce.:KK9::KK9::KK9:

Rabbim seninle olsun her zaman.:KK16:

Şuan 22 yaşımdayım. Çok teşekkür ederim canım, bu olgunluğu görebildiysen sen de çok olgun birisin demektir :)

Gerçi benden büyüksün belki de bilemedim. Ama en azından bu senin gören kalbinin güzelliği :KK16:

yazını okuyunca ahhh bebeğim dedim, içim burkuldu,senin ve senin gibi olan çocuklar iiçin üzüldüm..çok güzel bir kalbe sahipsin maşallah kendini çok güzel yetiştirebilmişsin tebrikler..yaşadıklarının ağırlığından fazlasını kaldırmış küçücük omuzların..nasıl bir olgunluk kazandırmış sana anne ve babanın sorunlu sorumsuzlukları..belki onlarında yaşadıkları kolay değildir ama birbirlerine senin üzerinden yaptıkları yaptırımlar yüzünden ne çocukluğunu nede gençliiğini yaşayabilmişsin.her çocuğun annesi ve babasına karşı kullandıkları şımarık isteklerini ailen sana karşı kullanmış, ne acı..Allah yardımcın olsun canım.sen ayşeyle yaşayabilmeyi becermişken zeyneplemii başedemeyeceksin..bugüne kadar etrafındakilere kendinden ödün vererek tüm iyi niyetini sergilemişsin zaten bundan sonra kendinede iyi ol..Allahım mutlu,güzel,huzurlu,sağlık dolu günlere sahip olmanı nasip etsin bundan sonra o güzel yüreğin ve gözlerin ağlamasın..

yazını okuyunca ahhh bebeğim dedim, içim burkuldu,senin ve senin gibi olan çocuklar iiçin üzüldüm..çok güzel bir kalbe sahipsin maşallah kendini çok güzel yetiştirebilmişsin tebrikler..yaşadıklarının ağırlığından fazlasını kaldırmış küçücük omuzların..nasıl bir olgunluk kazandırmış sana anne ve babanın sorunlu sorumsuzlukları..belki onlarında yaşadıkları kolay değildir ama birbirlerine senin üzerinden yaptıkları yaptırımlar yüzünden ne çocukluğunu nede gençliiğini yaşayabilmişsin.her çocuğun annesi ve babasına karşı kullandıkları şımarık isteklerini ailen sana karşı kullanmış, ne acı..Allah yardımcın olsun canım.sen ayşeyle yaşayabilmeyi becermişken zeyneplemii başedemeyeceksin..bugüne kadar etrafındakilere kendinden ödün vererek tüm iyi niyetini sergilemişsin zaten bundan sonra kendinede iyi ol..Allahım mutlu,güzel,huzurlu,sağlık dolu günlere sahip olmanı nasip etsin bundan sonra o güzel yüreğin ve gözlerin ağlamasın..

Çok teşekkür ediyorum ...

Amin inşallah, güzel kalbinle yazdığın güzel yorumun için çok sağol , teşekkür ederim :)

Evet, hayatta yaşanılan ve bizi ağlatan neler olursa olsun, bize olgunluk kazandırıyorsa bu gerçekten güzel bir olay.

Dediğin gibi Ayşeyi atlatmışken, bir kaşık suda , Zeynep te boğulmak komik olur benim açımdan :)

yaşadıklarına çok üzüldüm canım... benim için kilit nokta ise kaybolan çocukluğum ve gençliğim demen idi.. unutmadan elerine sağlık canım, yemek için düşünmen dahi yeter, beğenmeyen girer kendi yapar, dilerim en yakın zamanda kurtulursun kıymet bilmeyenlerden..

canım benim kendini ezdirme evde butun işleri sen yapma sustukca korkuyo diye daha cok ezer bu evde ben tek yaşamıyorum zeynep abla beraber yapalım benim bilmediklerimi sen senin bilmediklerinede ben yardımcı olmaya calışırım de ama babanın yanında ve sana tavsiyem degişik kadınların kaprisleriyle ugrasma annenin yanında kal ve egitimine devam et ileride meslek sahibi olunca ayrı eve cıkarsın sabret her şerde bir hayır vardır arana mesefe koy o kadınla fazla yuz goz olmamanı tavsiye ederim unutma sustukca ezilirsin susma cevabını ver susacak biri varsa o orası senin evin onun ezilip bukulmesi gerek...........

Teşekkür ederim :) Cansınız .

Şu sıra çok iyiyim. Neden bilmiyorum ama hiçbir şeyi takmadığım bir dönem.

Nerde sıkıntı varsa oraya arkamı dönüyorum. Sağolun var olun...

Evet dediğim gibi, çok zaman kaybettim. Çocukluğumu , gençliğimi kaybettim ama sağlığım yerinde.
Annemin babamın sevdiklerimin sağlığı yerinde.
ALLAHa şükürler olsun, sağlıklıyım. Eğer sağlıklı olmamın, annemin babamın yanımda olma bedeli gençliğim ve çocukluğum ise feda olsun.
Dilerim öbür tarafta çekeceğim günahlarımın kefareti sayılır çocuklluğum ve gençliğim.
Hem daha gencim. O zamanki kadar genç olmasam da. :) Öyle yani. Şükretmesini öğreniyorum sanırım :)

merhaba leolena, ne kadar zorluklar atlatmışsın..
şu anda çok güçlü olduğuna eminim.
Kendi ayakları üzerinde duran, olgun bir genç kadınsın.
tebrik ederim seni..

merhaba leolena, ne kadar zorluklar atlatmışsın..
şu anda çok güçlü olduğuna eminim.
Kendi ayakları üzerinde duran, olgun bir genç kadınsın.
tebrik ederim seni..

Teşekkür ederim Zeytinağacı :) Sağolasın. Bunları hisseden temiz kalbin hep var olsun.

X