Herkes hakkettiğini yaşarmış.. Ben 5 yaşında naptım da bunları hak ettim ?

bir mesleğin var mı? üiversite okudu n mu ya da okuyor musun orasını anlamadım.yapman gereken en güzelşey bir meslek sahibi olup paranı kazanıp kendi hayatının efendisi olmak ve ayrı bir evde kalmak.annenle aran nasıl şu an? ben olsam anneme sahip çıkardım çünkü baban başka kadınlar yüzünden anneni harcamış resmen.bu yaşadıklarını hakertmiyorsun ama bunların elbet bir karşılığı vardır rabbimizin katında.herkes hakkettiği gibi yaşamıyor ki.ben katılmıyorum herkes hakkettiğini yaşar sözüne.peygamber efendimiz ne çileler çekmiş o zman o da mı hakediyordu? bence bu dünyada iyi kalpliler daha çok üzülüyor eziliyor gibi geliyor.Ama çektiğinin her çilenin zerresini yüce rabbim görüyor.kendini refah tutmaya çalış.ibadetini yap ve sadece O na sığın.

Ben bu meselede en çok annenize üzüldüm.Sevdiği adama kaçmış, bileziklerini iş kursun diye adama vermiş üstüne aldatılmış.İkinci kez mutlu olmayı denemiş bu sefer de dayak yemiş.Yaşadıklarınızın tüm sorumlusu babanız bence, siz de babanızın size sağladığı konfordan memnun vazgeçemiyorsunuz.Size bunları yaşatan babayla birlikte yaşamayı tercih ediyorsanız sonuçlarına da katlanın bence zira ben olsam kesinlikle annemin yanında olurdum.

Oy kurban olurum sana ben :KK43:
Okurken çok üzüldüm,yaşadıkların hoş şeyler değil
-ki bize anltmadığın kısımları bilmek dahi istemiyorum-
Anne baba ayrılıyor ve maalesef olan çocuklara oluyor
Canım psikolojik yardım da almanı tavsiye ederim
İçine attığın çok şey var gibi geliyor
En basiti insanlara hak ettiği cevabı verememen bile ...
Nasıl alıştırırsan öyle gider,yapma yemekleri de
Zıkkımın kökünü yesin :KK47:

yorumları okumadım ama annenize destek olarak onunla bir hayat sürmek yerine neden sizi bu acılara sürükleyen babanızı tercih ettiğinizi anlayamıyorum.bunu kınamak ya da eleştirmek adına söylemiyorum.hayat hep böyle nankör olmak zorunda mı?neden hep acı çekenler terkediliyor?neden kötüler ödüllendiriliyor bilmiyorum.babanızla olmanız bir ödül o babaya.sizin yaşadığınızı sizden iyi kimse bilemez tabi ama o kadar haksızlığa uğrayan, size ihtiyacı olan annenizin ,neden yanında değilsiniz?o annedir,candır.babadan çok daha ötedir.babanıza acıyorsunuz.hasta diyorsunuz.ya anneniz?ya siz?sizin acı ve eziklikle geçen ömrünüz?babanızın duygu sömürüsü yaptığı ortada.çok bencil bir insan.hayatına soktuğu rezil insanlar yüzünden size acı çektiriyor.ne diyeyim.madem tercihiniz baba evinden çıkmak,size sabır diliyorum.annenize de Allahtan hak ettiği bir sevgi diliyorum.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim arkadaşlar :) Hele zıkkımın kökünü yesin demişsin ya çok güldüm, çok tatlısın teşekkür ederim :)
Annemle yaşardım diyenlere de hak veriyorum. Konfor meselesi değil. Keşke o kadar kolay olsaydı :)

leonola konulara yaptıığn yorumlarda görüyordum ve ne kendine güvenen biri diyordum. yorumlarını beğeniyordum. hiç böyle bi hikayenin olacağını tahmin etmezdim. sen çok güçlü bi kızmışsın. babanı çok düşünüyorsun ama o seni bu kadar düşünmüyor, annenin yanında kalmanı tavsiye ederim, diğer arkadaşlar gibi. en azından senin kıymetini anlar. içindeki cevheri görmelisin, mantıklı birisin olgun birisin. hayat dolu olmak senin elinde. sadece yorulmuşsun inşallah mutlu günleri göreceksin bol bol dua et, biz de edelim.. hayırlı bir işin eşin ve çocukların olur, mutluluğu hakeden insanlardan olursun...

konuyu 2012 de açmışsın okudum ve çok üzüldüm sen ne sabırlı bir insanmışsın ya. maşallah..ama eğer hala o evde yaşıyorsan canım bence artık daha fazla kötü anı biriktirme..baban seninle mutlu olmayı başarabilseydi hayatına onca kadını sokmadan önce biraz düşünürdü kızıma iyi bir abla olabilir mi diye..malesef benim annem babam da ayrı evlendi babam fakat annem evlenmedi..annemle büyüdüm ben..anne sıcaklığını hiçbir şeye değişmem ben..bırak baban o kadın müsvettesiyle yaşasın..senden yemek ummuş ya ondan öyle dedim..bilmiyorum yoluna sokabildin mi okmadım yorumları bir an önce yorum yapmak istedim çünkü çok üzüldüm:KK43: en çok annene üzüldüm ben artık onu yalnız bırakma daha fazla..babanın senin için alabildikleri yapabildikleri seni mutlu etmiyor işte görüyorsun..annene git..

Basima agri girdi yazini okuyunca

X