- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Ay kahkaha attım kızBen isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kahkaha attım kızBen isterim
Bir gün iki hafta görüşememiştik o gün rekoru kırdık canım "7" ile
Bu ne ayol seks makinası mısın sen?
İşin ne iş yapıyor doping mi alıyor ya da yılardır evlenmeyi mi beklemiş aşırı anormal yani adam domates doğrayışından bile etkileniyorsa durum vahim.
Sende biraz ilk çağ kadınları gibi dolaş. Bıyık falan bırak ağda yapma. Çelik don giy.
Yorumlar harika yalnız
Bakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntülerDopingte alsa gene çok fazla,kadın 7 kerede ne hale gelir vayyyy
Bakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntüler
Kocasının "her kadın böyle koca ister" demesini gözdağı olarak algılayıp kocam başkasına gitmesin diye gece gündüz mesai yapıyor arkadaş
Yazık valla
İlerde konu açar "artık bülbül ötmüyor" diye
Ee o kadar övünürsen
Diger kısımları es gecerek sadece bunu söyleyebilen bir kocayı istemezdim. Ego nirvanada.eşime bu durumun normal olmadığını fazla istekli olduğunu söylediğimde her kadın benim gibi bir koca ister sen şikayetçisin diyor.
Ahahahahahahahaaa yaaa ilahiBakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntüler
Kocasının "her kadın böyle koca ister" demesini gözdağı olarak algılayıp kocam başkasına gitmesin diye gece gündüz mesai yapıyor arkadaş
Yazık valla
Ee o kadar övünürsen
Bakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntüler
Yazık valla
Ee o kadar övünürsen
Bir gün iki hafta görüşememiştik o gün rekoru kırdık canım "7" ile
Ne yazıyorNiye yeni üyelerde yeni uye yazmiyor artik .
E uyelik 11 Haziran yeni uye yazmıyor .Tepkileri önlemek icin mi degisti ki kurallar.Ne yazıyor
Günde 7 nedir valla anlamak imkansız sonra da yıllar geçince, yok bollaştı yok deforme oldu yok gevşedi, sarktı zevk almıyorum diye başlıyorlar herşeyin bir orta yolu var o kadar cinsel aktiviteye cinsel bölgemi canmı dayanır hayret valla:)))
Artiiik bulbuuuul otmuyooor...
Gul dolu penceredeee...
Yalniiz hatiraan kaaaldiiii..
Aaahhh..bos kalan cercevedeee...
Hergun 1e ozenirdim de bu gece gunduz mesai adami pestil eder
Yazıyor yeni üyelerde yeni üye diyeNiye yeni üyelerde yeni uye yazmiyor artik .