• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Canınınız yanmıyor mu? :KK53:
Biz iki gün üst üste yaptığımızda dahi ben 3-5 günde kendime gelemiyordum. İç çamaşır değdiğinde bile acı veriyordu.
Gün aşırı hatta haftada 2 en fazla 3 diyim en sağlıklısı .selin karacehennemin bu konuda tavsiyesi var.. Araştırın bence derim.

Canınınız yanmıyor mu? :KK53:
Biz iki gün üst üste yaptığımızda dahi ben 3-5 günde kendime gelemiyordum. İç çamaşır değdiğinde bile acı veriyordu.
Gün aşırı hatta haftada 2 en fazla 3 diyim en sağlıklısı .selin karacehennemin bu konuda tavsiyesi var.. Araştırın bence derim.
Evet bazen yanıyor ama anlık sizin dediğiniz gibi olmadı hiç sağlıklı olmadığının bende farkındayım araştıracam teşekkürler

Böyle bir koca isteyene kocanızı mı göndereceksiniz anlamadım? Ne saçma sapan bir konu bu!
Ayıp, ayıp. Gidin doktora.
Ya nasıl Bi düşünce yapısı bu beğenmediysen okuma yorum da yapma kocamı kimseye göndermeyi düşünmüyorum ayıp olan ne burda herkes herşeyini paylaşıyor kime göre neye göre ayıp??

Kesin yükseleni akrep onun :KK70: valla yerine göre güzel ama sık yaşanan bişey olunca o anlamını yitirebilir her hissiyat gibi :KK70: 3 gün uzak kalsanız adam rüyalarında seni görcek demek ki:KK70:
Evet bende anlamını yitirmesini istemiyorum zaten

Evet bazen yanıyor ama anlık sizin dediğiniz gibi olmadı hiç sağlıklı olmadığının bende farkındayım araştıracam teşekkürler
Allah allah ben mi çok hassasım. Ben de isterim hergün olsun ama. Canım acıyor , istek falan kalmıyordu. Aman neyse sen nasıl mutluysan öyle devam et. Ama herşeyin aşırısı zarar unutma:KK66:

Evet kişilik meselesi Bi arkadaş yazmıştı belki de psikolojik Bi sorun
Tatlım benim söylemek istediğim yeri gelecek hayır demek zorunda kalacaksın.
Ozamanda başına kalkabilir yavaş yavaş alıştır hergün olmasa bile birgün olsun diğer gün olmasin.
Bak gebeliğin riskli olup doktor yasak verdiğinde ne yapacak hiç bu konulari konuştunuz mu?
Lohusalikta da yaklaşamaz sana.

Ozamanda başına kalkabilir yavaş yavaş alıştır hergün olmasa bile birgün olsun diğer gün olmasin.
Bak gebeliğin riskli olup doktor yasak verdiğinde ne yapacak hiç bu konulari konuştunuz mu?
Burda çok haklısınız

3 ay önce Bi gebelik yaşadım yasaktı ve asla yaklaşmadı bana düşükle sonlandı maalesef bide hasta falan olduğumda da yaklaşmaz öyle anlayışsız biri değil ama ben ona işte haftada şu kadar olacak diye kural koyarsam bunu kabul etmez

3 ay önce Bi gebelik yaşadım yasaktı ve asla yaklaşmadı bana düşükle sonlandı maalesef bide hasta falan olduğumda da yaklaşmaz öyle anlayışsız biri değil ama ben ona işte haftada şu kadar olacak diye kural koyarsam bunu kabul etmez
Kural olmaz zaten canım.
Buarada başın sağolsun rabbim gönlüne göre versin InşAllah.
Anlayışlı biri olması iyi.

Back