Herkes böyle bir koca mı ister?

Evet bizimki fazla ama 10 günde Bi ilişkiyi de kolay kolay her erkek kabul etmez cnm ya
Bu ortak bir karardır ben cinsel hayatımı yanlızca kocamın isteğine göre ayarlayamam ki sonuçta ben onun kendini tatmin için kullanacağı biri değilim ki cinsellik birincil ihtiyaç değildir ben bu kadar sık istemiyorsam gem vurmak zorunda dürtüsüne. Yani bu benim düşüncem önceliğiniz kocanızı Mutlu etmek olabilir bu durumdan benim gibi rahatsızlık duymuyor olabilirsiniz :)

Şikayet etmiyorsunuz, sırf her kadın böyle bir koca ister mi bunu öğrenmek için konu açıyorsunuz? ?? Öğrenince ne olacak peki? ?
İnsanlar saçma sapan konular açıyor ses etmiyorsunuz neden bu konu bu kadar gerdi sizi

bunu deneyeceğim

Yeni mi evlisiniz? Çalışan insan için her gün çok uç bir mevzu.. Hele günde birkaç kez.. Birde ayda hastalık zamanı yani 1,2 gün dışında demişsiniz.. Adetiniz en fazla 2 gün mü sürüyor??
Herkes böyle koca ister lafı da gayet nahoş.. Siz ona herkes böyle kadın ister der misiniz? Herkesin istemesinden ziyade kurulan bu cümle iğrenç..

Alemsiniz gerçekten kocamı veya kendimi övmüyorum hergün 7 kere yapıyoruz diye bir cümle çıkmadı ağzımdan bir kere olmuş birşey uzak kaldığımız için bu 1 ikincisi kocam benden tahrik oluyor deme sebebim normalde dışarda şeyi elinde gezen Bi adam değil sadece bana karşı böyle bunu kastetmek istedim üçüncüsü kocamın söylediği lafı gözdağı olarak algılamıyorum o da gözdağı vermek için söylemiyor zaten kocam başkasına gidecek Bi insan olmadığı için rahatım o konuda beğenmediğiniz konu hakkında yorum yapma zorunluluğunuz yok.

İşte bide böyle Bi durum var hangisi daha iyi anlamadım ortası yok bu erkeklerin
Aynen canım ama senin esininki de fazla ama çocuk olunca değişir biraz çünkü hamilelik lohusalik vs vs dayanmak zorunda şimdiden alıştır bence.

Hayır ggün sürüyor regl dönemi 6 gün yapmıyoruz bide harici durumlar olursa 1 2 gün de öyle yapmıyoruz geri kalan hergün yapıyoruz demek istediğim o

Aynen canım ama senin esininki de fazla ama çocuk olunca değişir biraz çünkü hamilelik lohusalik vs vs dayanmak zorunda şimdiden alıştır bence.
Bende öyle düşünüyorum gebelik olunca yapmaz ve çocuktan sonra da değişir artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…