Herkes hakkettiğini yaşarmış.. Ben 5 yaşında naptım da bunları hak ettim ?

diğer yorum yazanlara yazdıklarınızda kahroldum ınanın bebegımın uzerıne yemın ederımkı gozlerım dolu dolu ekranı zor goruyorum
cok uzuldum yazdıklarınıza yasadıklarınıza :KK43:

bu yorumla bın kez daha uzuldum
elınden tutmak ıstedım hernedense
bı tek bu konularda cok duygusalım gerı kalan duvar gıbı bı kızım bende
ustelık bende kucugum 24 yasındayım
oglumu babasına vermek ısteyen cok oldu
bu yasta kucagında bebekle kalmaz verın gıtsın dıyenler
ben asla bırakmadım hatta oylekı oglumu 20 gun iş yerıme goturdum hem bırakıcak kımsem yok hemde bıraktıgım ınsanlar benden habersız verırler dıye
ama kımse kıyamadı bıze ben bebegım ıcın oyle cok emek gosterdımkı o kadar acı cektımkı onun ıcın
ben bebegımı vermem zaten her sabah kalkıp yerınde mı dıye kontrol edıyorum
keske sızıde annenız vermeseydı
ama ıste ne dıyım
annenızı anne gıbı hıssedıyormsuunuz sıcacık gelıyormu sıze

Ben de 22 yaşındayım. 2 yaş küçüğüm senden. 3 Kere boşanma yaşadım, çocuk olarak. O yüzden evlenemeyecekmişim gibi gelir mesela. Benden iki yaş büyüksün, kendimi yerine koydum da , sanırım benim için son nokta olurdu.
Ne güzel... Ne mutlu sana, ben de olsam asla çocuğumu bırakmazdım. Çocuk faarklı bir şey, canınn o senin. Bırakma hiç, eşine haddini bildir yeri geldiğinde, oğluna kızarsa.
Yaşında ne varmış? gayet iyi bir yaş annelik için :) 24 aylık dediğine göre 2 yaşında. Sen tamda benim yaşımda doğurmuşsun... Ne güzel bir duygu. Ben de anne olmayı deli gibi istiyorum. Ama keşke erkekler olmadan sahip olabilseydik bu şirinlere :)
Annene düşkün müsün , anne gibi hissediyor musun demişsin ya ?
Aslında, ben babamla annemin annesiymişim gibi hissediyorum.
Evet annem, evet babam , ama sanki benim çcuklarımmış gibiler.
Ve anneme sevgimi sana şöyle özetleyim, eminim anlayacaksın, Geceleri uykumdan uyanıp, annemin nefesini dinliyorum, Yaşıyor mu? diye...................

diğer yorum yazanlara yazdıklarınızda kahroldum ınanın bebegımın uzerıne yemın ederımkı gozlerım dolu dolu ekranı zor goruyorum
cok uzuldum yazdıklarınıza yasadıklarınıza :KK43:

Ben de, özellikle bir insanın yorumu yüzünden ağlamaklıyım. İnan ... Sinirlerim gerildi.

Ben de 22 yaşındayım. 2 yaş küçüğüm senden. 3 Kere boşanma yaşadım, çocuk olarak. O yüzden evlenemeyecekmişim gibi gelir mesela. Benden iki yaş büyüksün, kendimi yerine koydum da , sanırım benim için son nokta olurdu.
Ne güzel... Ne mutlu sana, ben de olsam asla çocuğumu bırakmazdım. Çocuk faarklı bir şey, canınn o senin. Bırakma hiç, eşine haddini bildir yeri geldiğinde, oğluna kızarsa.
Yaşında ne varmış? gayet iyi bir yaş annelik için :) 24 aylık dediğine göre 2 yaşında. Sen tamda benim yaşımda doğurmuşsun... Ne güzel bir duygu. Ben de anne olmayı deli gibi istiyorum. Ama keşke erkekler olmadan sahip olabilseydik bu şirinlere :)
Annene düşkün müsün , anne gibi hissediyor musun demişsin ya ?
Aslında, ben babamla annemin annesiymişim gibi hissediyorum.
Evet annem, evet babam , ama sanki benim çcuklarımmış gibiler.
Ve anneme sevgimi sana şöyle özetleyim, eminim anlayacaksın, Geceleri uykumdan uyanıp, annemin nefesini dinliyorum, Yaşıyor mu? diye...................

