• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Yuh diyorum...
Eşimin ve benim de libidomuz yüksektir ama her şeyin de bir oluru var.
Çalışma hayatı, ev koşuşturması...
Ergen gibi davranıyor kocan, bence açıkça konuş, dizlerinde derman kalıyor mu:spor:

Bu ne ayol seks makinası mısın sen?:işsiz:
İşin ne iş yapıyor doping mi alıyor ya da yılardır evlenmeyi mi beklemiş aşırı anormal yani adam domates doğrayışından bile etkileniyorsa durum vahim.
Sende biraz ilk çağ kadınları gibi dolaş. Bıyık falan bırak ağda yapma. Çelik don giy.:KK69:

Bu ne ayol seks makinası mısın sen?:işsiz:
İşin ne iş yapıyor doping mi alıyor ya da yılardır evlenmeyi mi beklemiş aşırı anormal yani adam domates doğrayışından bile etkileniyorsa durum vahim.
Sende biraz ilk çağ kadınları gibi dolaş. Bıyık falan bırak ağda yapma. Çelik don giy.:KK69:

Dopingte alsa gene çok fazla,kadın 7 kerede ne hale gelir vayyyy :olamaz:

Yorumlar harika yalnız :KK70:

:KK53::KK53:

Dopingte alsa gene çok fazla,kadın 7 kerede ne hale gelir vayyyy :olamaz:

:KK53::KK53:
Bakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntüler:KK51::KK51:
Kocasının "her kadın böyle koca ister" demesini gözdağı olarak algılayıp kocam başkasına gitmesin diye gece gündüz mesai yapıyor arkadaş:KK45:
Yazık valla
İlerde konu açar "artık bülbül ötmüyor" diye
Ee o kadar övünürsen:KK53:

Bakııııııııııın benim kocam nasıl da seksüüüü hani tırnak içinde "7" yaptık biz hemideeeeee 5.5 yıldır evliyiz hani o kadar çekiciyim ki yemek ocakta yanmış ütü fişte kalmış umrumuzda değil eşim beni beğeniyor diye övüntüler övüntüler:KK51::KK51:
Kocasının "her kadın böyle koca ister" demesini gözdağı olarak algılayıp kocam başkasına gitmesin diye gece gündüz mesai yapıyor arkadaş:KK45:
Yazık valla

7/7 dese tamam derimde günde 7 bünyeye zarar arkadaş..:KK53:

Bana da normal gelmedi.
Hatta ozellikle bir is yaparken bana yaklassa sinirlendirir bile beni. Karnim ac orada yemek yapiyorum mesela, kimsenin libidosunu dusunemem
.
Onun disinda siklik ve sure kisiye ozeldir zaten. Ama gunde birden fazla olup her gun olmasi ileride bir soruna sebebiyet de verebilir, neticede her seyin fazlasi zarar.

Yazık valla
Ahahahahahahahaaa yaaa ilahi :KK70::KK70::KK70:

Yazık valla

:)))
Artiiik bulbuuuul otmuyooor...
Gul dolu penceredeee...
Yalniiz hatiraan kaaaldiiii..
Aaahhh..bos kalan cercevedeee...
:KK53:
Hergun 1e ozenirdim de bu gece gunduz mesai adami pestil eder :KK45:

:)))
Artiiik bulbuuuul otmuyooor...
Gul dolu penceredeee...
Yalniiz hatiraan kaaaldiiii..
Aaahhh..bos kalan cercevedeee...
:KK53:
Hergun 1e ozenirdim de bu gece gunduz mesai adami pestil eder :KK45:
Günde 7 nedir valla anlamak imkansız sonra da yıllar geçince, yok bollaştı yok deforme oldu yok gevşedi, sarktı zevk almıyorum diye başlıyorlar herşeyin bir orta yolu var o kadar cinsel aktiviteye cinsel bölgemi canmı dayanır hayret valla

Back