:KK43::KK43::KK43::KK43: bende bebegımın nefesını dınlıyorum yasıyormu dıye
annem annesının yanına gıttıgınde o kadar dagılıyorkı yuvamız
evımız temız , yemegımız var paramızda var
ustelık bende anneyım
ama babam ben ve oglum bı sofraya oturamıyoruz darmaduman oluyoruz
babamın gıttıgınde ıse bud urum hıc degısmıyor aynı saatte yerız bulasık yıkarız
annem olmadıgında babamla hıc konusmadan aksamlar gecırdıgımız olur , ama annemsız asla dıyorum

bende 19 yasında evlendım
eskı konularımı gorursen bakarsan gorursun ne zorlu seyler gecırdım
bende cok sevgı dolu bı evde buyumedım babam yurt dısında calısıyordu ama hıc anne baba kavgası bılmeyız bız
hıc ayrılık lafı duymadım
bende cok ıstedım yuvam olsun cocuklarımız olsun bırbırıne baglı bır ekmegı paylasan bır tabaktan yıyen gozlerını baska yerlere acmayan bırbırıle cok baglı bır aıle
malesef olamadım
senden 2 yas buyugumya kendımı bazzen eskı konuları dusundugumde 50 yasında gıbı cok yaslı curumus ve huzunlu hıssedıyorum
ben yenıden evlenıyorum buarada ınsalalh bu kez ıyı olur hersey

eskı esıde gormuyorum bılmıyorum o yuzden haddını bıldıremıyorum zaten ugrasmamda ben cok kotu oluyorum ayrıldıgımızda dıyemıcem terk edıldıgımde lohusa yatagında ben aylarca yemek yıyemedım uyuyamadım aylarca
O bana kocalık oglumada babalık borcluydu ona hakkımı asla helal etmıyorum etmiyeceğim
dediğin gibi inşallah bebeğim beni hiç bırakmasın inşalalh
:KK43:

Ben de, özellikle bir insanın yorumu yüzünden ağlamaklıyım. İnan ... Sinirlerim gerildi.

bana daha ıcten yazmıssın ama hanı baska turlu dıgerlerıyle aynı degıl
anlayın demıssın
ne bılım bende cok hassasım :KK43:

canım benim, inşallah okuyup iyi yerlere gelirsin. sana çektirdiklerinden pişman olurlar. Ve umarım bu zorlu sınavın sonunda kazanan sen olursun. Allah'a emanet ol...

yazdiklarini okuyunca gercekten cook üzldüm canim benim.Neden bol bol namaz kilarak Allahá dua etmiyorsun.Evet acilarimizi mutlaka o görüyor ama karsisindA ONDAN ISTEYEN HIC BIR KULUNA ALLAH YARDIM ETMEMEZLIK ETMEZ:bol bol ayetel kürsi oku.Günde elli kere.en büyük korunma duasidir.inan bana.

Merhaba Leonela,çok üzüldüm senin için ama bu saatten sonra biraz da kendini düşünmeyi denesen.
İnsanların sana zarar vermesine izin verme artık.
Umarım okulun ve işin iyi gider de kendine ait iyi bir hayata başlarsın.Yaşadıkların çok zor gerçekten.
Kimseye ezdirme kendini.Annen babana bile canım.

:KK43::KK43::KK43::KK43: bende bebegımın nefesını dınlıyorum yasıyormu dıye
annem annesının yanına gıttıgınde o kadar dagılıyorkı yuvamız
evımız temız , yemegımız var paramızda var
ustelık bende anneyım
ama babam ben ve oglum bı sofraya oturamıyoruz darmaduman oluyoruz
babamın gıttıgınde ıse bud urum hıc degısmıyor aynı saatte yerız bulasık yıkarız
annem olmadıgında babamla hıc konusmadan aksamlar gecırdıgımız olur , ama annemsız asla dıyorum

bende 19 yasında evlendım
eskı konularımı gorursen bakarsan gorursun ne zorlu seyler gecırdım
bende cok sevgı dolu bı evde buyumedım babam yurt dısında calısıyordu ama hıc anne baba kavgası bılmeyız bız
hıc ayrılık lafı duymadım
bende cok ıstedım yuvam olsun cocuklarımız olsun bırbırıne baglı bır ekmegı paylasan bır tabaktan yıyen gozlerını baska yerlere acmayan bırbırıle cok baglı bır aıle
malesef olamadım
senden 2 yas buyugumya kendımı bazzen eskı konuları dusundugumde 50 yasında gıbı cok yaslı curumus ve huzunlu hıssedıyorum
ben yenıden evlenıyorum buarada ınsalalh bu kez ıyı olur hersey

eskı esıde gormuyorum bılmıyorum o yuzden haddını bıldıremıyorum zaten ugrasmamda ben cok kotu oluyorum ayrıldıgımızda dıyemıcem terk edıldıgımde lohusa yatagında ben aylarca yemek yıyemedım uyuyamadım aylarca
O bana kocalık oglumada babalık borcluydu ona hakkımı asla helal etmıyorum etmiyeceğim
dediğin gibi inşallah bebeğim beni hiç bırakmasın inşalalh
:KK43:

Merak etme. Ben zaten seninde yaşamının ne kadar zorlu geçtiğini biliyorum. Oğluna olan düşkünlüğünden belli bu. Yaşadığın herkesin kaldırabileceği bir şey değil. Yanında bebeğin varken babası yoktu, bu çok zor bir an... Seni anlayabiliyorum inan. Ama asla senin kadar üzülemem, çünkü bunları yaşayan sensin, senin kadar iyi bilemem o anları ... Evet, ama ne var biliyor musun ? Oğlunun dünyaya gelmesi gerekiyormuş ve anne olarak seni seçmiş. Tek kazancın o. Benim annemin dediği gibi, "aldatılmak,terkedilmek,iftiraya uğramak,parasızlık,yalnızlık hiç biri umurumda değil, sen yanımdaysan eğer" der. "TEK KAZANCIM SENSİN" der ... "Allah bana birtek bu yönden güldü, ve senin gibi hayırlı, akıllı, uslu bir çocuk bana verdi" der. O yüzden burda anneni terk ettin, anneni bıraktın gibi sert yorum yapan arkadaşa söylüyorum, ANNEM onun yazdıklarını görseydi, saçını başını yolardı bana haksız itham yaptığı için. O derece yanlış yorum yani.

Umarım yeni evliliğinnnnn tam istediğinn gibi olur. Çok sevindim evlenmene... Ne güzel Ya rabbim... ALLAH huzur versin canım.

bana daha ıcten yazmıssın ama hanı baska turlu dıgerlerıyle aynı degıl
anlayın demıssın
ne bılım bende cok hassasım :KK43:

Sana içten yazdım zaten canım. Sana kızamadım. Yorumunu görünce. Anladım çünkü neden öyle yazdığını. Sen sitem ettin, suçlamadın. O yüzden sana hiç kızmadım. Ve içimden gelerek yzdım. Beni anlayacağını bildiğim için anlayın dedim. :)

canım benim, inşallah okuyup iyi yerlere gelirsin. sana çektirdiklerinden pişman olurlar. Ve umarım bu zorlu sınavın sonunda kazanan sen olursun. Allah'a emanet ol...

Aminnnn aminnnn inşallahhh... Allahta sizin bu güzel dileklerinizin bin katını size versin inşallah. Siz de ALLAHA emanet olun...

yazdiklarini okuyunca gercekten cook üzldüm canim benim.Neden bol bol namaz kilarak Allahá dua etmiyorsun.Evet acilarimizi mutlaka o görüyor ama karsisindA ONDAN ISTEYEN HIC BIR KULUNA ALLAH YARDIM ETMEMEZLIK ETMEZ:bol bol ayetel kürsi oku.Günde elli kere.en büyük korunma duasidir.inan bana.

Oy... Beni herkes tutucu, dindar olarak nitelendiriyor zaten çevremde. Çok bahsediyormuşum ALLAHTAn . Ayetel kürs-i ezberimde canım. Her gece 8 kez okurum, gün içinde de huzursuz olduğumda okurum. Dua etmeyi çok severim. Bir tek namaz kılmıyorum. Onda da koşturmaca olduğu için. Ama haftasonları anneme gidince kılmaya başlayacağım. Bir-iki duasını bilmiyorum. Ezberleyip başlayacağım. :) TEŞEKKÜR EDERİM İÇTEN YORUMUN İÇİN.

Merhaba Leonela,çok üzüldüm senin için ama bu saatten sonra biraz da kendini düşünmeyi denesen.
İnsanların sana zarar vermesine izin verme artık.
Umarım okulun ve işin iyi gider de kendine ait iyi bir hayata başlarsın.Yaşadıkların çok zor gerçekten.
Kimseye ezdirme kendini.Annen babana bile canım.

Merhaba, seni üzdüğüm için üzgünüm.
Evet , kendimi düşünmem gerek. Arkaadaş çevresi olsun, aile olsun, sevdiğim kişiler söz konusu olunca kendimi hiç düşünmeyen biriyim ama dediğini yapmaya başladım yeni yeni son bir senedir.
Evet, insan kimseye ezdirmemeli kendini, birşey oldu mu pençemi hazırlamalıyım sanırım:)

insanlarin bakis acisi ne kadar degisik yahu,
yapilann bir kac yoruma sastim kaldim:KK20:

Hehe, onu ben de düşünmedim değil ya.. TUzu basayım bari bir gün.
Kötü biri olsam, o patlıcanı yastığına döküp yorganı üstüne örterdim ki, gece yatmak için gittiğinde onu temizlemek zorunda kalınca anlasın :)

:KK1::KK1:sen bas tuzu yemeklere :KK14::KK14:

insanlarin bakis acisi ne kadar degisik yahu,
yapilann bir kac yoruma sastim kaldim:KK20:

Ben de çok şaşırdım. Sadece bir kişinin yorumu özellikle, beni sarstı ...
O kişi de belli zaten.
Bakış açısı sırf suçlama.

:KK1::KK1:sen bas tuzu yemeklere :KK14::KK14:

Haha, tansiyonunu fırlatıyım da görsün. Bugün gitti, dün kalamadı ya bugün kalacak arkadaşında. Yemek yapıyorum bende. Pırasa nasıl yapılıyor bilmediği için, internetten araştırıp yapmaya üşenip yapmadı, ben yapıyorum valla hıh.:)

merhaba cnm

Mjsni sabah gordum ve konuya girdim hemen

Siiri buldun mu?

Uzulme,herkes ayni degil,kotu yorum demeyelim de bazi insanlarin mizaci serttir bu da yaziya yansir...
Hic uzme tatli canini...

Bende bugun halsizim,
Oglumu yatirdim
Evim temiz ama aksama yemegim yok...

Ve benim bugun tembellik yapasim var.
En kolayindan yaparim birseyler...

bana yemekler konusunda her zaman danisabilir
Sorabilirsin,elimden geldigince yardimci olurum tatlim...

merhaba cnm

Mjsni sabah gordum ve konuya girdim hemen

Siiri buldun mu?

Uzulme,herkes ayni degil,kotu yorum demeyelim de bazi insanlarin mizaci serttir bu da yaziya yansir...
Hic uzme tatli canini...

Bende bugun halsizim,
Oglumu yatirdim
Evim temiz ama aksama yemegim yok...

Ve benim bugun tembellik yapasim var.
En kolayindan yaparim birseyler...

Senin dediğin gibidir eminim , inşallah mizaçları serttir :)
Oy ne güzel ya....
Eminim hiç yemek yapmasan , kahvaltı bile etmesen eşin sevgisinden ötürü hiç bişey demez.
Oluyor bazen öyle. Ben de yaptım şimdi yemeği.
Birazdan köpeğimi dışarı dolaştırmaya çıkıcam, sonra gelincede temizlik yapıcam tamamdır.
Hanımefendi gitti, bana huzur geldi :)
Yemek konusunda iyiyimdir aslında, tek sorunum o gün patlıcanları kızartmayı unutmak oldu.
Kendisi yapamadığı için beğenmedi. Babam beni sonra kenarı çekip, çok güzel yemek yapıyorsun onu takma hiç dedi.

Buldum şiiri... Çok etkilendim. Malum sitemde de paylaşacağım :))) <3

Son düzenleme:
begendigine sevindim
Burdada paylasirsan bende tekrardan okurum.

Gercekten yemek yapmasam hicbirsey demez ne varsa atistirir.
Ama annem var calisan + minik oglum.corba vs biseyler yaparim.olmaz yapmadan...

Sana iyi gezmeler canim,kopegi gezdirmek bahane...hava alirsin hem boylece...

bazı yorumlara çok şaşırdım
senı yanlış anladılar sanırım
neyse herkesın görüşü farklı olabılır belkıde asıl sorun anlaşılmadı....

Sen ne yap et sadece mutlu ol salla gıtsın 3.kışılerı
artık düşünme boşver üzme canını :KK54:

begendigine sevindim
Burdada paylasirsan bende tekrardan okurum.

Gercekten yemek yapmasam hicbirsey demez ne varsa atistirir.
Ama annem var calisan + minik oglum.corba vs biseyler yaparim.olmaz yapmadan...

Sana iyi gezmeler canim,kopegi gezdirmek bahane...hava alirsin hem boylece...

Paylaşıcaktım zaten, gelince paylaşırım demiştim hehe.
Evet, hava almak çok işe yaradı, geldik şimdi eve.
Başımın ağrısı bile geçti.

bazı yorumlara çok şaşırdım
senı yanlış anladılar sanırım
neyse herkesın görüşü farklı olabılır belkıde asıl sorun anlaşılmadı....

Sen ne yap et sadece mutlu ol salla gıtsın 3.kışılerı
artık düşünme boşver üzme canını :KK54:

Sanırım, kavrama yeteneği ile ilgili bir sorun canım , belki de :)
Düşünmem çok sık ama bazen pörtlüyorlar !
Sağol canım çok teşekkür ederimmm... :)

Zannedersin gerçekten sevdiğini

Neredeyse yoluna can verirsin

Düşünme vefasızın ettiğini

Kocaman bir kalbin var, seveceksin.

Böyledir aşk, vermez ki isteğini

Acını zamanla dindireceksin

Korkma, sanma her şeyin bittiğini

Dayan be, gücün var, düzeleceksin.

Gecenin belli olur biteceği

Yoğun karanlık basar, sezeceksin

Güdemiyorsan o meşhur deveyi

Durma bir an, yolun var, gideceksin.

Bitmez ki türlüdür çektireceği

Kahretmeyip, yine sevineceksin

Ah sonsuzdur onların öğrettiği

İyi ki derdin var, şükredeceksin.

Bazı şeyler vardır sır çözülmesi

Anlayacaksın ki formülü sensin

Değiştiremiyor musun gerçeği

Tek bir çaren var, kabulleneceksin.

Görmeyim gün gelip de yittiğini

İnanıp kendine, direneceksin

Aman deyim, kaybetme ümidini

Daha iyi günler var, göreceksin.

Sana bağlı sürüp sürmeyeceği

Hayat çok kısadır öğreneceksin

Yoksa da çilelerin biteceği

Senin sonun mutlak var, öleceksin!

Kendinizi kötü hissettiğinizde okumalısınız ... Askitom_85'in sayesinde okudum ve kendimi iyi hissettim . :)

Son düzenleme:
X